2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042331 بازدید | 684239 پست

دخترا جواب ذخیره و چربی خونم اومد بنظرتون خوبه لطفا جواب بدید

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۳۵#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 🌻

۴۲- zohrehjafari 🌻

۴۳- گیسوگلابتونم🌻 

۴۴- سهیلا_جون 🌻

۴۵- ۲aftab 🌻

۴۶- قاصدک_بیخبر 🌻

۴۷- sarayyyyyy 🌻

۴۸- baharrr7878 🌻

۴۹- مارپلههههههه 🌻

۵۰- atitalebi 🌻

۵۱- raha686868 🌻

۵۲- آسمانیترینم 🌻

۵۳- happygirlss 🌻

۵۴- کاپیتالاسیون 🌻

۵۵- شیلا28 🌻

۵۶- razleilaa 🌻

۵۷- yas76۱۱ 🌻

۵۸_ mmmmmmzzz 🌻

۵۹_ معجزات 🌻

۶۰- خب_که_چی_بشه 🌻

۶۱- زینتیار 🌻

۶۲- بانو113 🌻

۶۳- maral_99🌻 

۶۴- sofiya73 🌻

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 🌻

۶۶- 5golnarges 🌻

۶۷- samin3835 🌻

۶۸- _sharareh_🌻

۶۹- @طلوع2    

۷۰- @merino    

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- فطررس

۷۵- زهراعروس

۷۶- خانومیییی

۷۷- زهرااااباااانو

۷۸- آسمان۱۴۰۲

۷۹- سمی64

۸۰- aooooo

۸۱- 

۸۲- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدارو شکر عزیزم منم حسم میگه بچت دختره😍😍

🥹🫂🤍 عزیزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوست عزیزم یه سوال دیگه هم دارم ببخشید من آمپول پروژسترون رو که میزدم بدنم باهاش سازگاری نداشت از رو ...

عزیز من راجب پروژسترون اطلاعی ندارم ک ممکنه چنین عوارضی بیاره یا نه

فقط اینو میدونم که اگ خدا بخواد هر اتفاقی هم ک بیوفته باز مثبت میشی 😍

شنیده بودم یکی موقع کرونا انتقال دادن ، خودشم کرونا میگبرع ولی مثبت شده بود ... میخوام بگم فقط از اون بالایی بخواه عزیزم 

انشالله که مامان شدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجا واضح تره 😍😍😍بنظرت مثبتممم؟

😍😍😍🤍 الهی شکر عزیزم منتظر جواب بتات هستم حتما بهم بگو چند شده

مبارکت باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز من راجب پروژسترون اطلاعی ندارم ک ممکنه چنین عوارضی بیاره یا نهفقط اینو میدونم که اگ خدا بخواد ه ...

توکل برخدا

میشه برام دعا کنی بلکه بگیره و منم مامان بشم آخه این آخرین انتقالم بود و دیگه تمام

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

سلام دخترا من اقدامم تنبلی تخمدان دارم.ماه قبل کلومفین خوردم بعدش قرص دوفامد خوردم پریود بشم.الان ۱۲ روز از قطع قرص دوفامد گذشته ولی پریود نشدم ترشح سفید خیلییی غلیظی دارم ولی بدون بو و خارش التهاب .حدود ۶روز پیش تست زدم منفی شد بنظرتون امکان بارداری هست اخه چرا پریود نمیشم دوفامد خوردم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
میگم سپیدار جون وقتی مایع تشکیل میشه ....مشخص میشه که ضخامت بالا رفته یا نه ؟ یا اصلا ضخامت مشخص نمی ...

چرا کنسل شد؟ مگ 4شنبخ سونو نداری؟ بله عزیزم تاالان ک مشخص بود باوجودمایع. یبارک خوب بودضخامت تری لاین بودم مایع کنسل کرد.عزیزم همین پریودبعدی میتونی شروع کنی نیازی نیس ب تاخیربندازیش.

نه ایمنی بالا نیست ،من قبل انتقال پیش ایمونولوژیست هم رفتم،آزمایشا مشکلی نداشت ولی پردنیزولون و هیدر ...

خداروشکر سالمی. ان‌شاءالله خدا کمکت میکنه مقاومو صبورباش. این داروهاتوبارداری خیلی کمک کنندس

اینجا واضح تره 😍😍😍بنظرت مثبتممم؟

به به چه بی بی چک قشنگی.مبارک باشه عزیزم.انشالله بتا هم عالی باشه برات .چقدر آدم خوشحال میشه بی بی مثبت میبینه. انشالله روزی همه بچه ها. میشه بگی چند سالته و انتقال چندم بوده؟

عزیزم سنم زیاده ۴۲ هستم پانکچر شدم و یک دونه جنین هم دارم‌.‌

اگه وضع رحمت خوبه همون یکدونه رو انتقال بده انشالله که با همون یکدونه جنین مامان میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا کنسل شد؟ مگ 4شنبخ سونو نداری؟ بله عزیزم تاالان ک مشخص بود باوجودمایع. یبارک خوب بودضخامت تری لای ...

نه عزیزم کنسل که میشه ،مطمئنم ،اینم‌ دیگه دکتر برای احتیاط تا روز ۱۹ یا ۲۰ نگه داشت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه ها میدونید چقدر گشتم دنبال این تاپیک تا بالاخره پیداش کردمبچه ها من سه شنبه انتقال دادم ۳تا ...

عزیزم نگران نباش. منم تو یکی ازانتقالام همین اتفاق برام افتاد. سه رو بود انتقال داده بودم یهو صبح دیدم اینجوری شدم غیر قابل کنترل بود. نگران شدم. ولی بعدش مثبت شدم. حدودا 20 روز بعداز مثبت شدنم بازم ارگاسم شدم. مجدد یکماه بعدش بازم همین اتفاق افتاد. اون زمان. جنینم سالم بود. ولی توی 13 هفته رفتم سونو. گفتن قلبش تو 10 هفته ایست کرده. البته من چندمرتبه باردار شدم ولی همش به دلیل ایست قلبی متاسفانه مجبور به سقط شدم و دیگه اقدامی نداشتم فعلا. ان شاالله خدا برا شما بخواد و بزودی خبر مثبت شدنت بدی. نگران ارگاسم نباش. بخواد بگیره ربطی نداره. فقط باید خدا بخواد و بس. و فقط مثبت شدن نیست. باید تا آخرش بارداری سالم وراحتی داشته باشی. اول برا قلبش نگران میشی. سونو میدی. بعد ان تی میری سونو میدی. و به همین ترتیب نگرانی وجود داره فقط باید بخدا توکل کرد. 

2810