2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش من خداروشکر مثبته  ولی بتا خیلی بالایه

الحمدلله رب العالمین

خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم🌹

الهی تا آخر با سلامتی و آرامش این دوران رو بگذرونی.آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نه دکتر تو سونو که دید گفت فولیکولیرهست که تخمک ازاد نکرده بزرگ شده. الان من نگرانم که نکنه در اثر ک ...

نه همون تخمک که آزاد نمیشه میمونه کیست میشه نداشته پریود شی ،میشی نگران نباش ،شاید هنوز کیست کامل از بین نرفته به خاطر اونه که نمیشی ،اینبار بری سونو‌‌معلوم میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره بهم گفت یه دستگاهه میزارن اسمشم سخت بود نفهمیدم چیه 😐اینو بزارن باید استراحت مطلق کنم؟ 

عزیزم پساری گذشتن خیلی راحته مثل یه معاینه ساده هست بی هوشی هم نداره ولی باید استراحتت دیگه زیاد کنی مطلق نیست ولی استراحت باید بکنی

سلام سحر جان شما فیزیوتراپی رحم انجام دادی؟ امروز سوم سیکلمه و داروهای انتقالم شروع شده به نظرت بعد ...

سلام عزیزم بله من فیزیوتراپی رحم رفتم از دوماه قبل انتقال شروع کردم هفته ای دو جلسه میرم توی پریودی نمیرفتم برای منکه واقعا تاثیر داشت خیلی خوب بود

عزیزم به منم گفتن ولی اندکی از شما کمتر بودم خیلی پیگیر شدم چند بار تو زمانای مختلف سنو کردم وقتی د ...

عزیزم شما چند تا تحمک و جنین براتون تشکیل شد؟انتقال اولتون بود ؟با دارو سیکلتون رو شروع کردین یا همون تخمک رو برداشتن ؟

من کلا از این پانکچرم ۴ تا جنین در دو نی داشتم  هر دوتارو باز کردن و یکی رو انتقال دادند و سه ...

مبااااارکت باشه عزیزدلم❣️

الهی خدا دلتو ب زودی شاد کنه و لذت ببری از این لحظات🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دقیقا سر ساعت می خوری عزیزم؟

آره عزیزم همیشه سر ساعت میخوردم. کلا برا داروهام آلارم گوشی رو فعال می کنم ک دقیق باشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱