2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
دوستاي مهربونم امروز روز سختي رو گذروندم صبح با درد شديد ناحيه شكم و تهوع و سرگيجه و افت شديد فشار ب ...

عزیزم امان از دست این پرستارا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا رو شکر که به خیر گذشته

منم همین الان جلوی یه  اشتباه  رو گرفتم !!!

من فردا هیسترو داشتم که تماس گرفتم کنسل کردم
گفتم شرایطش رو ندارم که هیسترو کنم و میخوام همون جوری وارد سیکل بشم
گفت باشه روز 1 تا 3 پریود بیا !!

الان یهو یادم اومد که احتمالا باید روز 21 به بعد استرادیول بخورم
دوباره تماس گرفتم
با یه مامای دیگه صحبت کردم
دوباره تمام موارد رو توضیح دادم
گفت این هفته بیا تا برات استرادیول بنویسیم باید از روز 21 سیکلت استرادیول بخوری

یعنی اگه زنگ نزده بودم سیکلم اخر این ماه نمیشد، بعدم که میشد اسفند و منم پریودم اخر اسنفده اونم میوفتاد تو عید و وارد سیکل نمیشدم
میمون اخر فروردین!!
اخر فروردین هم علی عمل قلب داره

الان سرم درد گرفته از شدت استرس

چقدر احمقن اینا اخه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

ثمین جان عزیزم انشاله خدا معجزشو نشونت بده سری بعد همه چی عالی برات باشه.

خانمها من سوپرفکت گیرم نمیاد همه جا سینافکت دارن میگن اصلا وارد نمیشه.مجبور شدم سینافکت گرفتم اثرش مثل خارجیش هست؟ خیلی نگرانم میترسم بی اثر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله سرخ عزیزم بقدری داغونم حد نداره اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم براتون.رفتم امروز مطب دکتر بعد کلی ...

خدا منو بکشه
چرا از الان اینو گفته
الکی تا دوشنبه بهت استرس داره میده
از الان چرا گفته ختم بارداری
ثمین جون ترو خدا ناراحت نباش و امید داشته باش
هر چی خدا بخواد همونه
تا دوشنبه هم صبر کن و به خودت مسلط باش
ترو خدا گریه زاری نکن
شاید تا دوشنبه قلبش رو دید فدات بشم
علی از وقتی امشب اومد خونه سراغت رو میگیره
الان پیامت رو خوندم براش
خیلی ناراحت شده

ما همه برات دعا میکنیم فدات شم
ان شاء ا... دوشنبه همه چیز تغییر میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جان عزیزم انشاله خدا معجزشو نشونت بده سری بعد همه چی عالی برات باشه. خانمها من سوپرفکت گیرم نم ...

مرسی عزیزم ولی دیگه ی جورایی بعیده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مشغول و نگران ی وره من داغونم اصلا جلویه اشکامو نمیتونم بگیرم اخه نمیدونم این چه سرنوشتیه خدا برای م ...

وای ترو خدا نگو
اصلا نمیدونم چی بگم
خدایا چرا این جوری میکنی اخه 😭😭😭😭😭

خدا منو بکشه چرا از الان اینو گفته الکی تا دوشنبه بهت استرس داره میده از الان چرا گفته ختم باردار ...

خدانکنه خواهری.والا نمیدونم گفت شنبه هفته ی دیگه بیا ولی موقع نوبت دهی منشی گفت دکتر شنبه نیست دوشنبه وقت میدم ولی شاید تا شنبه ی دو هفته دیگه نرم.خسته شدم از اینهمه استرس و درد.امپولمم قطع کردم فقط روزی 3تا شیاف میزنم از امشب.دیگه لکه بینی هم ندارم.اصلا از ناراحتی نمیدونم چیکار بکنم.نمیدونم چیکار کنم رشد کنه.اصلا دیگه ممکنه رشد کنه.؟اخه دیگه روزی چقدر میخواد رشد کنه تا به حد نرمال برسه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای ترو خدا نگو اصلا نمیدونم چی بگم خدایا چرا این جوری میکنی اخه 😭😭😭😭😭

میگم خانم دکتر شاید لانه گزینیم دیر بوده میگه ما به لانه گزینیت چیکار داریم خانم .ما از اخرین پریودت حساب میکنیم.هرجوری خواستم قانع کنمش نشد گفت اصلا بهش دل خوش نکن

ثمین جان عزیزم انشاله خدا معجزشو نشونت بده سری بعد همه چی عالی برات باشه. خانمها من سوپرفکت گیرم نم ...

عزیزم کاش تماس میگرفتی با دکترت
شاید داروتو عوض میکرد بوسرلین دیفرلین اینا رو میداد فدات شم

وای ترو خدا نگو اصلا نمیدونم چی بگم خدایا چرا این جوری میکنی اخه 😭😭😭😭😭

منم دقیقا سوالم اینه خدا.اگه قرار بود بعد 10سال و 7ماه بدی و بعد ازم بگیری چرا دادی؟چرا دلمو خوش کردی؟باورت نمیشه پژمان لال شده هیچی نمیگه ی سکوتی تویه خونمون افتاده فقط صدایه تیک تاک ساعت میاد از وقتی اومدیم خونه حتی 1کلمه حرف نزده

خدانکنه خواهری.والا نمیدونم گفت شنبه هفته ی دیگه بیا ولی موقع نوبت دهی منشی گفت دکتر شنبه نیست دوشنب ...

فدات شم همون دو شنبه هفته بعد برو
دو هفته خیلیه
الکی میخوای تا دو هفته استرس و نگرانی داشته باشی

منم دقیقا سوالم اینه خدا.اگه قرار بود بعد 10سال و 7ماه بدی و بعد ازم بگیری چرا دادی؟چرا دلمو خوش کرد ...

😭😭😭😭😭
😭😭😭😭😭
چی بگم
اونم گریه تو رو میبینه بنده خدا نمیدونه چی بگه که شرایط بدتر نشه

فدات شم همون دو شنبه هفته بعد برو دو هفته خیلیه الکی میخوای تا دو هفته استرس و نگرانی داشته باشی

خیلی 5 م کوچیکه نه؟

😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭 چی بگم اونم گریه تو رو میبینه بنده خدا نمیدونه چی بگه که شرایط بدتر نشه

یعنی هیچی نیست بخورم کمک کنه به رشدش؟

سوگل جان دوستی داشتم که مثل شما شده بود و دیگه امپول هاش جذب نمیشد دکتر گفت فقط شیاف استفاده کنه ف ...

لاله جون طفلک سوگل جون رکتالم نمیتونه......

اگه اشتباه نکنم یه بار گفت شقاق داره.......

واژینالم که اذیت شده بود اواخر.......

آمپولم که اینطوری شده.......

ایشالله دکتر واسش یه راه حل پیدا کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com