2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
سلام بچه ها حالتون چطوره من خیلی وقته اینجا نیومدم الان اومدم چقد براتون خوشحال شدم دو تا فاطمه(فردا ...

سلااااام عزیزم خوبی؟ممنوووونم گلم.  آخی خدا گل دخترتو حفظ کنه عزیزم 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آلاجانخوبی؟ سلامتی؟ نی نی خوبه؟ هفته چندی؟ لک بینی تموم شد؟ از فردایی خبر داری؟ من نرسیدم همه پ ...

سلام عزیزم قربونت برم😘❤️ خوبیم شکر خدا❤️

لک ببینیم هی قطع و وصل میشه. ولی شکر خدا از  پریشب قطع شده ظاهراً. 

مامان فاطمه گلم فردا دوباره آز بتا داره. ان شالله زودی می‌تونه ساک و بعدش قلب رو ان شاالله ببینه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الحمدلله که بهتری🤩سرم زدی؟

قربوووونت برم مهتاب جون❤️

آره دیشب رفتم زدم. پدرمو درآورد😅 سرم ی ساعته، بیشتر از دو ساعت طول کشید. دکتر میگف احتمالا رگت خیلی نازکه، نمی‌رفت که😬🥴

بچه ها برای شمارش روز انتقال هم حساب میشه؟ من دوشنبه هفته قبل ۲۶ شهریور انتقال دادم صبح بی بی چک زد ...

عزیزم  زود زدی آخه. در واقع انگار روز ۸ هستی. ان شاالله خوش خبر باشی. 

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز چهلم

به نیت حاجت روایی:

@آستاره72

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah💐

۳۵-mmmmmmzzz💐

۳۶-کاپیتالاسیون💐

۳۷-زهرا خانوم💐

۳۸-نگار۸۰💐

۳۹-joooodi💐

۴۰-آستاره72💐

۴۱-رکسانا۱۴۰۰

۴۲-یا منان

۴۳-zhiyan74

۴۴-سارایییی

۴۵-panizpaliz

۴۶-sepehr24

۴۷- maral_99

من بیست و پنج رو میخانم

سلام عزیزم قبل شما ۲۵ و ۱۵ رو برداشتند یک جزء دیگه انتخاب کنید😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
من در حالی که نفسم از داد گرفته و فشارم افتاده و قلبم داره وایمیسته از دست این دوتا فسقلم میام اینجا ...

ای جااان دلم من چندوقتیه از ضعف اعصاب زیاد دچار حمله میشم نفس تنگی وحشتناک با تیرکشیدن قلب و قفسه سینه😢😢😢😢خدایاشکرت ولی استخونام له شده😢

2810