2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042882 بازدید | 684276 پست
چقد الکی میخوای سکته کنی😄😄😄منم هیسترو کرده بودم نمونه بردم ازمایشگاه و مشکلی نداشتم..و چندماه بعد ...

این مدت همش استرس بوده برام متاسفانه

خدا بچتو حفظ کنه عزیزم 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

وای این چه خبری بود خوندم ،ای خدا ...فقط میتونم بگم خیلی ناراحت شدم💔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خندم میگیره ازت 😄😄😄چقد ترسیدیتو برگه هیسترو منم ی همچین چیزایی نوشته بود..کلمه کورتاژ یادمه نوشته ...

چکار کنم کلا استرسی هستم ، صبحم تو همین نی نی سایت یه تاپیک خواندم حالم بد شد و گرنه از دیروز کامنت میزاشتم

بخند عزیزم😊

چقد الکی میخوای سکته کنی😄😄😄منم هیسترو کرده بودم نمونه بردم ازمایشگاه و مشکلی نداشتم..و چندماه بعد ...

منم ۱۸ شهریور هیسترو کردم این ماه میخواستم برم برای انتقال که اسباب کشی داشتم و کارای سنگین انجام دادم می‌خوام انتقال نگه دارم برای بعد به نظرت مشکلی نداره ؟ البته من خراش هم داده بود حین عمل ....نمی‌دونم دیگه اثر اون تا ماه بعدی از بین بره یا نه 

چکار کنم کلا استرسی هستم ، صبحم تو همین نی نی سایت یه تاپیک خواندم حالم بد شد و گرنه از دیروز کامنت ...

انشالله با همین هیسترو رحمت پاکسازی شده و باعث مثبت شدنت میشه و خیره برات ♥️

ممنونم. هنوز مثبت نشده ترس از سقط دارم😢

نگران نباش عزیز دلم. قرار نیست که هربار مثل هم باشه. من خودم سه بار سقط داشتم. همینطور که شما میگید شدم. ازترس سقط. نمیرم انتقال بدم. همینطور دس دس کردم. میخوام اول ذهنم آروم بشه و آ تجربیات بقیه استفاده ببرم باخیال راحت‌تر ادامه بدم. ولی مطمئن باش نتیجه میگیری. شماهم که سابقه سقط داری پس. اصلا دست به هیچ کاری نزن. هروقت مثبت شدی بازم اصلا کارای خونه نکن. بگیر بخواب تا سه ماهت تموم بشه. حتی اگه لازمه تا 9ماه استراحت مطلق باش قطعا نتیجه میگیری. کاری به حرف دیگران نداشته باش که بگن نخواب حرکت کن تا بچه ات قوی تر بشه. بدن هرکسی فرق داره. شما وقتی رعایت همه چی بکنی. استراحتم داشته باشی دیگه نگران چیزی نباش. برات دعا میکنم به زودی به آرزوت برسی. 

انشالله با همین هیسترو رحمت پاکسازی شده و باعث مثبت شدنت میشه و خیره برات ♥️

ایشالله عزیز دلم 

توکل بر خدا 🫂🫂🫂💋💋💋🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🥹🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

ای وای بمیرم برات الا جون. آخه خودت تنهایی غصه خوردی نگفتی به ما. ان شاالله خدا عوضش زودتر بهت بده. علتش چیه. معلوم نشد؟ 

تو برگه منم نوشته بود کورتاژروز پانزده پریودم ۱۱بود

اندومترت خیلیم ضخیم نبوده. کورتاژ همون هیستروسکوپیه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

ای وای عزیزم. ناراحت شدم😔

چرا اینجوری شد؟

منم دوقلو داشتم، دوشنبه که دکتر سونو کرد گفت یکی شون رشدش و قلبش خوبه، اون یکی قلب نداره

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810