2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
دهانه رحم متاسفانه باز شد و نی نی هارو از دست داد😭 خیلی برا منم سخت بود همش ب یادشم. ان شاالله خدا ...

ای وای ای وای   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های باردار کسی اینجا از جلیقه ضد اشعه بارداری استفاده میکنه؟ جلوی امواج مغناطیس رو میگیره ...

سلام عزیزم و همچنین سلام به همگی🥰🥰

عزیزم من چندین بار اینو گفتم به همه بچه های باردار که خیلی مراقب باشند حتی در استفاده از موبایل فوقش روزی یکربع 

چه برسه به استفاده اینترنت 

چون سر خودم اومد مدام تاکید میکنم ، جلیقه هم خوبه ولی دکتر نجات که دانشجوی پروفسور سمیعی هست میگه این چیزا فقط احتمال را کم میکنه و جلوگیری کامل نمیکنه 

پس لطفا سعی کنید کمتر از موبایل و تلفن بی سیم و بویژه ‌اینترنت استفاده کنید ، از تلفن های ثابت باسیم استفاده کنیم بهتره ، جایی میریم مهمونی یا مهمون میاد خواهش کنیم نت را خاموش کنند حداقل 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺

دوستان مرکز مام ،میشه اینترنتی مشاوره گرفت؟؟؟

لطفا در صورت امکان توضیح بدید شرایط مشاوره اینترنتی چه جوریه و چه مراحلی برای نوبت کرفتن هست باید چیکار کنم؟؟

🌺🌺🌺🌺

دوستانی که مام میرید برای سونوی اندومتریوز 

باید حتما پریود باشبد؟؟؟

🌺🌺🌺🌺🌺🌺

دوستانی که اندومتریوز هستید ایا باردار شدسد؟مراحل درمانش وقتی ناباروری داریم چی هستش؟؟

🌺🌺🌺🌺🌺

(ببخشید طولانی شد یکسره سوالهامو پرسبدم تا چند تا پست نشه)

خواهشااا اگه اطلاعاتی دارید بگید خیلی نیاز دارم

سلام دوستان ،چند تا سوال دارم خواهشا شخصی مطلع هست جواب بده

قیمت تخمک کشی و انتقال در مرکز رویان چند هست ؟

ایا مدارک ببریم بیمه تامین اجتماعی مقداری از هزینه ها رو برمیگردونه؟

هزینه داروها الان حدودا چقدر میشه؟؟

هزینه آزمایش کاریاتوپ چقدره؟ و میشه تو هر آزمایشگاه انجام بشه یا ازمایشگاههای خاصی انجام میشه؟؟

هزینه آزمایش ژنتیک مولکولی چقدر میشه؟؟

هزینه پاپ اسمیر چقدره؟؟

ببخشید خیلی سوالاتم زیاده ،خدا خیرتون بده اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید ممنون میشم

سلام چیکا جون خوبی عزیزم جوجه ها چطورن ؟؟ 😍😍  عزیزم بعد سزارین شما شکم بند زدی ؟ اگه اره چه ...

سلام عزیزم  شما که تسه انجام دادین میشه بگید چند تخمک و چند جنین تشکیل شد.  چندمین انتقال مثبت شدین ؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
سلام عزیزم  شما که تسه انجام دادین میشه بگید چند تخمک و چند جنین تشکیل شد.  چندمین انتقال ...

من ۱۵ تا تخمک شد که ۱۱ تا قابلیت لقاح داشتن 

۱۰ جنین شد که سه تاش قابلیت فریز نداشتن 

شد ۷ تا جنین گرید a 

اولین انتقال مثبت شدم 

کدوم مرکزی ؟ 

وقتی اسپرم ضعیفه جنین شناس و مرکز از دکتر مهم تره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

دوستان عزیز شما هم از کپسول فرتیل سی ام قبل از انتقال استفاده کردید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام بچه ها اینجا کسی هست با ای وی اف تعیین جنسیت کرده باشه ؟

اگه بچه نداری انجام نده تعیین جنسیت 

من انتقال که دادم یه خانومه باهام بود لوله هاش بسته بود 

اونم شوهرش اصرار به تعیین جنسیت داشت 

باهم انتقال دادیم با اینکه اونا تخمک و اسپرم هردو قوی بودن و ما مشکل اسپرم داشتیم من مثبت شدم اون منفی 

دیگه هم جنین نداشت 

دوباره پانکچر کرد دیگه تعیین جنسیت نکرد الان دوقلو بارداره شکر خدا ان تی هم رفت احتمال دختر و پسر داده جنسیت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..