2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
عزیزم یه علت دیگرش هم استرس هستش.من تو ایام کرونا اینجور بودم هرقدر آب میخوردم بی فایده بود و از ترس ...

انشالله خیر باشه

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@سحربانوو68    

سلام عزیز دلم حالت خوبه؟ فسقلی های وروجک خوبن الحمدلله ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفاً برام دعا کنید کارام به مشکل نخوره🙏🙏🙏

امروز رفتم مدرسه بزرگسالان

گفت باید بری آخرین مدرسه ای که بودی نظامت رو عوض کنی من نظام قدیم هستم

گفت میتونی تغییر رشته ام بدی که میخوام مدیریت خانواده بردارم

مدرسه ی اخرم شهرستان مشهد بوده

گفت نمیتونی سریع جمعش کنی کل واحد تابستان ۸ تاس

که اونم من ازش عقب افتادم

ولی گفت کمکت میکنم 😍

شاید ۱۰ .۱۵ روز دیگه بتونم برم مشهد 

چون تو شهرستان فقط یه عمو دارم که اونم شانس من اومده تهران باید صبر کنم بره مشهد تا بتونم منم برم 

به هرحال راه دوره من باید یه شب اونجا بمونم و کسی باشه منو ببره تا کارام رو انجام بدم

ولی امیدوار شدم بهم گفت کمکت میکنم😍 چون بعد این همه مدت هیچی یادم نمیومد از کامپیوتر اینا رشتم تولید چند رسانه ای بود

مدیریت خانواده فکر کنم همش تئوری باشه

ولی کامپیوتر بیشتر عملی بود

بعد منم دوم دبیرستان رو دی ماه امتحان هاشو داده بودم خرداد نرفتم بدم😑 همشو تجدید زده واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@سحربانوو68     سلام عزیز دلم حالت خوبه؟ فسقلی های وروجک خوبن الحمدلله ؟

سلام عزیزم ممنونم گلم خداروشکر دو روزه مرخص شدم ولی همچنان استراحت مطلقم 

میدونی فاطمه از نظر روحی خیلی داغونم اخه اولش که رفتم بیمارستان منو بردن اتاق زایمان خیلی ترسیدم اصلا انگار ترسش توی جونم مونده الان بچهام تکون میخورن هم میترسم 

پساری هم که تا بهش عادت کنم طول میکشه برام خیلی دعا کن

ممنون عزیزم امروز میرم طب سنتی ببینم راه چاره داره حتمی وگرنه باید به عمل فکر کنم 

سلام سوال شما رو ازشون پرسیدم این جواب رو داد👇👇
عمل نیازی نیست . با دارو میشه صفرا رو تخلیه کرد و یکماه زمان میبره.عزیزم پیگیر باشید انشالله زود درمان میشه.

فدات عزیزم😘،خودمم باورم نمیشد،اول از همه که واقعا خواست خدا بود،ولی من حدود دوماه هر روز یه کپسول ا ...

خیلی خوشحال شدم برات

ممنونم ازت ک وقت گذاشتی و نوشتی برام

ابووست خیلی خوبه 

من دوماهه پنج انگشت میخورم بره موم میخورم ی ماهم هست کوکیوتن و رویال ژلی میخورم خدا کنه کمک کنه برام

غذاهامم فقط طبع گرم میخورم

۱۶تیر پریود میشم میرم تو سیکل 

سلام عزیزم ممنونم گلم خداروشکر دو روزه مرخص شدم ولی همچنان استراحت مطلقم  میدونی فاطمه از نظر ...

عزیزم خدا راشکر که خوبین.

آخی چه لحظه‌ای سختی گذشته بهت حق داری این چند روز افسردگی گرفتی اینم میگذره گلم