2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی  والا چهارتا دکتر رفتم گفتن صفرا مثل آپاندیسیت یه عضوی هست که حیاتی نیست و میش ...

فاطمه جان با حرفای ضد و نقیضی که از طب سنتی ها شنیدی

بنظرم بیخیالش شو 

roze_710@ هم درست میگن اگر بحث فرزند اوردی نبود خب میرفتی طب سنتی رو امتحان میکردی ولی با وضعیت فعلی ممکنه هورموناتم بهم بریزه 

دیروز یه متخصص اومده بود برنامه طبیب شبکه ۳

درمورد صفرا صحبت میکرد

میگفت برداشتنش مشکلی ایجاد نمیکنه

توی ارشیو تلوبیون حتما برنامه شو کامل ببین برنامه طبیب شبکه ۳ روز دوشنبه

خود دکتره هم صفراشو برداشته بود

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ببین مثلا من بارداری دومم طبیعی بود.  ولی به محض اینکه فهمیدم باردارم انوکسوپارین برام شروع کر ...

خب منم بعد دوتا سقط بارداری سسومم با آمپول انوکسان و قرص آسپرین درمان شدم و خداروشکر پسرم سالم بدنیا اومد ولی بعدش ۳تاسقط یکیش پوچ یکیش هم تازه فهمیدم باردارم سقط شد و این آخری هم که هنوز در حال سقطم بی بی چکم مثبت شد انوکسان و ا اس ا رو شروع کرد دکترم با شیاف که فک میکردم  این میمونه واسم عین پسرم که متاسفانه سقط شد لکه بینی بعدم خونریزی 

سومی میگن خیلی سخته خدا رحم کنه بمن

عزیزم خودت رو نترسون زن داداش من ۳ بار سزارین کرده بود سزارین سومی قشنگ روی زمین می نشست. بعد از سزارین بهت شیاف میدند دردش کم میشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها من هنوز در حال سقطم یعنی اخراشه دیگه بعد دکتر عارفی بهم اواسط شهریور وقت دادند من از شهرستان

میخوام برم  الان بعضی جاها خوندم میگن باید از سقط دوسه ماه بگذره بعد آزمایشات سقط مکرر روبدی من هم بعدش وقت دیگه نمیتونم بگیرم هم اینکه دوست دارم زودتر روند درمان و شروع کنم که زودتر به نتیجه برسم الان این حرف صحیح ؟؟شوهرمم واریکوسل داره گف میرم عمل میکنم گفتم بزار بریم تهران تا ببینیم تشخیص دکتر چیه اگه اینطور باشه که من یعنی شهریور ماه الکی میرم این همه راه رو؟؟؟

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه.

۱) الهه ( الا ۱۱۵۴۳)   
۲) پروانه ۲۱     
۳) لیلا ( ملیکا ۵۸ )      
۴) یا منان
۵) الهه ( elahe)
۶) فرزانه ( happygirls )
۷) سارا ( داداشم )
۸) فطررس
۹) خدایا تو میدانی
۱۰)  atrin_arsen_atrina
۱۱) alaae
۱۲) اناشید
۱۳) houra 1400
۱۴) ۸۶۳۱
۱۵) عبدالواحد
۱۶) آیدا ۱۲۸
۱۷) گندمک ۱۱
۱۸) powerflove
۱۹) bahar2063
۲۰) rose_710
۲۱) نیاز ۶۹۷۳
۲۲) نغمه ۹۹
۲۳) mahta 4476
۲۴) asemaneabi
۲۵) نهال ۶۴۶۷
۲۶) سحر بانوو ۶۸
۲۷) sarayyyyy
۲۸) مهتاب ۴۴۴
۲۹) س ۱۳۶۷
۳۰) سهاستاره
۳۱) bahar2200
۳۲) فردایی روشن
۳۳) برفاسمان
۳۴) gueen21722
۳۵) maryam_a
۳۶) یاس سفید
۳۷) nooshabejoon
۳۸) 5golnarges
۳۹) ویهان ۱۴۰۲
۴۰) ارکیدهابی‌
 ۴۱) فاطمه ( elham2428)

فاطمه جان با حرفای ضد و نقیضی که از طب سنتی ها شنیدی بنظرم بیخیالش شو  roze_710@ هم د ...

سلام عزیزم ممنون از همفکریت

راستی کف پاهام تازگیا داغ میشه می‌خوام چکاب بدم و یه سونو باز برم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من ترس زایمان دارم دیروزم یه خانمی از سزارین تعریف کرد ک بعدش خیلی درد داری جیغ می‌کشی  همش تو ...

عزیزم ببخشید ولی خانمه مفت گفته من دوبار سزارین شدم اونم تو دولیتی تو سزارین اولا باید شب قبل حتما سوپ یا غذای سبک بخوری چون بعد عمل حالت تهوع میگیری بعدشم وقتی بلندت میکنن سعی کن کمی راه بری زود زود استراحت کن راه برو کمپوت انجیر بگیر بخور یبوست نشی تو سزارین نزاری یبوست بشی خیلی خوبه و بعدشم مسکن بخور هر وقت درد داشتی ساکتت میکنه و حتما پماد آد بگیر بعدحموم بخیه هاتو چرب کن خشک نشه چون سفت میشه عزیزم خاک بر سرا اونایی که درک ندارن به خدا من راستشم بهت گفتم من که برام سخت نبود انشالله زایمان خوبی داشته باشی وقتی نینیتو بغل بگیری یه دنیا ارزش داره برات سزارین زدن

بهاره جان شما سونو رفتی وزن دو قلو ها تغییر کرد ؟؟ می‌گفتین یکیش کمتره؟ آمپول ریه بهتون دادن ؟

سلام فیروزه جان

هفته پیش مجدد رفتم. الحمدالله متناسب رشد داشتند. اونی که کمتره چند روزی کوچیکتره.

آمپول ریه هم یکشنبه و دوشنبه زدم.

بهم گفتم از اول شهریور تا نیمه هاش احتمالا کیسه آبت پاره میشه. گفت دوقلویی زیاد نمی مونه.

از طرفی واقعا این هفته ها سخت شده. من شبا نمیتونم بخوابم، روزا هم خواب خوبی ندارم. پوست شکمم هم شدید میسوزه.

راستش روزشماری میکنم زودتر شهریور بیاد🥴

شما کی رفتی سونو؟ وزن بچه ها چند بود؟ 

آمپول ریه زدی شما؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من ترس زایمان دارم دیروزم یه خانمی از سزارین تعریف کرد ک بعدش خیلی درد داری جیغ می‌کشی  همش تو ...

منم میترسم. ولی همش سعی میکنم بهش فکر نکنم. هر وقت میخوام به چیزی فکر کنم به ۶ماه بعد فکر میکنم که همه چی دیگه تموم شده و احتمالا سامون گرفته🙄

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....