2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست

[QUOTE=320606680]منم لک داشتم دکتر گفت زیاد نیست و داروهاتو مصرف کن.. بعد از چندروز ک خون دیدم زنگ زده بودم مطب گفت ...[/QUOTE

سلام شما مشکل انعقادی دارید یعنی آزمایش دادید یا بخاطر آی وی اف بودنتون بهتون انوکسا دادن؟؟؟ 

آخه دکتر با وجود لک بینی به من انوکسا داده برای همین نمیدونم چکار کنم البته من آزمایش انعقادیم مشکل داره ، سر بارداری اولم هم انوکسا داشتم هم آسپرین هم روزی دوتا شیاف ولی اصلا حتی یکبار هم لک ندیدم ولی شروع این بارداری کلا با لک بینی هست قلبشم هنوز تشکیل نشده نمیدونم قلب نداره با وجود لک بینی بازم تزريق کنم‌

فقط خدا رو شکر… انشالله راستش دکترم بازنشسته شد مجبور شدم برم زیرنظر یه دکتر دیگه اونم همش میگه نه ...

اوه من بعد عملم که رفته بودم برا برداشتن بخیه دکتر گفت داروهارو شروع کن دو سه ماه دیگه بیا برا انتقال. خییلی تعجب کردم گفتم آخه من تازه عمل کردم اگه انتقال بدم ان شاالله مثبت بشه برا بخیه هام بد نیس فشار نمیاد؟ گف نه اصلا ربطی نداره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله همه ش با هم نمیشه ببین دکتر خودم که لواسانی بود ماه آخر بهم گفت زایمانتو انجام نمیدم پرخطری فلا ...

عزمزمه شما الان زایمان کردید یا هنوز باردارید؟ شما چرا پرخطر بودید؟ اگه زایمان کردید زایمانتون بدون مشکل بودش؟؟

من چون ارجاعی از دکتر لواسانی بودم یکبار  میگفت بخاطر اخلاق حرفه ای نمیتونم پیش کس دیگه ای بفرس ...

دکتر شعرباف هم تحقیق کردم تو بیمارستان یاس هست ولی اونم خیلی شلوغه، بيمارستان های امام و شریعتی که بستری بودم شنیدم شبیه همن یعنی از بابت رسیدگی چون دولتی هستن ضعیفند ولی از نظر تجهیزات و تجربه خیلی خوبن برای همین برای بارداری پرخطر بجای بيمارستان خصوصی که صرفا فقط زایمان انجام میدن بهتره تو بيمارستان دولتی مثل امام و شریعتی باشه حداقل زنده آدم میاد بیرون من دفعه قبل تو بيمارستان خصوصی زایمان کردم بعد که اون اتفاق افتاد خود بيمارستان برام از شریعتی پذیرش گرفت با آمبولانس فرستادن اونجا

عزمزمه شما الان زایمان کردید یا هنوز باردارید؟ شما چرا پرخطر بودید؟ اگه زایمان کردید زایمانتون بدون ...

من دوسال پیش زایمان کردم

از ابتدای بارداری بخاطر جفت پایین و کم بودن طول سرویکس به پریناتولوژ ارجاع شدم

دکترم اول گفت برو پیش حنطوش زاده

من چون از  شلوغی و ... مطبش باخبر بودم قبول نکردم و گفتم یه دکتر دیگه معرفی کن و رفتم پیش آزادی

دکتر لواسانی میگفت چون هنوز جفتت پایینه زایمانت پرخطره باید بری بیمارستان مجهز  من نمیتونم برات کاری کنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دکتر شعرباف هم تحقیق کردم تو بیمارستان یاس هست ولی اونم خیلی شلوغه، بيمارستان های امام و شریعتی که ب ...

دقیقا برای همین بمن میگفتندباید بری امام 

ولی امام که رفتم با خیال راحت بهم گفتن که جفتت از دهانه یه کم فاصله گرفته و الحمدلله پرریسک نیست و نامه دادن که برای زایمان خطری تهدیدت نمیکنه و میتونی جای دیگه هم زایمان کنی

خداروشکر براتون بخیر گذشت عزيزم

با توجه به اینکه میگی دکترهای دیگه شلوغن من پیشنهادم اینه یکبار پیش دکتر  آزادی بری ببینی چطوره 

و در مورد زایمان و معرفی دکتر در همون  بیمارستان امام ازش مشورت بگیری

نهایتا تصمیم بگیر که باهاش ادامه بدی یا نه

😔💔 

قبل استخاره پرسیده بودم ازش

الان جواب داد

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه اینهمه سال صبوری کردی بازم به خدا توکل کن و آروم باش خدا بزرگه

🥺 چشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم 😔 این راهم امتحان کن ،انشالله که نتیجه میگیری،فکر نکن خودم دارم از روی دلخوشی میگم ها،منم ای ...

منم از درمان خسته شدم 

یکمم از سمت داداشم ناراحتی دارم اینا روهم بهم فشار وارد کرده

همش حس میکنم یه کار بدی کردم خدا داره تنبیهم میکنه

من اخرین انتقالی ک دادم قیمت جنین اهدایی ۵۰ ت بود حداقل ۵۰ ت دیگه هم دارو و بقیه ی فاکتور ها میشه( یکی اهدایی گرفته بود بهم اینطوری گفت)

میدونی ماشین ثبت نام کردیم پراید وانت اخر ماه در میاد باید واسه اون پول جور کنیم برای همین میگم درمان سال جدید شروع میکنم عید تموم شه دوباره میرم سراغش ولی نمیدونم کجا و از چه طریقی

زن عموم میگه بیا برو پیش دکتری ک بهت معرفی میکنم تو بیمارستان عرفان کار میکنه ولی من مطبش باید برم

اما شناختی ازش ندارم اسمشم یادم رفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما با آی وی اف باردار شدی؟ و بار چندم انتقال ت بود؟

سلام نه عزیزم طبیعی شدم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزدلم من در مورد هزینه تحقیق کردم،بیمه سلامت تقریبا رایگان میشه سلامت ثبت نام کن برو مراکز دولتی& ...

سلام عزیزم من بیمه سلامت هستم تو مرکز دولتی جهاد دانشگاهی میرم سونو ۱۸۲ ویزیت۷۵ پانکچر ۸ دستمزد انتقالم ۲۵۰۰ مکمل و ویتامینا هم ک ازاد

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....