2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
گلم لکه بینیت قطع شده؟

ماهور جان شما ردزی چن تا  استرادیول داشتی از کی قط کردی من چهار تا دو میل داشتم از این هفته گفته هر هفته یکی کم کنم بعد قط کنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قاصدک جون معلومه که چند هفته دیگه قلبش تشکیل میشه  هفت هفته زمان زیادی نیست که اینطوری استرس و ...

وای فاطمه جونم چقدر شما خوبی.همیشه و در هر موردی حرفات آرامش بخشه.انشالله که خدا یه آرامش همیشگی به قلبت هدیه کنه قشنگم.

ممنونم از دلگرمیت

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
گلم لکه بینیت قطع شده؟

وای لعنت به این لکه بینی.منم از پریشب لکه قهوه ای داشتم.دیروز از ترس رفتم سونو حال بچه خوب بود.اومدم خونه دوتا پروژسترون زدم قطع شد.امروز صبح از خواب که بلند شدم یهو یه مقدار خون قرمز ازم ریخت.خیلی میترسم.خیلی خیلی.

فردا ساعت هفت شب نوبت دارم.

از استرس نمیدونم چیکار کنم

دوستان قشنگم میشه لطفاً برای عموی کوچیکم دعا کنید  🥺 قلبم داره براش کباب میشه دیشب خونه ی ما ...

الهیییی که سال جدید پر باشه از خبر خوش و شادی و برآورده شدن هر آنچه که تو دل مهربووون و بزرگته ان شااالله به خیر😍😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم عزیزم انشاالله شما هم مثبت میشی و ۹ ماه دیگه سالم بغلش میکنی  میشه بگید چندماه استفاده ...

قربوووونت برم عزیزم ممنوووونم. ان شاالله همچنین❤️😘

چند ماه نه، فقط سه شب استفاده کردم😅 بعد ک روز انتقالم تعیین شد ب شماره مشاوره ای ک داشتن پیام دادم پرسیدم ک کافیه ی وقت پایین نیاد دوباره؟ گفتن ک برا احتیاط ی بار دیگه انجامش بدم ولی چون من دیگه آمپول gcsfیا همون چسب جنین رو داخل رحمی تزریق کرده بودن برام یکم ترسیدم که نکنه اثرش رو از بین ببره و انجامش ندادم. خوبیش اینه که خوردنی نیس😅 درخواست دوستی دادم اگه قبول کنی برات تو پی وی میفرستم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای لعنت به این لکه بینی.منم از پریشب لکه قهوه ای داشتم.دیروز از ترس رفتم سونو حال بچه خوب بود.اومدم ...

الهییی ک خوش خبر بیای به حق مولود این روز مباااارک😍 توسل کن ب خودشون.

خونریزی و لکه بینی می‌دونی ک تو مسیر ما طبیعیه و زیاد اتفاق میوفته ان شااالله برا شمام از همین دسته باشه که میری و میبینی قلب کوچولوشم داره میزنه😍

ماهور جان شما ردزی چن تا  استرادیول داشتی از کی قط کردی من چهار تا دو میل داشتم از این هفته گفت ...

من روزی سه تا مصرف میکردم.

فک کنم تو سه ماه بودم ک گفت کم کم قطعش کن..

دقیق یادم نی..مثلا روزی دوتاش کردم بعد یکیش.بعد تموم

حتی امپول پروژسترون هم شبی دوتا میزدم گفت روزی یکیش کن و قطع کن..

چ حس خوبی داره ک داروها رو میگن قطع کنید..خیالومون راحت میشه..

چیه همش فکرمون پیش ساعت داروها بود..

الان دارویی ک استفاده میکنم ویتامین دی و شیاف و مولتی ویتامینه

وای لعنت به این لکه بینی.منم از پریشب لکه قهوه ای داشتم.دیروز از ترس رفتم سونو حال بچه خوب بود.اومدم ...

پیش دکتر برو خیالت راحت بشه.شاید تا چندروز بت بگه شیاف مصرف کن یا امپول برات بنویسه

گلم لکه بینیت قطع شده؟

نه عزیزم 

دیگه خداروشکر خونریزی شدید ندارم

ولی در طول شبانه روز معمولا 1 بار اونم نصف شب یا اول صبح 1 کم اب خون کثیف میاد بعد قطع میشه 

چون هنوز پشت جنین لخته خون هست

من روزی سه تا مصرف میکردم. فک کنم تو سه ماه بودم ک گفت کم کم قطعش کن.. دقیق یادم نی..مثلا روزی دوت ...

وای به من گفته تا 10 هفته همچنان همه داروهات استفاده کن بعدش بیا سونو و بعد استرادیول و استروژن قطع کن 

پیش دکتر برو خیالت راحت بشه.شاید تا چندروز بت بگه شیاف مصرف کن یا امپول برات بنویسه

انشاالله فردا.همین الانشم تازه با روزی سه تا شیاف ‌و دوتا دوفامد اوضاع اینه.خدا بخیر بگذرونه تا آخرشو

الهییی ک خوش خبر بیای به حق مولود این روز مباااارک😍 توسل کن ب خودشون. خونریزی و لکه بینی می‌دونی ک ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزدلم.مرسی.انشاالله همین روزا شما هم با یه بتای عااالی تایپیکو شاد کنی به حق این روز عزیز

ممنونم از دعای خیرت عزیزدلم.مرسی.انشاالله همین روزا شما هم با یه بتای عااالی تایپیکو شاد کنی به حق ا ...

قربوووونت برم ان شاالله با دعای شما😭❤️❤️