2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

الهی قسم به مهربونی دل همتون که حتی با اینکه همو نمیشناسید اما برای هم دعا می کنید، توی این روزهای عزیز دامن همتون سبز بشه منم همینطور

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

ممنون فاطمه جان 

سلام فاطمه جان و بقیه دوستان 

دوستان ان شاءالله هر چه زودتر نی نی های خوشگل تو بعل بگیرید. از خانم فاطمه زهرا س بخواهید بزاتون دعا کنند. ان شاءالله حاجت روا بشید.

دلم گرفته بود، چند باری خواستم اینجا پیام بزارم ، حتی نوشتم اما باز پاک کردم، امروز وارد شدم و دیدم فاطمه جان منو تو این پست صدا زده.  

دوستان لطفا برای من دعا کنید 

برای کار همسرم دعا کنید 

فاطمه‌ جان میدونند و نمیدونم بقیه دوستان اطلاع دارند یا نه، همسر من از سال گذشته بیکار شدند.

خیییییییلی خسته شدم ، 

ناشکری نمیکنم، الحمدالله جواب انتقالم مثبت شد و الان درحال شیر دادن هستم 

نمیخوام خیلی وارد جزییات بگم یا بخوام ناله کنم.

اما شرایطم خوب نیست ، دعا ‌کردم نمیگم زیاد، چون روحی هم حالم خوب نیست از فکر و نگرانی 

مجبور به دیدن کسانی هستم که ارزشون بود بچم سقط بشه، 

خیلی تحت فشار هستم 

یک روز با خدا و خودم حرف میزدم گفتم وقتی شرایطشو نداشتیم چرا بچه دار شدیم ، 

باز استغفار فرستادم 

تا قبل از اقدام به ivf, همسرم کارمند یک شرکت خوب بود حقوقش خوب بود 

اما با شروع ivf سختی ها شروع شد. 

بعد از زایمانم هم تا ۲ ماه مریض بودم .

دوستان لطفا برای استخدام همسرم دعا کنید

شرایط روحی خوبی ندارم 

نمیتونم برای بچه ای که خدا داده وقت بزارم 

همش ضعف دارم 

نمیتونم باهاش بازی کنم 

جدیدا سرش داد زدم 😭😭

برام عجیب هست هیج جا استخدام نمیشه، فقط مصاحبه میره

ببخشید پرحرفی کردم 

دیشب بخدا گفتم به من و به بچم و به همسرم رحم کنه. 

ان شاءالله همه حاجت روا بشیم. آمین یا رب العالمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من دوبار با جزئیات نوشتم که چطور حاجت گرفتم و بچه دار شدم 

الان یادم نمیاد چی شد ، که نشد ارسال کنم .

حالا یک روزی میام کامل تعریف میکنم 

خانم فاطمه زهرا س برای من دعا کردند که بچه دار بشم 

خدا پسر منو به لطف کرم خودش به من داد خانم فاطمه زهرا س فرستاد و دعای منو مستجاب کرد.

یک روز میام با جزییات مینویسم براتون 

از هر امامی دوست دارید بخواهید برااتون دعا کنه 

اول از همه از خود خدا 

ان شاءالله فرزندان شما و پسر من سالم و صالح باشند و از یاران امام زمان عج باشند. آمین یا رب العالمین.

ممنون فاطمه جان  سلام فاطمه جان و بقیه دوستان  دوستان ان شاءالله هر چه زودتر نی ...

عزیزم غصه نخور همسر منم 2 سال مصاحبه می رفت همه می گفتن عالیه اما خبری نمی شد. اما ی روز از ی جا براش ی کاری جور شد اما اونم از یک ماه پیش دوباره بیکار شده. الان توی جامعه ما شغل پیدا کردن خیلی سخته و خیلی ها درگیر این موضوع هستن و شما تنها نیستی. خودتو تقویت کن آرام باش سعی کن زیاد راز و نیاز کنی  و ... انشالله  خدا برات معجزه میکنه

ممنون فاطمه جان  سلام فاطمه جان و بقیه دوستان  دوستان ان شاءالله هر چه زودتر نی ...

نگران نباش عزیزم 

من دیگه یاد گرفتم هیچ لحظه زندگی بی مشکل نیست

خداروشکر که تنتون سالمه… خدابزرگه…. ایشالله زودتر همه چی میشه همونی که میخوای .. بهت قول میدم

خانما من گیج شدم بخاطر دوبار کورتاژ ضخامت رحمم بالا نمیره و تو سیکل انتقالم هی کنسل میشه یبارم به زو ...

کاش از دکترت می‌پرسید عزیزم. بعضی وقتا دکترا روش های متفاوتی با بقیه رو پیش میبرن. 

کاملا حست رو میفهمم چون بارها این حال رو تجربه کردم. اگه بازم خدای نکرده ضخامتت بالا نرفت میخوای نسخه طب اسلامی برا درمان ضخامت کم رو یه امتحانی بکن. من این سیکل با اون ضخامتم بالا رفت. البته نتیجه چی بشه نمی‌دونم . توکل ب خدا. ان شااالله برا شمام بهترین ها پیش بیاد و از این کنسلی سیکل دربیاید و با همون انتقال مثبت بشی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزم. الهی فک میکردم حل شده مشکل کارشون. الهی بحق امام جواد ع خیییلی زود این دغدغه تونم به بهترین شکل حل میشه و از نی نی لذت می‌برین.

اگه تونستی هر شب سوره واقعه رو بخون.

و بعد هر نماز ۱۴ بار ذکر « یا جوادالائمه ادرکنی» رو بگو. ان شاالله به حق و با برکت شون حل بشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ان شا الله بحق امام رئوف که تازه از زیارتش برگشتم حال جسمی و روحیت خوب بشه 

و کار همسرت هم درست بشه

بحق صاحب امشب بحق مهدی فاطمه گره از کارتون باز بشه

خیلی با خوندن پیامت ناراحت شدم درکت میکنم چه شرایط سختی داری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام عزیزم

همه ایتم ها خوبه 

در ظاهر رنج ازمایشگاه همونطوره که دوستمون بالاتر گفتندر محدوده متوسط هست

ولی به نسبت ازمایشاتی که بچه ها برای ای وی اف میدن اعدادش خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست