2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
انشالله خدا کمک کنه منم میخوام شروع کنمولی اگ بدونی زندگیم به چه وضعی افتاده همه چیز قاطی هم شدهمن ۱ ...

شرایط سختی. منم اگر جای شما بودم این ماه انجام نمیدادم. از اونطرف هم اینکه هر ماه پشت هم و بدون وقفه باشه بدن رو آماده میکنه. چون هستن کسانی که اگر ده تا بچه هم بخوان بیارن برای هرکدوم ۶ماه باید اقدام کنن تا باردار بشن.یه وقت هم تو سیکلی که غیر ممکن میدونی باردار میشی. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیاده‌روی رو نمیتونم برم ، ولی بعضی شبا با روغن سیاهدانه چرب میکنم همینطوری میخوابم از این به بعد می ...

من تو خونه پیاده روی کردم چون  حس و حال بیرون رفتن نداشتم.  یه دویدن سبک

ببخشید عزیزم زیاد سوال میکنم ب۶ و ب۱۲ رو بعد از مثبت شدن دکتر براتون تجویز کرد؟

انتقال قبلی که پارسال بود دکتر از قبل از انتقال ب۱۲ هم داده بود و سطح ب ۱۲ تو آزمایشاتی که داده بودم خیلی خوب بود که دکتر گفت عالیه

شما آزمایش ایمنی و انعقادی دادی؟

نه عزیزم به تشکیل قلب نرسید و فقط ساک بارداری همینجوری به رشد خودش ادامه می‌داد تا خود هفته ۹.آخر با ...

از اول منفی شدن خیلی بهتر از این شرایط.

منم انتقال اولم مثبت شدم ولی بتا خوب بالا نمیرفت خیلی عذاب کشیدم برای انتقال دوم از خدا خواستم که یا درست و حسابی بده یا نمیخوای بدی از اول منفی بشه و وقتی منفی شد اصلا ناراحت نشدم چون مثل قبلی عذاب نداشت.

انشاالله خدا به زودی زود بهت درست و حسابی بده

از اول منفی شدن خیلی بهتر از این شرایط.منم انتقال اولم مثبت شدم ولی بتا خوب بالا نمیرفت خیلی عذاب کش ...

واقعا همینطوره ایشالا که هر چی خیره پیش بیاد .صبح رفتم آزمایش دادم تا ببینم نتیجه چی میشه.بعد از ظهر جواب رو میدن

الاجون امروز بابد آزمایش می‌دادی ؟

استرس دارم برات 🥹 انشالله که خوش خبری 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الاجون امروز بابد آزمایش می‌دادی ؟استرس دارم برات 🥹 انشالله که خوش خبری

آره عزیزم. قربونت برم 😘 آزمایش دادم اومدم تا الان خوابیدم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شرایط سختی. منم اگر جای شما بودم این ماه انجام نمیدادم. از اونطرف هم اینکه هر ماه پشت هم و بدون وقفه ...

اخه دارو هارو استفاده کردم فقط مونده سنوهام ..

بخوام لغو کنم دوباره باید دوماه ب بدنم فرصت بدم خیلی طولانی میشه

انگار بدنم میفهمه ک تو دوره ی حساسی ام خودشو لوس می‌کنه 

انگاری دارم سرما میخورم 😑 هنوز نشده انتقال بدم سالم باشم همش مریضم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من تو خونه پیاده روی کردم چون حس و حال بیرون رفتن نداشتم. یه دویدن سبک

اهان ممنونم😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عزیزم. قربونت برم 😘 آزمایش دادم اومدم تا الان خوابیدم😂

ای جانم 🥹🫂 جوابش کی میخواد قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسرم اصلا راضی نیست و میگه به هیچ عنوان،میگه خودتو نابود کردی دیگه خودت نیستی نه هفته ها رو میبینی ...

عزیزدلم... حق داری. ان شاءالله کنار خانوادت همیشه خوشحال و سالم باشی و بخندی. خدا پسرگلتو برات حفظ کنه. امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد.

ممنونم ازت 😇

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ای جانم 🥹🫂 جوابش کی میخواد قشنگم

گفتم اضطراری بزنه جوابشو ولی هنوز آماده نیست. هی میرم نگاه میکنم سایتشو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گفتم اضطراری بزنه جوابشو ولی هنوز آماده نیست. هی میرم نگاه میکنم سایتشو

انشالله که حاجتروا شدی😍🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله که حاجتروا شدی😍🥹

فاطمه😭😭 دلم طاقت نیاورد رفتم بی بی چک زدم مثبت شد😭 تو رو خدا دعا کن با آزمایش ضدحال نخورم🥺

2810