2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
ان شاالله که موفقیت آمیز باشه براتون این دفعه.😍 منم این دفعه خیلی دنبالش نبودم. دفعات قبلی انقد هم ...

روغن سیاه دانه واقعا تاثیر داره یا اختمالاته؟

🥺

من سری قبل چرب کرده بودم  , اینسری هنوز شروع نکردم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من از هفته قبل حرکت بچه هام رو یه کمی حس کردم. یکیشون خیلی مشخصه یکیشون نه. تا الان اونی که ح ...

بهاره جون تو انتقالت با من بود درسته😍

وای نمیدونی چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم عزیزم 

من خیلی وقت بود نیومده بودم از شماها بی خبر بودم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 🌾♥️

منکه تجربه ای ندارم ، ولی بچه ها جنب و جوش دارن دیگه نمیتونن ثابت بمونن جای نگرانی نیست انشالله 🧿🌈

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره، قبلا با سونو فقط میدونستم کجان ولی از هفته قبل یه حرکات محوی حس میکنم، امشب یهو جاش عوض شده ترس ...

ای جانم خدایا😍😍😘😘خدا حفظشون کنه برات..برا منم این روزابخیر بگذره ان شاالله 

سلام عزیزم خوبی من احتمالا ماه دیگه انتقالم باشه ولی اخرای اردیبهشت این سری اصلا ذوق و هیجان ندارم ...

عزیزم فقط پیاده روی کن خیلی تاثیرداره..من روغن میزدم میرفتم پیاده روی..قبل انتقال انجام بده..بعدشم که سوپ پای مرغ بخور یا کله پاچه 

بهاره جون تو انتقالت با من بود درسته😍 وای نمیدونی چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم عزیزم  من خیلی ...

سلام عزیز دل

بله، با هم بودیم. در اوج ناامیدی اینبار مثبت شدم. 

من پیامهات رو تک تک میخونم و هر بار برات دعا میکنم خدا زودتر مادرشدن رو روزیت کنه. ولی ناامید نشو و ادامه بده. من نزدیک ۵سال عذاب کشیدم تا بالاخره خدا روزیم کرد. الانم که قسمتم شده ثانیه ثانیه استرس دارم که نکنه از دستشون بدم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
روغن سیاه دانه واقعا تاثیر داره یا اختمالاته؟ 🥺 من سری قبل چرب کرده بودم  , اینسری هنوز شروع ...

راستش به نظرم از همه مهمتر استرس نداشتنه

من این سری که مثبت شدم ماه قبلش هیسترو کردم، آمپول چسب جنین روز انتقال زدم و چند روز قبلش به تشخیص دکتر ivig تزریق کردم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چطوری بهار جان دوقلو هات خوبن😘نبودی یه ۲۰روزی

فداتبشم ممنون شکر خوبن🥰دلم میخاد هروز سونو بدم مطمئنشم🤕

کمتر گوشی دست میگیرم بعد اصلا دست خودم نیست درباره بارداری مطلبی چیزی میبینم یا اسم دارو حالم بد میشه خیلی حساس شدم😓🤧

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
خدا رو شکر. دخترم زردیش بالا رفته. کلا نمیتونه زیاد شیر بخوره و بیحاله همش. من خیلی نگرانم، به همه ه ...

عزیزم باران جونم تا میتونی بهش شیر بده اگه ممکنه بهش شیر خشکم بده یکساعت یک بار به زور بیدارش کن بزن زیر پاش بچه فقطو فقط با سیر شدن زردیش  میره اینو برایه هر کی بچش زردی داشته اجرایی کردم اصلا هم کار به جاهای باریک نکشید وقطعا اگه سیر نشه بایییید بستریش کنی پس خواهشا گوشیرو براش بزن رو ساعت 

سلام بهارک جون. والا سزارین خودش سخت نیست چون بیحسی کمر به پایین داری و حس نمیکنی. ولی بعد بی حسی، س ...

من پست فبلیتو خوندم بهتم گفتم دختر گل کاری که گفتمو بکن شیر خشک بهش بده نترس از سینت فراری نمیشه متاسفانه اینو مادرای قدیم میگن دوتا بچه هام تا ۷ماهگی شیر خشکو شیر خودمو  دادم غذاشونو شروع کردم شیر خشکو حذف کردم وایی یاد روزایی افتادم پسر خواهرمم پدر مادر شوهرش نزاشتن شیر خشک بگیریم زردیش زیاد شد اخرم بستریش کردن تورو خدا به حرفم گوش بده بهم خبرشو بده خییییلی دلم به حال بچه های اونجوری میسوزه 😔😔😔😔

دوستان یه توصیه دیر یا زود همتون مادر میشید تورو خدا یکساعت یک بار بچرو بیدار کنید خودتون شیر ندارید شیر خشک بدید بچه سکسکه کنه یعنی سیره من باور کنید بالای ده تا از بچه های فامیلو با این توصیه نجات دادم دو تا بچه ی خواهرم سه تا بچه های پسر عموهام بچه ی دختر عمم و..... تو  رو خدا بچه سکسکه نکنه بعد عاروق حداقل روزی یکبار یعنی سیر نیست وزردیم نداشته باشه پیدا میکنه ولی اگه زردیش زیادم باشه شیر بخوره دفع میشه اینو براساس تجربه ی ۱۴ سالم میگم ببخشید زیاد فک زدم چون واقعا بچه هارو تواون شرایط دیدم خییییلی داغون میشم

سلام عزيزم، ببخشید چندتا سوال برام پیش اومده مزاحمتون شدم ،، میخواستم بدونم برای فقط انتقال جنین فری ...

عزیزم بعضی مراکز فریز میکنن وحین انتقال باز میکنن که بله ممکنه جنس مورد نظرو نداشته باشه ولی ابن سینا اول تعییین میکنه بعد فریز میکنه خیالت راحته دارو بگیری 

داروی انتقال هم اگه سیکلت بلند باشه یک دوره بهت الدی میده ودر تقریبا اواسط سیکلت امپول میده برایه خاموشی تخمدان اول تا سوم سیکل بعد استرادیولو برات شروع می‌کنه و بسته به زخامتت از ۱۲ به بعد انتقال سیکل کوتاهم همون سیکل برات انتقال میده از دوازده به بعدش