2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
مرسی آنا جون بخدا با دونه دونهی کلماتت اروم میشم.بخدا من اصلا آدمی نیستم که هی نق و نوق کنم و غربزنم ...

فدات بشم ان شاء ا... هفته ی بعد قلبش رو میبینی و خیالت جمع میشه
سعی کن این یه هفته اصلا تحت هیچ شرایطی استرس به خودت راه ندی
خرما هر روز 3 تا بخور و به سمت چپ بخواب
برای تشکیل قلب خرما خیلی خوبه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فعلا یه هفته بعد می رم سونو که مشکوک به حاملگی خارج از رحم نباشم

افسون جان امیدوارم خارج از رحمی نباش عزیزم
خیلی ناراحت شدم
هم برای شما هم برای رز هم برای کل
خیلی سخته و دل داری دادن تو این شرایط واقعا غیر ممکن هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ما هم امروز بعد از کلی فراز و نشیب رفتیم دکتر
هم نوبت ایمونولوژی داشتم هم زنان

اولش که ماشینمون خراب شد و یه جای ساعت 1 ساعت حدودای 4 حرکت کردیم
اونم بنده خدا زنگ زدیم خاله ام اومد ما رو برد
خاله ام رو نگه داشتیم خونه مامانم و داشتیم میرفتیم که همسایه مامانم اومد با ما دعوا کرد
با شوهرش که فکر کنم این خانومه صیغه اش هست یا زن دومه
کلی حرفا و فحش های بد به مامانم و من دادن !!
خیلی روز بدی بود و کلی فحش های بی تربیتی خوردیم
تا بریم بالا مامانمو که حالش بد شده بود اروم کنیم و داداشم رو کلی دیر شد

به هر حال رفتیم ازمایش علی رو گرفتیم شکر خدا دی اف آی 17 هست ، خیلی نمونده بیاد زیر 15
و شکر خدا اسپرم های لارج هالو خیلی داره

بعد رفتیم ازهای ایمنی خودم رو گرفتیم که اونا هم شکر خدا خوبن
دکتر ایمونولوژم دید گفت نرماله
برای مشکل حساسیت به داروهای گونال هم چند تا داروی جدید داد و گفت اگه باز به گونال حساسیت دادی پرد نیزولون روزی 3 تا بخور

نامه داد برای دکتر زنانم که مشکلی نیست
دکتر برای یکشنبه هفته بعد برام نوبت هیسترو و خراش داد و گفت ماه بعد داروهای اصلیم شروع میشه

چند تا نکته امروز فهمیدم که گفتم شاید نباشه بگم تا شما هم در جریان باشین:
اولین نکته این بود که دیدم داره سونو نمیکنه ، گفتم مگه از امشب نباید ال دی بخورم؟ گفت نه
طبق تحقیقات الان دیگه ال دی نمیدن چندین ماهه چون طبق روش های تحقیقاتی طورت گرفته نباید جلوی تخمک گ گرفته بشه و روی تخمک و کیفیت خیلی اثر سوء داره

همین طور رو کیفیت جنین

گفت الان فقط سیکل آنتاگونیست کار میشه اونم رو سیکل نچرال
فقط فرقش برای کسی که عدد ذخیره بالا داره با عدد ذخیره پایین اینه که دوز مهار کننده و تحریک کننده فرق میکنه

نکته دوم اینکه گفتن دوست داری  کار تحقیقاتی ما ری شما انجام بشه ، پرسیدم چی هست؟
گفت مصرف یک ماهه ی میتو کیوتن
گفتم مشکلی نیست فقط به شرطی که ایرانی نباشه
عکسش رو نشون داد ولی من گفتم اگه میشه از خونه بسته بندی اش رو برام بیارین که لیبل هم داشته باشه
باز که تو قوطی دیگه باشه نمیخوام
ترسیدم ایرانی باشه

این از کارای من

بچه ها ما هم امروز بعد از کلی فراز و نشیب رفتیم دکتر هم نوبت ایمونولوژی داشتم هم زنان اولش که ماشین ...

سلام گلم، لاله ی عزیز خداروشکر که جواب ازمایشهاتون خوب بوده، جریان دعوا رو درست متوجه نشدم؟! یعنی خدایی نکرده به مامانت تهمت زده؟ 

خیلی خوبه بابا دارو بخوره حل میشه 

اخه چقددیگه صبرکنم افسردگی دارم میگیرم...چن سال پیرترشدم...باورتون نمیشه تمام موهام سفیدشدن...ویتامیت هم زیادخورده...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
انا جون من سه سال پیش ازمایش ایمنی دادم مشکلی نداشتم ایا بازم تکرار کنم ؟ 

عزیزم والا من فروردین دادم فقط یکی از شی زص مارکرام یه واحد بالای رنج بود مهر تکرار کردم سه تاشون بالا رفته بودن.......

اونی که قبلا یه واحر بالا بود پنج واحد بالاتر رفته بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ما هم امروز بعد از کلی فراز و نشیب رفتیم دکتر هم نوبت ایمونولوژی داشتم هم زنان اولش که ماشین ...

ممنون از توضیحاتت......

پس ظاهرا ال دی داره از پروتکلها حذف میشه.......

آنتا هم گل سرسبد مجلس شده........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام صبحتون بخیر ثمین جان خیلی خوشحال شدم بخدا تا صفحه هارو خوندم اصلا داشتم سکته میکردم! انشاله هرچی براتون خیره بسلامتی پیش بیاد.من خوشبختم به حق بزرگی خانم فاطمه زهرا شماهم جوابتون مثبت میشه

نمیشه بری دوتا پروژستون با هم بزنی ؟ 

تماس گرفتم چند روز قبل مامای دکتر گفت روزی دو تا دوفاستون داشتی ده روز... همون کار پروژسترون رو می کنه 

امروز گفتن برم سونو، ببینم اگه ضخامتم نازک باشه بدون پریود انتقال بدن ..

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

لاله جون یعنی برای انتقال فریز هم سیکل نچرال بهتره ؟ من آزمایشات هورمونیم همه نرماله،میتونم نچرال انتقال بدم ؟؟ جنین فریز دارم

دوستم میگم باید روز خیلی دقیق و خاصی ازسیکل پریود باشه یا هرروزی که باشه اشکالی نداره پزشکتون چی گفت ...

سلام خرگوشکی جون عزیزم اگه از ترشحات نمونه بخوان بگیرن باید حتما روز تخمک گذاریت باشه ولی اگه خون بگیرن فک نمیکنم روزش مهم باشه آره مال من خوب بود خدا رو شکر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین