2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047797 بازدید | 684626 پست
چرا ازاد ؟مال من از قبل از انتقال تا الان همش بیمه میگیرم 

ن منکه رفتم هرجا بگیرم گفتن فقط ایرانی داریم بعد دیدم هماتوم دارم گفتم خارجی بهتره ابجیم رفت خارجی پیدا کرد ولی آزاد حساب کردن با اینکه دکتر تو نسخه نوشته اکتوژست ولی نامردا نمیدن ایرانی میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی. من خودم خریدای اصلی رو زودتر کردم چون میدونستم سنگین بشم دیگه نمیتونم. و اینکه راستش به سقط شد ...

ووووی دور از جونشون دختر الهی 120ساله بشن جیگرای خاله 

میگم که حرف قدیمه که هنوز مادر مادر بزرگا میگن 

الهی امین  خودت این دوران رو به سلامتی سپری کنی😘😍😗 اترین جان ورم دارم میدونی دوغ واسه ورم ...

عزیزم من ورم نکردم فقط شکمم نفس تنگی زیاد که بستری شدم

نمیدونم دکتر گفت هایپر شدی ؟علایم دیگع ی هم داری ؟

ن منکه رفتم هرجا بگیرم گفتن فقط ایرانی داریم بعد دیدم هماتوم دارم گفتم خارجی بهتره ابجیم رفت خارجی پ ...

نگاه دکتر مینویسه وارد سیستم میکنه کد رهگیری میده بهت

منم با دفترچه خواهرم میگیرم وگرنه خیلیییییییی گرونن

چند روز پیش داروهای من آزاد 4ملیون 770شد تازه شیاف هم فقط 15تا گفتم بنویسه 

ن منکه رفتم هرجا بگیرم گفتن فقط ایرانی داریم بعد دیدم هماتوم دارم گفتم خارجی بهتره ابجیم رفت خارجی پ ...

منم اکتوژست میگیرم داروخانه های عارف اکثرا دارن مخصوصا همون داروخونه روبروی مطب دکتر خادم همه داروهای ناباروری رو داره

نگاه دکتر مینویسه وارد سیستم میکنه کد رهگیری میده بهت منم با دفترچه خواهرم میگیرم وگرنه خیلیییییییی ...

اره میدونم پیامش برام میاد میرم تو سایت میبینم چیا نوشته داروخانه ها نمیدن من برا همین دکتر و دارو خودمون رو آزاد بیمه تامین اجتماعی کردیم بازم نامردا نمیدن 

منم اکتوژست میگیرم داروخانه های عارف اکثرا دارن مخصوصا همون داروخونه روبروی مطب دکتر خادم همه داروها ...

من اطراف خودمون نداشتن یا داشتن و نمیدادن دیگه خواهرم از تو معلم گرفت برام

من اطراف خودمون نداشتن یا داشتن و نمیدادن دیگه خواهرم از تو معلم گرفت برام

الان نگاه کردم سایکلوژیست باز این دفعه نوشته گفته بعد از اکتوژست اینو بخرم باز،اینو هم منشیش گفت داروخانه های سمت مطب همون بلوار سجاد دارن،من که همه رو آزاد می‌خرن برام چون بیمه نیستم

عزیزم بعضیا تو باردازی اسهال میشن اولش چی میخوری نکنه زیاد روی کردی 

من انگور و خربزه جدیدا میخورم امروزم املت خوردم 

ترشی فلفل و یکم دوغ اینا رو از بعد انتقال نخورده بودم تا امروز خیلی راحت شدم ولی نمیدونم چرا زیر دلم درد گرفت یکمم دل پیچه گرفتم معدم خیلی سنگین بود حس میکنم سبک شده