2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042199 بازدید | 684230 پست
رز من خیلی سیکلام کنسل شد بخاطر ضخامت.پماد واژینال استرومارین برام بی فایده بود.بهترین روشی ک جواب گ ...

از نوشته هات شات گرفتم مارال جان 

ظاهراً پماد بی فایده است ،چند نفرم گفتن که براشون بی فایده بوده 

استرادیول منم خارجی بود .....از این‌گردالیا که قرصاش آبی رنگه ....آخه سینال برای ضخامت چیکار می‌کنه ؟ چون من دوره پانکچر تخمدانام به سینال جواب نداد اصلا ،کلا تخمکام پوچ میشدن تا اینکه پرگووریس گرفتم و تخمکام پوچ نشدن ....میگم یعنی الان سینال بزنم فایده داره برای ضخامت یا اگه بخوام از تحریک کننده استفاده کنم باید پرگووریس بگیرم 

البته یه‌چیزیم که هست اینه که نه دکتر می‌دونه رو‌بدن کی ،چه چیزی اثر میذاره ،نه خودمون 

تو ضخامتت چند میشد که کنسل میشد ؟ بعد چند شد انتقال دادن برات ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رز من خیلی سیکلام کنسل شد بخاطر ضخامت.پماد واژینال استرومارین برام بی فایده بود.بهترین روشی ک جواب گ ...

مارال اون موقع که از سینال استفاده کردی ،فقط سینال و قرص استرادیول داشتی ؟ چیز دیگه ای نداشتی ؟

منشی دکتر بهم می‌گفت یکی از مریضامونم همینجوری بود اینقدر همین داروها رو براش تکرار کردیم که آخر شرفت بالا ....ولی من راستش دیگه نمی‌خوام عین همینی که اینبار بود انجام بدم چون اینجوری دیگه بدنم واکنش نداد اونم به طور کل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارال اون موقع که از سینال استفاده کردی ،فقط سینال و قرص استرادیول داشتی ؟ چیز دیگه ای نداشتی ؟منشی ...

سلام بادکش داخل ران و رحم انجام بده همزمان خیلی خوبه 

من دوبار تو دوماه پشت هم برای تقویت رحم انجام دادم ضخامت رحمم خیلی بالا رفت 

البته زمان هایی که فقط روی رحم انجام می دادم معمولی بود ولی همزمان با داخل ران خیلی روی ضخامت من تاًثیر گذاشت 

بحدی که اون دوماه پریودم به خاطر بالارفتن ضخامت خیلی شدید شد 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام بادکش داخل ران و رحم انجام بده همزمان خیلی خوبه من دوبار تو دوماه پشت هم برای تقویت رحم انجام د ...

بادکش گرم یا بادکش معمولی ؟ 

بادکش گرم برام سخته از صدتاش یکیش نمیگیره ،قبلا امتحان کردم اسیر شدم 😔😔😔

یعنی در روز دوبار انجام میدادی؟

از نوشته هات شات گرفتم مارال جان ظاهراً پماد بی فایده است ،چند نفرم گفتن که براشون بی فایده بوده است ...

نه الان دیره واسه سینال،ببین از روز ۲ قاعدگی محرک میدن تا حدودای روز ۹ ،این محرکا میتونه شامل قرص تاموکسیفن ،امپول هاش ام جی و سینال باشه ،اصلا تو سیکل انتقال هدف رشد تخمک نیست این محرکا باعث میشه بدن خودش استروژن تولید کنه و طبیعی ضخامت بالا تر از حد معمولمون بره بعد از روز ۸،۹ استرادیولم شروع میشه.

من با ۷.۵ انتقال دادم منفی شد،بدون روش بالا نهایت تا ۶.۵ و ۷ میومد بالا،با روشی ک گفتم به ۹ و حتی ۱۰ هم رسیدم 

مارال اون موقع که از سینال استفاده کردی ،فقط سینال و قرص استرادیول داشتی ؟ چیز دیگه ای نداشتی ؟منشی ...

من تاموکسیفن و سینال داشتم بعد استرادیول و استرومارین و جیناتی اضافه شد این بار ،

سری قبلم هاش ام جی و سینال بعد استرادیول داشتم.

دیگه انوکسا و اسپرینم که همیشه میدن.

مکمل هم خوردم ،روزانه امگا۳،ویتامین ای ۴۰۰،ال آرژنین و ویتامین دی.

میگن ماساژ با روغن کرچکم خوبه من انجام ندادم .

نه الان دیره واسه سینال،ببین از روز ۲ قاعدگی محرک میدن تا حدودای روز ۹ ،این محرکا میتونه شامل قرص تا ...

می‌دونم الان دیره ،دیگه اینبار سیکلم کنسل میشه ،برای دفعه بعد پرسیدم 

اینو قبلاً شنیده بودم به بعضیا سینال دادن دوره انتقال اما چون اون موقع انتقال نمی‌دادم پیگیر نشده بودم 

میگم آخه اگه اینطوری باشه که تو دوران پانکچر هم باید ضخامت خوب باشه چون محرک استفاده می‌کردیم ولی برای من اون موقع هم همینقدر بود 

عزیزم مشکلتون فقط تخمکه ؟ اسپرم اوکیه ؟ ناراحت نباش انشالله که درست میشه 😔😔😔😔

همسرم هم ضعیفه ولی برای ivf مشکل نداره ( به گفته پزشکان) 

مورفو بین ۲ تا ۵ ازمایشگاههای مختلف. 

خودمم ک ذخیره پایین و تخمک داغون. 

اهدایی گرفتم اونم اینطوری. 

دارم روانی میشم. 

من تاموکسیفن و سینال داشتم بعد استرادیول و استرومارین و جیناتی اضافه شد این بار ،سری قبلم هاش ام جی ...

در مورد پی آر پی اطلاع داری ؟ 

من شنیدم دو روز قبل انتقال انجام میدن که ممکنه برای بالا رفتن ضخامت مفید باشه 

به دکتر گفتم ،گفتش اونی که دو روز قبل انجام میشه برای انتقالای ناموفق هست  ،برای تو باید روز ۶ و  ۸ پریود پی آر پی انجام بشه ، در این مورد اطلاعات داری ؟

سلام عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم آروم بشی انشاءالله خدا بهت صبربده. چون صبرخیلی بهت آرامش میده. درست ...

دیگه کی مادر بشم. چند سالم بشه ک بچم رو ببرم مدرسه کلاس اول دبستان ؟ 

قبل انتقال هیسترو کردم خراش دادم‌

تی پ او بالا دارم 

پردنی و هیدروکسی خوردم 

Ivig تزریق کردم 

همسرم هم ضعیفه ولی برای ivf مشکل نداره ( به گفته پزشکان) مورفو بین ۲ تا ۵ ازمایشگاههای مختلف. خودمم ...

اینقدر خودتو ناراحت نکن ....خب اهدایی هم به این معنی نیست که حتما زود بگیره ....باید اینقدر ادامه بدیم که انشالله بشه....یکی دو ماه استراحت کن دوباره شروع کن ....انشالله اینبار نتیجه میگیری به امید خدا 

دیگه کی مادر بشم. چند سالم بشه ک بچم رو ببرم مدرسه کلاس اول دبستان ؟ قبل انتقال هیسترو کردم خراش داد ...

همه اینارو منم انجام دادم ....به غیر از سرم که اونم دیدم اگرم برم دنبالش به من نمیدن ...نرفتم نگرفتم ....ولی الان ضخامتم بالا نرفته و سیکل کنسل شده ....چیکار میشه کرد ....ما داریم تلاش میکنیم دیگه بقیه اش دست خداست

اینقدر خودتو ناراحت نکن ....خب اهدایی هم به این معنی نیست که حتما زود بگیره ....باید اینقدر ادامه بد ...

احساس می کنم چون جنین یه طرفش اهداییه و مال من نیست 

با بدنم سازگار نمیشه و نمی مونه. 

موقع انتقال دکتر گفت رحمت خوبه 

حتما مثبت میشی. 

نمی دونم چرا چند روزه همش گریه می کنم. 

کاش میشد ب زندگیم پایان بدم 

ولی چ کنم ک برم اون دنیا وضعم بدتر میشه 

این دنیا ک لذتی نداشت برام. اون دنیا هم دهنمو سرویس می کنن. 

دیگه کی مادر بشم. چند سالم بشه ک بچم رو ببرم مدرسه کلاس اول دبستان ؟ قبل انتقال هیسترو کردم خراش داد ...

قربون قلب شکستت بشم بخداک میفهممت هممون این چیزایی ک گفتیوهزاربارمرورکردیم فاصله سنی بابچه..... همه چیو فک کردیم.ایافکرای ماتاثیری تو روند درمان داشته؟ لنفوسیت تراپی ازدکترت بپرس ببین ب درمانت کمک میکنه. عزیزم پرولاکتینت اکی بود؟ چون تی پی او بالا توبعضیا پرولاکتین هم بالاست.مرتبطن بهم

2810