2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
چطوری خوردی عزیزم من خورشی بانون خوردم دو روز نهار ولی افاقه نکرد کفرم در اورده اولش قرنگی میشینم ...

سلام عزیزم وقتی روی توالت فرنگی میشینی باید یه چهار پایه کوتاه بزاری زیر پاهات که زانوهات بیاد بالا دفع راحت تر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هنوز 4 روزه هستن فکر نکنم الان لانه گزینی بشه عزیزم حالا به قال نیک میگیرم انشالا گلم همچنین نی ...

از لحظه گذاشتن لانه گذینیشون شروع میشه مخصوصا اگه هچینگ بودن.بسته به تقسیم سلولیشون بعضیاشون زرنگن

همون لحظه فرایند لانه گزینی شروع میکنند 

دوست عزیز متاسفانه شما تجربشو داری میشه راهنمایی کنی  منم بتام دیروز مثبت شده ولی عددش کمه قرا ...

انشالله که دوبرابر می شه بعدش ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار می کنی اگر دوبرابر مجدد شد انشالله بارداری سالمی است

ولی اگر خدایی نکرده اگر از ۳۲ کمتر شد یعنی جنین در حال سقطه  اگر ۱.۷ تا ۲ برابر نشد ولی بازم بالا رفته بود مجدد ۴۸ ساعت بعد تکرار می شه تا روند رشد و کاستی بتا مشخصه 

اینجا هم باز دو احتمال مطرح می شه یا خارج رحمی یا جنین ضعیف داخل رحم

که باید صبر کرد و سونو و.... تا مشخص بشه کدومش هست

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

آخه من یه تایمی به خونریزی افتادم دکتر داروهامو زیاد کرد روزی هم که رفتم برای سونو چیزی راجع به ساک ...

ببین رفتی سونو ساک رو دیده که گفته خیالت راحت پس خودت رو ناراحت نکن

خونریزی که سه ماه اول طبیعی است 

لکه بینی ، رشد نامنظم بتا  علامت هشداره وقتی بتا روند ۱.۷ تا دوبرابر رو داره  جای نگرانی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

خانوما یه سوال،من دیروز روز هفتم پریودم بود داروهای پانکچرو استفاده میکنم،دیروز خیلی ترشحات تخمک گذاری داشتم میترسم تخمکام آزاد بشه،به نظرتون طبیعیه؟ با اینکه دفعه دومه که پانکچر میشم ولی یادم نمیاد سری پیش اینقدر زود ترشحات تخمک گذاری داشته باشم،شما تجربه ندارید؟