2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بچه ها اگ راهکاری چیزی میدونین از دارو و غذا بهم بگین نگرانم.اخه به همسرمم دارو ندادن بااینهمه سختگی ...

الهی فدات شم اصلا نگران نباش به خودت استرس نده انشاالله تو اولین پانکچر کلی نی نی پسر هست. شما داری همه تلاشتو میکنی بقیشو بسپار به خدا 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیپلم مطمعنی واقعیت من مدارک تحصیلیم گم شده تو حالا ثبت نام کن من نزاشتم اصلا مدرکو توسایت ولی زنگو ...

عزیزم شما تهران هستین ؟

بعد از ثبت نام سایت دیگه نیاز نیست پیگیری کنم؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها اگ راهکاری چیزی میدونین از دارو و غذا بهم بگین نگرانم.اخه به همسرمم دارو ندادن بااینهمه سختگی ...

عزیزم خودت رژیم نمیخواد بگیری رژیم واسه اینه که محیط رحمت قلیایی بشه و اسپرم y تو محیط قلیایی بیشتر زنده میمونه دلیل رژیم واسه خانم اینه و شما چون میخوای ای وی اف کنی یه جنین پسر میزارن داخل رحمت 

اما همسرت رژیم داشته باشه چون اسپرم اون هست که تعداد دختر و پسرها رو مشخص میکنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام خانوما چطورید❤️‍🔥❤️‍🔥

میخوام بدونم توی این گروه چند نفر با میکرو یا آی اف بچه دار شدن و میخوان برای دومی انتقال جنین فریز انجام بدن؟

بیایید با هم آشناشیم

الهی فدات شم اصلا نگران نباش به خودت استرس نده انشاالله تو اولین پانکچر کلی نی نی پسر هست. شما داری ...

خیلی ممنون از محبتت عزیزم.این خانوم که اینجور شد بددتر منو دل نگرانتر کرد.من متاسفانه استرس برام سم این روزام استرسی میشم متاسفانه مشکلل پوستیم عود کرده و خارش هام بیشتر شده

عزیزم خودت رژیم نمیخواد بگیری رژیم واسه اینه که محیط رحمت قلیایی بشه و اسپرم y تو محیط قلیایی بیشتر ...

ممنون عزیزم شوهرمم از خدا خواسته بهش دارو ندادن فک میکنه چخبره و همه چیش اکی.نمیدونم چی بدم بخوره تو این فرصت باقی مونده.

عزیزم دکترت کیه؟ تهران هستی؟

نه مناسفانه .دکتر ندارم فقط میرم مرکز ناباروری ساری.اصلانمیدونم چجوری باید بهشون بگم فلان دکترو میخوام اصلا نمیدونم اگ بگم قبول میکنن یانه.چون هرکی شیفتش باشه به کار ادم رسیدگی میکنه 

برا این جفت پایین هماتوم و سرویکس ۳۱ تا شنبه برم پیش دکتر صحبت کنم باهاش

عزیزم خیلیییییییی مبارکه انشاالله بسلامتی بغل بگیریش

خیلی‌ مواظب خودت باش حتماً پیگیری کن که اگه سرکلاژ لازمی تو همین هفته های پایین بکن که جفتت پایین هرچه هفته ت بالا بره خطر پاره شدن جفت موقع سرکلاژ هست

تورا خدا تو دیگه مواظب باش تا نینیمون سالم و سلامت بیاد انشاالله 

ارده و تخم مرغ تو رژیم دخترن

آیدا جون شما میخوای لقاح مصنوعی داشته باشی پس اصلا به رژیم پسر دختری فکر نکن عزیزم.

فقط گرمیجات بخورین در جهت کیفیت تخمک

شوهرت زیادی گرمی نده بهش مقویجات بده ولی گرمی زیاد نه 

عزیزم خیلیییییییی مبارکه انشاالله بسلامتی بغل بگیریش خیلی‌ مواظب خودت باش حتماً پیگیری کن که اگه سر ...

مرسی عزیزم 

فعلا تا شنبه باید صبر کنم برم دکتر ببینم چی میگه با جواب آزمایش و سونو  

با دوتا متخصص پریناتولوژی فک کنم بچه ها گفتن آنلاین ویزیت شدم عکس سونو دیدن گفتن استراحت و همون ۱۷ هفته دوباره بررسی بشه سرویکس 

هماتوم من نمیدونم چرا خوب نشده و جفت اینقد پایینه 

چندجا تو سایت خوندم جفت پایین باشه دکتر سرکلاژ نمیکنه چون احتمال داره جفت آسیب ببینه حالا نمیدونم درسته یا ن

نه مناسفانه .دکتر ندارم فقط میرم مرکز ناباروری ساری.اصلانمیدونم چجوری باید بهشون بگم فلان دکترو میخو ...

من از قبل برم مرکز زیر نظر دکتر بودم بعد ک رفتم مرکز دیدم دکترم اونجا هم هست هر موقع هم رفتم خودش منو ویزیت میکرد تو مرکز یه انتقالمم خودش انجام داد