2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربون دلت برم خواهر خدا به حق امام حسین به دلای شکستمون نگاه کنه آترین جان کی باید آزمایش بدی؟ ...

سلام آبجی قشنگم من یکشنبه 1بهمن انتقال داشتم یکشنبه 15بهمن آزمایش دارم عزیزم.ایخدا میشه ؟

منکع خیلی‌ نا امیدم نهال جونم.منتظز انتقال تو الا جونم إلهی به حق آبروی پیامبر که پر برکت و پراز شادی باشه 🤲♥️

بچه ها من افتادم رو خونریزی مطب دکتر ساعت 7 نوبت داد برم دعا کنید برام اتفاقی نیوفتاده باشه  ...

عزیرم لکه بینی که اکثرا بعد مثبت شدن داریم باید دکترتون امپول پروژسترون دوتا همزمان بده بزنی و شیاف بزنی تا قطع بشه و استراحت مطلق باشی 

اترین جان درد سینه اصلا ملاک نیس من همیشه موقع پریود داشتم زمان انتقال اصلا حتی ی ذره هم نداشتم تازه ...

سلام خواهری خوبی جیگر خاله خوبه.کی بسلامتی زایمانتع ؟

فدات بشم من سر بارداریا هم دارم

منتها الان مثل قبل پری دردش کم شده 

بچه ها من افتادم رو خونریزی مطب دکتر ساعت 7 نوبت داد برم دعا کنید برام اتفاقی نیوفتاده باشه  ...

نگران نباش آوا جان تو ای وی اف این عارضه زیاده عزیزم

برات حمد میخونم که چیزی نباش و بارداری سالمی طی کنی 

سلام خواهری خوبی جیگر خاله خوبه.کی بسلامتی زایمانتع ؟ فدات بشم من سر بارداریا هم دارم منتها الان م ...

قربونت برم عزیزم انشالا اول اسفند وقت داده دکتر محتاج دعای همگی هستم منم به یاد همتون هستم نگران نباش انشالا که گرفته جنینات امیدوار باش 

اانشالا این دعفه نی نی هاش بمونه براش به آرزوش برسه به حق خانم فاطمه زهرا 

انشاالله عزیزم

سنگم که باشم دیگه خرد ریز میشه بار ششم انتقال تو این سن

خدایا می‌بینی من پروعه م کم نمیارم تورا به بزرگیت تورا به قدرتت تو وا بده 🤲🤲😭

قربونت برم عزیزم انشالا اول اسفند وقت داده دکتر محتاج دعای همگی هستم منم به یاد همتون هستم نگران نبا ...

ای جون دلم میدونم چقد درد کشیدی چقد سختی کشیدی تو این راه پر پیچ خم إلهی شکر 🤲🤲🤲

إلهی این 20روز بسلامتی طی کنی.وجیکر گوشه و حاصل این عمه خون دل خوردن بغل بگیری ب حق صاحب الزمان