2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
دخترم بزرگه خدابرام نگهش داره مامان قربونش بره دبیرستانه😘😘😘 نه گلم ۷تادیگه جنین دارم پری بشم ...

دقیقا

خودشون که این همه آمپول نمیزنن

دکتر من اندفعه گفت اگرخودشون یه دونه پرژسترون بزنن دیگه شما ها رونمیفرستن😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هم هماتوم داشتم ،خونریزی کردم و لخته های سیاه دفع کردم، نگران نباش خدا هوامونو داره🥰

خدارو هزار مرتبه شکر 

الاهی که که خدا حفظ کنه فرشته هاتو

شما تو چن هفتگی هماتوم مشخص شد ؟

و اندازه اش چقدر بود ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ممنون عزیزم.ببخشید اگ دور ازجون مشکلی پیش بیلد حین بارداری لازم پزشک و پرستارها بدونن‌؟میترسم چون تو ...

عزیزدلم تو بارداری ممکنه خدایی نکرده مواردی پیش بیاد که باید به زایشگاه بیمارستان مراجعه بشه ، البته در صورتی که به پزشک خودتون دسترسی نداشته باشین، مثلا ساعت هایی باشه که مطب حضور نداشته باشه، 

خدای من یعنی مرکز ناباروری هم‌مهمه کحا باشه؟خدای من من شهرستانم میخام بدم ساری مرکز حضرت مریم

متاسفانه خیلی خیلی مهمه کجا انجام میدین، عزیزدلم من به همه دوستان که میخوان تازه شروع کنن پیشنهاد میکنم شهرستان انجام ندن 

ممنون عزیزم انشاالله انشاالله خودتم زودی از دست این هماتومه راحت بشی یا جذب بشه یا دفع بشه خیالت راح ...

م ممنونم عزیزم ان شاءالله ان شاء الله که دعات برآورده بخیر بشه 

منم متاسفانه چهارتا سقط داشتم 

که متاسفانه علت یکیش هماتوم بود تو دوازده هفته 

ولی همه چی رو بخدا سپردم واقعا خداست که میده و خودشم ان شاء الله نگه می داره برا هممون 

من واقعا دیگه هیچی نمیدونم تمام امورمو سپردم بخدا 

همیشه میگم خدایا خواسته ی من با حکمت شما یکی باشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

من روز انتقالم ۱۶ خرداد بود و جنین ۵ روزه انتقال دادم امروز ۱۹ روز از انتقال جنینم میگذره

اولین بتا رو روز ۱۲ دادم که ۳۸۹ بود و دومی رو روز ۱۴ که ۷۶۳ بود

با این احتساب امروز میتونم برم سونو چون زیاد علائم ندارم نگرانم 

خدارو هزار مرتبه شکر  الاهی که که خدا حفظ کنه فرشته هاتو شما تو چن هفتگی هماتوم مشخص شد ؟ و ...

عزیزم یه دونه جنین برای من تشکیل شد .

بعد از اینکه مثبت شدم یک هفته بعدش منشی دکتر گفته بود بیا برای ویزیت که شبش من خونریزی کردم خیلی ترسیدم رفتم بیمارستان آزمایش خون گرفتن بتا بالا بود ،رفتم یه جا سونو گفت یه دونه تشکیل شده قلبش هم تشکیل شده هم خوشحال بودم هم ناراحت.

صبحش رفتم پیش دکتر خودم گفت اون یکی هم تا یه جاهایی رشد کرده بود ولی بعد رشدش متوقف شده،و هماتوم داری که جای نگرانی نیست خودش از بین میره اندازش یادم نیست عزیزم ولی هر دفعه میرفتم سونو کوچیکتر شده بود