2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
من با دکتر عارفی بودم .من دکترعارفی بهم استرس میداد و خیلی برام وقت نمیزاشت و جواب سوالام رو نمیداد ...

انشاالله که بهترین نتیجه رو میگیری عزیزم دکتر عارفی بی دلیل اینقدر معروف شده منم زیاد تو بیمارستان بهمن دیدمش برخوردش با مریضاش همون چندبار دیدمش فهمیدم چقدر سرسری جواب میده

الان تو چه مرحله ای هستی؟ 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مبارکه عزیزم ان شاءالله ازمایشتم مثبته😍🌺🌺🌺 دومرحله ای بودن انتقال دکترپیشنهادمیده یاجنین شن ...

ممنون عزیزم انشاالله با دعای خیر شما🙏

دکتر تشخیص میده عزیزم من دکتر پیشنهاد دو مرحله ایی داد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما میشه بگین عمل تخمک کشی چجوریه؟سخته؟درد داره؟ تازه میخام برم برا ویزیت نوبت اول دارو تقویتی چی ...

عزیزم اگه تنبلی تخمدان داری حتما حتما قبل از تخمک کشی دو سه ماه با غذا دارو و ورزش خودت رو تقویت کن اشتباه منو نکن بدون تقویت یه راست رفتم پانکچر کردم تخمکام بی کیفیت بودن

شوهرتم اگه مشکل داره حتما داروی تقویتی بخورن

عملش اصلا سخت نیست خیلی خیلی راحته هیچی متوجه نمیشی حدود ۲۰ دقیقه بیهوشی بعدش میری خونه 

عزیزم اگه تنبلی تخمدان داری حتما حتما قبل از تخمک کشی دو سه ماه با غذا دارو و ورزش خودت رو تقویت کن ...

من تازه بدا بار اول میخام برم گفتن روز اول تا سوم پریودی بیا.چه دارویی بخورم؟تنبلی ندارم

بعدم من دو تا انتقال داشتم انتقال اولم كه دادم از صبح روز پنجم رفتم بي بي چك زدم و جنينام دوتا بلاست ...

خیلی تبریک میگم عزیزم خداحفظ کنه کوچولوهاتو.چندتا جنین تشکیل شد براتون و با چه کیفیتی؟

من تازه بدا بار اول میخام برم گفتن روز اول تا سوم پریودی بیا.چه دارویی بخورم؟تنبلی ندارم

کدوم شهری؟ دکترت کیه؟ خدارو شکر که مشکلی نداری پس نیازی نیست خیلی داروی تقویتی بخوری ویتامین D E اسید فولیک B6 همینا خیلی کمک میکنه به کیفیت تخمک

کدوم شهری؟ دکترت کیه؟ خدارو شکر که مشکلی نداری پس نیازی نیست خیلی داروی تقویتی بخوری ویتامین D E اسی ...

به شوهرم متاسفاته  تازه از امروز یادم اومده گفتم ویتامین ای بخوره.یکی دوروز دیگ پریود میشم.منم بخورم؟امروز یه دی ۵۰۰۰۰۰خوردم یه فولیکوفر.

کدوم شهری؟ دکترت کیه؟ خدارو شکر که مشکلی نداری پس نیازی نیست خیلی داروی تقویتی بخوری ویتامین D E اسی ...

فعلا میخام برم برابار اول ویزیت بشم مرکز ناباروری ساری که ۳ساعت باهاش فاصله دارم

ممنون ازدعاش قشنگت گلم  ممنون ازوقتی که گذاشتی😘😘😘 بعدانتقالم گرمی میخوردین؟

بعد انتقالم متعادل بود تغذيه مثلا ميوه آناناس و انبه ميخوردم گيلاس ولي هندونه نميخودم بازم، يادمه قبلا يه دكتر طب سنتي گفته بود هندونه براي رحم خيلي سرده حتي تو بارداري هم ميگفت مثلا دلتون خواست هفته اي يه قاچ اونم با نون بخوريد… راستش بازم سردي نميخوردم بستني دوغ يا اينا ولي خيار دلم ميخاست مثلا يكي ميخوردم زياده روي نميكردم آها يه چيز ديگه كه خيلي ميخوردم به مدت دو سه ماه قبل انتقالم آب سيب طبعي هرش ب هرشب ميخوردم خيلي براي پاكسازي سموم خوبه و از يه ماه قبلم آب هويج شبا ميخوردم كه بعد انتقال بخاطر ويتامين آ يي كه داره بايد قطع شه ولي آب سيب تا آخر بارداري ميخوردم براي معده و رفلاكس معده تو بارداري هم خيلي خوبه

به شوهرم متاسفاته  تازه از امروز یادم اومده گفتم ویتامین ای بخوره.یکی دوروز دیگ پریود میشم.منم ...

خوبه من D ۵۰۰۰۰ رو هر دو هفته یه دونه میخورم E رو هر روز میخورم کوالی فول که همون اسید فولیکه روزی یه دونه البته بازم نظر دکترت رو بپرس همین که خدارو شکر مشکلی نداری شاید اصلا نیاز نباشه داروی تقویتی بخوری

خیلی تبریک میگم عزیزم خداحفظ کنه کوچولوهاتو.چندتا جنین تشکیل شد براتون و با چه کیفیتی؟

من ذخيره م شش بود انگار پي سي او خفيف بودم سروقت پريد ميشدم ولي بازم تنبلي خفيف به حساب مياد انگاري بخاطر همين با داروهاي پانكچر ٢٨تا تخمك شد كه سيزده تا جنين شدند… راستش من از همون اولش با خودم عهد بستم راجبه اينچيزا كيفيت جنين و اينا هي پرس و جو نكنم حون فقط باعث استرس ميشه تو همين سايتم خيليارو ديديم كه با كيفيت پايين يا يه جنين حتي دوقلو هم شدن، اصلا نپرسيدمدكيفيت چطوره يا چرا با ٢٨تا تخمك ١٣تا تشكيل شد،،،