2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
مگه به این زودی مشخص میشه ممکن تا ماه های بعد مزاجم عوض بشه 

قدمی ها میگن اگر تمایل به ترشی باشه پسر اگر به شیرینی باشه دختر

تو نت سرچ کن با ادرار و جوش شیرین میتونی متوحه بشی.از نزدیکان امتحان کردن جوابش درست بوده با سونو یکی بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو بستری کردن دهنه رحمم بازه میگن سقط میشه تورو خدا دعام کنید بمونه من بدون دخترم میمیرم 😭😭😭

خدا نکنه

امشب شب جمعه است ۵۶۰ تا صلوات به نیت حضرت میکائیل بفرست خیلی معجز دهنده است.

حضرت زهرا رو به امام حسین قسم بده که خودش نگهدار بچه ت باشه

خدا نکنه امشب شب جمعه است ۵۶۰ تا صلوات به نیت حضرت میکائیل بفرست خیلی معجز دهنده است. حضرت زهرا رو ...

وای انقد گریه کردم خودمو زدم میگم سرکلاژ کن یا دستگا بزار یکی میگه شاید موند یکی میگه نمیمونه هر کس یه جور بهم میگه یکی میگه دل نبند بهش 😭😭😭تورو خدا دعام کنید من بچم طوری شه خودمو میکشم 

عمل هیسترو نشدک عزیزم ، سونوی هیسترو شدم آزمایش هارو هم نمیدونم ، فقط یادمه پارسال قبل پانچر یه آزم ...

اگر ایمنی تون پایین بوده چرا دوباره قرص پردنیزلون داده که ایمنی رو بیاره پایین؟🤔

وای انقد گریه کردم خودمو زدم میگم سرکلاژ کن یا دستگا بزار یکی میگه شاید موند یکی میگه نمیمونه هر کس ...

اونا که خدا نیستن عزیزم

از خودش بخواه

بگو حالا که دادی خودتم نگه دارش

چندماهتون؟

اگر ایمنی تون پایین بوده چرا دوباره قرص پردنیزلون داده که ایمنی رو بیاره پایین؟🤔

انصاری پور بهم نگفت اینو

یه دکتر دیگه تو همون ابن سینا بهم گفت 

ولی نمیدونم چرا داده هرچند که تاثیر نداشت

ولی تا شروع کردم به خوردن این قرص بدجور مریض شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انصاری پور بهم نگفت اینو یه دکتر دیگه تو همون ابن سینا بهم گفت  ولی نمیدونم چرا داده هرچند ...

معلومه که مریض میشی

ایمنی پایین بوده با این قرص پایین تر هم اومده

به نظرم پیش هرکی رفتی بگو این موضوع رو که یه ایمونولوژی بفرستن بعد برو آزمایش بده که طبق اون برات دارو بنویسن

یعنی انصاری توجه نمیکنه کی به این قرص نیاز داره یا نداره!

وضعیت ویتامین دی تون چطور هست؟ احتمالا اونم پایین

زیر۵۰اصلا خوب نیست

اونا که خدا نیستن عزیزم از خودش بخواه بگو حالا که دادی خودتم نگه دارش چندماهتون؟

امروز رفتم تو ۶ماه بخدا نذرش کردم بمونه اسمشو بزارم زهرا برام دعا کن خودم ک انقد پیر و پیغمبرو قسم دادم😭😭😭

قدمی ها میگن اگر تمایل به ترشی باشه پسر اگر به شیرینی باشه دختر تو نت سرچ کن با ادرار و جوش شیرین م ...

نه عزیزم بدن با بدن فرق داره من خودم سر دخترم ترشی میخوردم سر پسرم مدام شیرینی خامه ای میخواستم،این نی نی هم همش ترشی میخواستم دختر هست

منو بستری کردن دهنه رحمم بازه میگن سقط میشه تورو خدا دعام کنید بمونه من بدون دخترم میمیرم 😭😭😭

نه فدات شم غصه نخور آرامش داشته باش ایشاله چیزی نمیشه الان ارامش یرات مهمه حمد بخون مدام به چیزای بد فکر نکن منم دارم حمد میخونم 

رژیمم شانسیه بنظرم برامن ج نداد

مرد باید کرومزوم yزیادتر از x داشته باشه. که اینو کبد نیسازه پس نباید کبدش چرب باشه

زن هم باید رحمش گرم باشه تا yرو سریعا به خودش جذب کنه

Yمرد که به xزن برسه پسر میشه

Xمرد به xزن برسه دختر میشه 

وای انقد گریه کردم خودمو زدم میگم سرکلاژ کن یا دستگا بزار یکی میگه شاید موند یکی میگه نمیمونه هر کس ...

گلم مگه دکتر خودت نیومده بالا سرت ؟ به حرف اینو اون چکار داری کاش ارام بخش بزنن بخوابی به من زدن اروم شدم 

امروز رفتم تو ۶ماه بخدا نذرش کردم بمونه اسمشو بزارم زهرا برام دعا کن خودم ک انقد پیر و پیغمبرو قسم د ...

وای چه اسم قشنگی

انشاالله که میمونه

دستت رو بذار روی دلت سوره حدید رو بخون

نگران نباش