2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
چون تو جزو خوشبختای روزگاراری دختر       ۹۰ در صد دغدغه من توی هر مرحله ای یبوس ...

وای منم الهه دکتر قرص ژل باکس قطع کرد حالا اذیتم خیلی میترسم البته آجیل وتوت سفید.انجیر روزی دو وعده میخورم

زردالو.گوجه سبز آب زیاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم 😘 شوهرم که هیچی خودش از امپول میترسه حالش بد هم که باشه امپول نمیزنه و یکی هم که داره آ ...

منم همین جوری بودم اصلاااا جراتش رو نداشتم. ولی ب قول شما دیگه دیدم چاره ای ندارم. ولی هنوزم فک می کنم ب کسی نمیتونم بزنم. اگه دیدی اذیتی برو حتما بیرون چون من خودمم اوایل زدنی استرس میگرفتم . ب نظرم این بدتره😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ببخشید اینکه بعد سقط پریود نشدم،از چیه؟کسی تجربه داره؟یعنی یکبار شدم، این ماه دومه بعد سقطمه،قب ...

کاش ی آزمایش میدادی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان عزیز ،ی سوال دارم تزریق امپول پروژسترون بخود باید ایستاده جلوی آینه باشه یا دراز کشیده؟ ...

عزیزم من وای میستادم جلو اینه ولی دوتا بچه ها خوابیده میزنند

من روبروی آینه راحتتم.اشکال نداره یموقه تو آبسه قبلی میره

یزره خون میاد فوران پنبه روش فشار بده قطع میشه زود دستتو بر ندار.من اونای که خودم زدم خون نیومد دوسه مرتبه از زدن شوهرم خون امد 

وای منم الهه دکتر قرص ژل باکس قطع کرد حالا اذیتم خیلی میترسم البته آجیل وتوت سفید.انجیر روزی دو وعده ...

درکت میکنم عزیزم من که خیلی خیلی آب میخورم . سوپ جو و بقیه غذا ها و کاهو با روغن زیتون زیاد . با غذا زیتون میخورم بیشتر مواقع . توت هم میخورم . یه معجون دکتر طب سنتی که پیشش میرم داده گلقند . اونم قبل ناهار میخورم . همین دکتر طب سنتی گفت انجیر اگه مجبور شدی روزی ۲ تا نه بیشتر و آلو اصلا نخور . چون دهانه رحمتو خدانکرده باز میکنه . باید از اون ورم مراقب باشیم زیاده روی نکنیم . راستی من کره و خامه هم میخورم اونم خوبه . دکتر زنانم هم شربت لاکسی ژل داده اگر ببینم داره به سمت یبوست میره یه قاشق میخورم 

سلام بچه ها  تو تهران کدوم مرکز عکس رنگی رحم خوبه و خانم هستن لطفا اگه می دونید بگید زنگ زدم ...

سلام. من چند سال پیش رفتم ابن سینا راضی بودم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مرسی بهاره جان انقدر دراز کشیدم از پهلو درد نفسم در نمیاد ولی چشم همش دراز میکشم انشاله به سلامتی بگ ...

خدا حفظش کنه برات🥰 وقتی شیطنت میکنند آدم خیالش راحته که حالشون خوبه ولی امان از روزایی که تصمیم دارن کلا تکون نخورن😐

کار خوبی میکنی. منم از بس هیچ جا نرفتم و هیچ کاری نکردم رسما افسرده شدم ولی هی با خودم میگم اشکال نداره تا شهریور چیزی نمونده🥴

آره عزیز، سرکلاژ کردم و به خاطر خونریزی زیاد یه روز بستری شدم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....