2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047462 بازدید | 684604 پست
کلا برا محرمیت دو راه هست یا شیر خوردن یا صیغه عقد. که در مورد دختر هر دو راه امکان پذیره ولی برا پس ...

فاطمه جان شما چطور پیش دکتر زرنانی نوبت گرفتید؟ سایت خاصی دارن یا تلفنی؟

الان رسیدم مرکز ساعت ۱۰ انتقال دارم عزیزم ،خداحاجت همه ی حاجت منداروختم بخپه خیر کن به منم نی نی بده ...

به سلامتی،انشالله مثبتی عزیزم،خدا فرزندان سالم وصالح نصیبت کنه🌹✨️

منم مثل شما امر‌وز انتقال داشتم،خدا به هممون کمک کنه🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

سلام مهتاب بانو

این بنده خدایی که تگ کردی من نیستم برای همین متوجه لطف و محبتتون نشدم

ممنون از دعای خیر و مهربونی بی دریغتون🌹

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فاطمه جان شما چطور پیش دکتر زرنانی نوبت گرفتید؟ سایت خاصی دارن یا تلفنی؟

ببخشید من جاشون جواب دادم .توی سایت کلینیک تابان برین انجا بصورت اینترنتی وقت بگیرین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

مهتاب جانم یه دنیا ازت ممنون،ازخدا میخوام دلت رو واسه همیشه شاد کنه،الهی حاجتروا و سلامت باشی عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
امید بخدا.راستی یه گالن خون گرفت😅بعدش میگفت بشین عک کردم نگران سرم گیج بره گفتم نه خوبم میخام برم آ ...

ای جانم. اره برا منم ۹ تا ازین لوله ها ک خون میگیرن، خون گرفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان خانم های باردار یا کسایی که زایمان کردید بعد  ۷ ماهگی واکسن کزاز زدید؟ یا دکترتون ...

عزبزم دکتر به من گفت تو ۱۰ سال اخیر واکسن  کزاز زدی ،گفتم موقع ازدواج که ساله ۹۵ بود یه واکسن زدم ،که دکتر گفت همون کزاز بوده پس اوکیه

سلام عزیزم خوبی شما؟

سلام عزیزم،خوبی؟خداروشکر خوبم،بعد اون اتفاقات بد خصوصا در مورد  اترین جان اینقدر حالم بد شد که دیگه نیومدم سایت تا امشب،خودت خوبی عزیزم؟

ان شاالله همیشه خوب باشی  قربونت منم خوبم  اره واقعا منم ناراحت شدم

قربونت برم دوسی،لکه بینیت قطع شده؟

بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت بچه چرخیده سرش اومده بالا پاهاش پایینه،گفتم پس دو سه روز پیش دلم سفت شده بود درد گرفته بود به خاطر همین بود گفت اره ،گفت هر موقع درد بگیره ول کنه و با استامینوفن خوب نشه یا وقتی بلند بشی یه ابی مثل ادرار بریزه روی پاهات یا سیاهی ببینی اونموقع جای نگرانی هستش،گفتم من شکمم رو با سشوار گرم‌ کردم گفت دیگه باد گرم به شکمت نگیر مخصوصا کیسه اب گرم اصلا استفاده نکنی 

سلام بالاخره رسیدم به پیام آخر

۶۰ تاصفحه داشتم دلم نیومد نخونم و رد بشم

از آترین جون @atrin_arsen_atrina    خبردار شدم که انشااله خدا کمک کنه و خیلی زود خلاص بشه از این بلاتکلیفی

@فردایی_روشن    انشااله کارات زود تموم بشه نی نی بیاری،راستی زیارتتم قبول

بچه ها من به لطف خدا افتخار سادات بودن رو دارم روز عید یادتون بودم انشااله خدا به دل همتون نگاه کنه و حاجات همتون رو بده