2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
🤪🤪 خداکنه همیشه دلم کوچولو بمونه☺️ از پیری دل میترسم فعلا بارم سنگینه ، شاید تا ۳ ماه آینده خوب ...

فاطمه یه غلطی از دهن من در اومد پیش منشی دکتر اونقد عصبی شدم گفتم کسی اینجا تو دنیا مارو درک نمیکنه حتی خدا بعد گفتم خدا درک می‌کنه هموار می‌کنه اما بنده های چوب لا چرخ زندگیمون میذاره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم اینا انقدر تو جواب تاثیر نمیذاره....  یعنی اگه انجام دادی با حس + برو جلو اما اگه انجام ...

ممنون بمب انرژی من بیا بغلم🫂😍😘😘😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه قربونت برم دشمنت شرمنده تقصیر تو چیه من امروز زیادی دلم بارونی شده اخ گفتی زیارت ، منم دلم خیلی ...

وای بهبه چه آرزوهای قشنگی دلم آب افتاد انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم 

عزیزم شرمنده اصلا یادم نبود🥺🥺خدا بیامرزه جنت مکان باشن  یکم فکرتو بیخیال کن منم به همسرم میگ ...

اومدم شمال مسافرت🤪🥲 دلم پیش مامانمه

سعید ب زور منو اورد که حالو هوام عوض بشه :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اومدم شمال مسافرت🤪🥲 دلم پیش مامانمه سعید ب زور منو اورد که حالو هوام عوض بشه :)

عیبی نداره حالت خوب بشه با انرژی بری پیشش اونم حالش خوب میشه جونم 

فاطمه یه غلطی از دهن من در اومد پیش منشی دکتر اونقد عصبی شدم گفتم کسی اینجا تو دنیا مارو درک نمیکنه ...

🥲🥲🥲

گاهی این حرفا زده میشه خودتو سرزنش نکن عزیز دلم

اینا همه بخاطر خستگیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای بهبه چه آرزوهای قشنگی دلم آب افتاد انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم 

ای جانم انشالله 😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عیبی نداره حالت خوب بشه با انرژی بری پیشش اونم حالش خوب میشه جونم 

😚😚😚😚😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲🥲🥲 گاهی این حرفا زده میشه خودتو سرزنش نکن عزیز دلم اینا همه بخاطر خستگیه

اره الان میگم خدا غلط کردم 

مندسی دی مارکر ها رو سال ۹۹انجام دادم نمی‌دونم باید باز انجام بدم یا نه اما غلظت خون و آپکا رو حتما ...

ایمنی ها اعتبارشون فقط ۶ ماهه بیشتر بشه باید مجدد انجام بدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون بمب انرژی من بیا بغلم🫂😍😘😘😅

🤗🤗🤗🤗

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🤗🤗🤗🤗

😘😘🤗🤗

دوستان قشنگم برای ذخیره خون بند ناف اقدام کنم؟  شماها انجام دادین؟

چه جالب اگه خوبه چرا که نه