2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
غصه نخوریااا انتقال بعدی دوتا گل پسر شیطون نصیبت میشه که دیگه وقت سرخاروندن نداشته باشی☺️

مرسی عزیزم. همچنین برای خودت

دو روز غصه خوردم بس بود.الان دیگه میخوام زندگی کنم تا خدا چی بخواد

من امروز بعد از دو ساعت گذاشتم🙄نمیدونستم ولی اولین باره سمتی که زدم رو کیسه آب گرم گذاشتم دکتری ک ...

انتقال چندم مثبت شدی؟

من انتقال اول مثبت شدم ولی سقط شد چون بتا پایین بود و خوب نمیرفت بالا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باران جان چطوری گل دخترمون چطوره بزرگ شده ماشالله🥰🥰

سلام بهارک جون. شما چطوری؟ جای سزارینت بهتر شده؟ پسرت چطوره؟ کولیکش بهتر شده؟ به خونه جدید عادت کردید؟ راستی مامانت آمد پیشت؟

دخترم شکر خدا خوبه ولی دل دردش همچنان باهاش هست، شکمش منقبض میشه و سفت و این هم گریه میکنه. دیگه واقعا کلافه شدم. من که از خدامه امپرازول و یا پنتوپیرازول بدم بهش که آروم بشه ولی دکترش نمیده میگه نه دوره اش بگذره خوب میشه😒

نمیدونم واقعیتش اصلا در این مورد اطلاعات ندارم ولی فکر کنم با دارو حل بشه گلم الان من چیزی بگم ممکنه ...

نه دارو نداد گفت پنج شنبه بیا ببینیم چطور میشه فقط پرسیدم باید چند باشه گفت ۲ ، ۳ باید باشه که مال من ۶/۵ بود گفت خیلی زیاده اینجوری برات شروع نمیکنیم

چقدر اطرافیان آدم رو ناخواسته میرنجونند. با نگاه هاشون، حرفاشون، دعاهاشون. حالا ما به هیچ کس نگفته ...

کجایی عشقم بیا از خودت و جوجو ها خبر بده

کاش شماره تماست رو میگرفتم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به لطف خدا یه دونه دارم عزیزم ولی خب برای دومی نشدم و بچه زیاد دوست دارم عمل کیست اندومتریوز کردم ...

خدا رو صد مرتبه شکر خدا برات نگه داره عزیزم  مطمئن دومی هم‌گیرت میاد به امید خدا

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
کجایی عشقم بیا از خودت و جوجو ها خبر بده کاش شماره تماست رو میگرفتم

سلام فاطمه خوبی

فرصت نشد اونروز پیام بذارم خیلی خوشحالم مسائل خانوادگی تون حل شد و خونه نزدیک به مادر پیدا کردی

ان شا الله بقیه ارزوهاتم که قبلا گفته بودی به زودی براورده بشه💕

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم دیشب به نیت شما زیارت عاشورا خوندم برای همین تگ تون کردم الهی حاجت روا بشین❤️

خیلی ممنون عزیزم لطف کردین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه دارو نداد گفت پنج شنبه بیا ببینیم چطور میشه فقط پرسیدم باید چند باشه گفت ۲ ، ۳ باید باشه که مال م ...

خوب خونریزی باعث میشه ضخامتت بیاد پایین ، انشالله پنجشنبه به اون حدی که لازمه میرسه و بیا خبرشو بهمون بده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش