2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
اره عزیزم منفی بود .چقد سخت دقیقا منم ۴ بار پانکچر ۳ بار انتقال داشتم 

عزیزم زود بی بی چک زدی نا امید نباش 

توکل به خدا انشاالله نتیجه گرفته باشی این دفعه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قربووونت برم هانی جون. الان خیییییلی زوده برا ناامیدی دختر. تو دلیاتو ناراحت نکن🥺 داروهاتو قشنگ مصر ...

داروهامو که ادامه میدم ولی دروغ چرا امیدی ندارم 

فاطمه جان خیلی دل درد کمر درد زیاد دارم به واژنمم فشار اومده نمی دونم چرا این سری اینجوری شدم خیلی اذیتت کننده است 

موقع انتقال ضخامتم ۱۲ بود من فک میکنم زیادی بالا رفته بود نباید انتقال میداد البته خود دکتر میگفت عالیه 😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشاالله شما هم به زودی مامان بشی  ببین اصلا نباید استرس داشته باشی

والا شرایطم بده اصلا نمیشه استرس نداشت 😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره عزیزم منفی بود .چقد سخت دقیقا منم ۴ بار پانکچر ۳ بار انتقال داشتم 

خیلی سخته عزیزم انشالا که امسال هممون دلمون شاد میشه خاهر توهم اصلا خودتو نیاز عزیزم به خدا که زوده هنوز

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم پچ استرادیول دونه چند خریدی ؟ واسه کدوم کشور بود؟ آلمانیش پیدا کردم دونه 250 خیلی گرون نیست؟

من دونه ای ۱۵۰ گرفته بودم. نوشته رو بسته اش به زبان ترکی بود ولی ساختش برا آمریکا بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فولیک اسید که میخوریم بدنمون تبدیلش میکنه به فولات ولی بعضیا ژن معیوب دارن که به جای فولات تبدیل میک ...

من سقط نداشتم ولی نمیدونم چرا دکتر کوالی فول داده 

عزیزم زود بی بی چک زدی نا امید نباش  توکل به خدا انشاالله نتیجه گرفته باشی این دفعه

قربونت برم یه کور سوی امیدی هست تا روز ازمایش ولی خوب خودمو گول نمی تونم بزنم  توکل ب خدا کاری جز این ازم برنمیاد 

داروهامو که ادامه میدم ولی دروغ چرا امیدی ندارم  فاطمه جان خیلی دل درد کمر درد زیاد دارم به وا ...

آفرین دختر خوب. ب خدا تا آزمایش ندی هیییچی معلوم نمیشه. اصلا با این بی بی چکا کاری نداشته باشین. اگه قرار ب نوشتن باشه مثوی هفتاد من میتونم با بی بی چک بنویسم انقدددد ک اذیتم کرد حتی این دفعه که مثبت شده بودم. 

ان شاالله آزمایشت مثبت میشه و شیرین و موندگار😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کسی هست ازمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ بده ب من گفت جواب دوماه دیگه اماده میشه چرا اینقد دی ...

من این ازمایشات رو دادم ایمنی انعقادی وکاریوتایپ بعد ۳بار انتقال منفی دکتر برام نوشت عزیزم به من گفتن یکماهه اماده میشه

خدایاشکرت🤲🤍
فدای دل پاکت برام دعا کن خواهری 

عزیزم توکلت به خدا باشه

ازش میخوام معجزه وار بازم طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

میدونم الان توی چه برزخی هستی خدا کمکت کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منم پلیکیستیکم خیلی وقته ازمایش ندادم فکر کنم 6 بود  عزیزم هیسترو کردم ، سرم ای وی ای جی زدم و ...

سلام میبخشی سوال میکنم شما ازمایشات ژنتیک و ایمنی وانعقادی داده بودید که براتون سرم گذاشتن ؟ سرم رو هنوز هم دارید منظورم بعد بارداری ،سرمش عوارض داشت ؟

خدایاشکرت🤲🤍
فدای دل پاکت برام دعا کن خواهری 

خدا نکنه عزیزم. ان شاالله خیلی روز این روزای استرسی میرن و روزای شاد میرسن😍

عزیزم توکلت به خدا باشه ازش میخوام معجزه وار بازم طعم شیرین مادر شدن رو بچشی میدونم الان توی چه بر ...

مرسی مهتاب جون از اون نمازات برام خواهری کن بخون قربونت برم از خدا بخواه بهم ارامش بده ❤