2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا دکترم خیلی ترسوند،سونو بیوفیزیکال نوشته برام حالا میگه هرجوری هست۱۰روز دیگه خودتو بکشون تا د ...

بچه خودش بخواد بیاد که نمیشه جلوشو بگیری. استراحت کامل باش پس که هفته تو پر کنی.‌چون حرکتش کمه گفته بیوفیزیکال حتما. 

دوستم بیبی خطا داره  غصه نخور سه روز دیگه صبر کن برو آزمایش انشااله به لطف خدا مثبت باشی

عزیزم چطور امید داشته باشم. امروز روز ۱۱.تو این ۱۱ روز هیچی نشده تو این ۳ روز میخواد چی بشه!!!!چطور خودمو آروم کنم

منم گلوکوفاژ شما الانم میخورید؟؟شمام پلی کیستیک هستید؟؟

بله پلی کیستیک خفیف بودم قبل بارداری مداوم میخوردم

چه تو سیکل بودم چه نبودم 

سونوی سه بعدی دو ماه قبل از بارداری بهم گفت اثری از پلی کیستیک نیست. ولی من همچنان میخوردم

باردار هم که شدم تا هفته ۱۶ خوردم بعدش دکترم کم کم قطعش کرد.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم چطور امید داشته باشم. امروز روز ۱۱.تو این ۱۱ روز هیچی نشده تو این ۳ روز میخواد چی بشه!!!!چطور ...

دقیقا منم اینجوری فکر میکنم اصلا امید ندارم ، کاش آی وی اف با این همه عوارض و سختی درصد موفقیتش صد در صد بود

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
شما از کی پروژسترونتون شروع میشه تا قبل پروژسترونت زخامتت بالا میره نگران نباش و ۸تا ۱۲ هم زخامت اوک ...

۲۲ پروژسترون برام شروع میکنه ۲۶ انتقال 

فکر کنم ۲ تا انتقال میدند ولی نپرسیدم من وقتی میرم مطب از استرس بیشتر چیزها یادم میره بپرسم

الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سه _ پنج تا انجیر تازه یا انجیر خشک که خیس خورده + ۲ قاشق روغن زیتون ناشتا بخور  روغن زیتون رو ...

روغن زیتون زیاد گرم نیست،باعث سقط نمیشه؟

فردا همشو انجام میدم

یک دنیا ممنون❤️

لاکسی ژل خوردی؟؟اونم خیلی خوبه برای یبوست ناشتا صبح آب جوشیده ولرم بخور خیلی خوبه

نه نخوردم،برا بارداری ضرر نداره؟

دائم آب ولرم میخورم چه ناشتا چه غیر ناشتا

الان از دردش خوابم نمیبره

فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه😣