2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سیلدنافیل رو دیدم خمیر بشه بیاد بیرون ، ولی استرادیول رو ندیدم ، حالا استفاده کن ایشالله نتیجه بگیری ...

وای چ خوب. ممنونم از همتون. حرفای همتون امیدوارترم کردم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان عکس قرص رو فرستادم منم اولین باره اسمشو میشنوم

ممنونم قربونت برم. همسرم رفت بگیره ان شاالله بتونه پیدا کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلا جان من برای انتقال استرادیول خارجی گرفتم از داروخانه ملاصدرا اگر تهرانی اینم امتحان کن شاید ...

ممنونم عزیزم. سیکلای قبلی خارجی داشتم با اونم بالا نرفت. ولی برا احتیاط ب همسرم گفتم اونم بگیره ولی بنده خدا ۵-۶ تا داروخونه رفته هیچ کدوم نه استرادیول خارجی و نه قرص گوجه نبوده. توکل ب خدا با همینا جلو میرم ببینیم چی میشه

از خوراکیهای طبیعی استفاده کن سیب زمینی نشاسته برنج و …..

ممنونم عزیزم. چشم ❤️❤️

توکل ب خدا. اره روزی ۳ تا استرادیول داشتم و شبا هم کرم وازینال استرومارین.  دکتر گف حالا همون ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ اومدم ازت خبر بگیرم.

گلم پچ استرادیول استفاده نکردی؟ تنها چیزی که ضخامت منو بالا برد همین پچ بود. یادت نبود به دکترت بکی؟ پماد استرومارین من اغلب دیدم که تاثیری نداشته کاش پچ رو امتحان میکردی.

حالا هنوز چند روز فرصت داری، ان شاالله که بالاتر می‌ره توکل بر خدا

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها کسی قرص استرادیول رو واژینال استفاده کرده تا حالا؟ چجوری باید استفاده کنم ؟ با دست یا اونم اپ ...

من استفاده نکردم ولی قاعدتاً باید اپلیکاتور داشته باشه مثل سایر قرص های واژینال

چند بود قیمتش؟ و استفاده اش روزانه اس یا چطوری؟ سرمنده سوالام زیاد شد

عزیزم من پارسال حدودا ۱۰۰ میگرفتم، یک روز در میان هست، به بازو زده میشه، حدودا بین ۱۰ تا ۱۴ تا نیاز هست. فکر نکنم بدون نسخه بدن ، پارسال که نمیدادن چون سخت گیری میومد

ممنونم عزیزم. سیکلای قبلی خارجی داشتم با اونم بالا نرفت. ولی برا احتیاط ب همسرم گفتم اونم بگیره ولی ...

عزیزم من انتقال دوم تمام داروها رو ایرانی گرفتم، یعنی اصلا خارجیشون نبود که بخوام بگیرم، ولی شکر خدا خیلی بهتر از خارجیها جواب داد.

خدارو صد هزار مرتبه شکر  انشالله که فردا خوش خبر بیایی باور کن این چند روز همش دعات میکردم فرد ...

ممنونم سحر جون که یادم هستی و دعا می کنی 

سپردم ب خدا 

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم

لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی 

سلام عزیز دلم خوبی؟ اومدم ازت خبر بگیرم. گلم پچ استرادیول استفاده نکردی؟ تنها چیزی که ضخامت منو بال ...

ممنونم عزیزم. نه متاسفانه اصلا حواسم نبود ک بگم. انقد ک مطمین بودم مشکلی پیش نمیاد یکم شوکه شدم دکتر گف ۵ و خورده ای. 

اسم علمیش هم پچ استرادیوله؟

ب نظرت سر خود بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟ چون نوبت ویزیت بعدیم شنبه هفته بعده. البته اگه پیدا بشه😅

عزیزم من پارسال حدودا ۱۰۰ میگرفتم، یک روز در میان هست، به بازو زده میشه، حدودا بین ۱۰ تا ۱۴ تا نیاز ...

ممنونم گلم از توضیحاتت❤️❤️❤️