2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042842 بازدید | 684276 پست

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

دعای_توسل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🦋🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_سیزدهم#  

۱- nesa66 🦋

۲- alaae 🦋

۳- الا11543 🦋

۴- س۱۳۶۷ 🦋

۵- مامانو_سوفی 🦋

۶- haniiijoooon 🦋

۷- خدایاتومیدانی🦋

۸- سحربانوو۷۷ 🦋

۹- مهتاب444 🦋

۱۰- نیاز6973 🦋

۱۱- پروانه۲۱ 🦋

۱۲- سارایییی 🦋

۱۳- ماهییا 🦋

۱۴- ssseffat 🦋

۱۵- داداشممم 🦋

۱۶- favali 🦋

۱۷- houra1400 🦋

۱۸- آناشید۹۹ 🦋 

۱۹- _بهاره_ 🦋

۲۰- یامنان🦋

۲۱- آیدا۱۲۸ 🦋

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🦋

۲۳- نگار۸۰ 🦋

۲۴- nooshabehjoon 🦋

۲۵- @نهالیم     🦋

۲۶- @رادیس12 🦋 تک نمیشی عزیزم ♥️ 

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- Poweroflove

36- اهسته

۳7- marshmaloo

38- سپیدارجوجو

39- avaaajon

40- آلادیا

41- پونهoo

42- ماهورجان

43- panizpaliz

44- عبدالواحد

45- هیوا666

46- شطرنجی 

47- هدیه99

48- پروانه22

49- زلیخاه۱۴۰۲

50- zohrehjafari

51- گیسوگلابتونم

52- سهیلا_جون

53- ۲aftab

54- قاصدک_بیخبر

55- leila193

56- فطررس

57- sarayyyyyy

58- 88helli

59- baharrr7878

60- مارپلههههههه

۶۱- atitalebi

۶۲- raha686868

۶۳- آسمانیترینم

۶۴- happygirlss

۶۵- کاپیتالاسیون

۶۶- شیلا68

۶۷- razleilaa

۶۸- yas76۱۱

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش نمیدونم عزیزم در این مورد اطلاع ندارم فکر کنم نسا جون بیشتر خبر داشته باشهولی خب بودن کسایی ک ...

درسته عزیزم توی سایتش هم  نوشته که با دارو درمانی و با اسپرم همسر iui می کنیم. من خودم چون حوصله تشریفات بیمارستان و شلوغی مطب دکتر زنان رو ندارم رفتم پیشش برام انجام داد دو سال پیش. الانم احتمالا بازم برم. Iui کلا بی دردسر تر از ivf ولی چیزی که من فهمیدم تمرکزش روی اهداییاس، دقیق تر پرونده هاشونو میخونه و مشاوره میده. اگر از شهر دیگه میخوان بیان تازه همسرشون رو درمان کنن فکر نکنم ارزش رفت و آمدشو داشته باشه. برای اهدایی عالیه. بی دنگ و فنگ میره سر اصل مطلب. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

درسته عزیزم توی سایتش هم نوشته که با دارو درمانی و با اسپرم همسر iui می کنیم. من خودم چون حوصله تشر ...

نه عزیزم من پرسیدم منم اصفهانم اما شوهرم اهدایی قبول نمیکنه خودشم اسپرمش مورفولوژی و حرکتش بده گفتم اگه خوبه برا دارو درمانی همسرم برم پیش و گرنه بخاطر مورفولوژی و تحرک و دی ای اف هم ۳۰هست فک کنم برا ای یو ای مناسب نباشه

نه عزیزم من پرسیدم منم اصفهانم اما شوهرم اهدایی قبول نمیکنه خودشم اسپرمش مورفولوژی و حرکتش بده گفتم ...

عه سوال شما بود عزیزم دقت نکردم.

همسرت پیش دکتر صالحی رفته؟ به همسر من چند دوره دارو داد اول مورفو ۴بود با دی اف ای ۱۵ حدودا، بعد شد ۵ با ۱۰ که متاسفانه بازم من نتیجه نگرفتم، مورفو لعنتی تغییر نمی کنه زیاد کلا، از نظر واریکوسل و اینام چندبار سونوش کرد چیزی نبود. 

نه ایزدی برا این نوع درمان فایده نداره چون اهدایی هاش زیادن از کل ایران تمرکزش رو اوناست، من رفته بودم مشاوره بگیرم تو یه روز ۴۴ نفر iui کردن یه بار! از نوبتم گذشته بود یه کم غر زدم معطل شدم منشی اش گفت! پس وقتی نمی مونه دارودرمانی کنه یا آقایون رو ویزیت کنه.

ولی بخوایی iui کنی قبول می کنن براشون راحتم هست دیگه نمی‌خوان دنبال دونر بگردن تطبیق بدن، همون هزینه رو هم می گیرن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خاله جواب چیشد سونو شدی؟

قربووونت برم مامان خانوم😘😍

شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 

لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقطه کوچولو هم دیده شد😭 ولی قلبم ریخت گفتم حتما هنوز قلب نداره. پرسیدم خانم دکتر چند هفتمه گف ب زووور دارم میگردم. آخر سر گف قلبشم می زنه 😭فقط زیر لب دعا میکردم این لحظه قسمت تک تک دوستام بشه😭😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه سوال شما بود عزیزم دقت نکردم.همسرت پیش دکتر صالحی رفته؟ به همسر من چند دوره دارو داد اول مورفو ۴ب ...

اره دوسال پیش رفت ولی زیاد تغیری نکرد مورفولوژیش از ۲شد ۴بازم گفت دارو استفاده کنه طبیعی باردار میشیم اما من نامه گرفتم برا ای وی اف الان باز میخاستم برم پیشش شنیدم نوبتاش دیر ب دیره گفتم اگه ایزدی خوبه برم پیشش اخه یک ماه پیشم رفتیم پیش بابک احدی واقعا هیچ چی حالیش نبود موروفولوژی شوهر من الان باز شده ۲حرکتم ۲۰و خورده ای بعد کلا ب شوهرم دارو فقط اسپریژن داد و گفت سیگار ترک کن تو گرما هم نرو ☹️الان سیگارو ترک کرده اما نمیدونم فایده داره یا نه اسپریژن رو هم ب اسرار خودمون نوشت و کرنه میگفت فقط سیگار نکش

پانچکر نشدم تا حالا 0/28مگه تخمک اهدایی رو هم پانچکر میکنن

تخمک اهدایی رو که باید یه نفر که ذخیره اش خوبه پانکچر کنند بعدشم تخمک اون نفر با اسپرم همسرت جنین تشکیل بده 

ولی خب قبلش خودتم میتونی پانکچر شی ،شاید اصلا با تخمک خودت جنین داشتی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربووونت برم مامان خانوم😘😍شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقط ...

خدا رو شکر ،دیگه از این به بعد بیشتر مواظب خودت باش 

انشالله قسمت همه منتظرا ♥️

پانچکر نشدم تا حالا 0/28مگه تخمک اهدایی رو هم پانچکر میکنن

خب با همین ذخیره خیلیا پانکچر شدن و باردار شدن ،البته باید خدا بخواد ،ولی حداقل یه بار امتحان کن 

کدوم مرکز میری ،چند سالته 

اگه خواستی خودت پانکچر بشی ،به دکتر بگو دوز کم دارو بهت بده چون دوز بالا به ذخیره پایین جواب نمیده 

من یه بار با دوز خیلی بالا پانکچر شدم نتیجه اصلا خوب نبود ،با دوز پایین بهتر بود 

2810