2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
ان شاءالله دوست خوبم      الهی شکر که بهتری ببین برای سرفه ناشتا و آخر شب چندتا به ...

مرسی عزیزم از توصیه ات .🥰🥰اسکرین گرفتم هر وقت رفتم بیرون تهیه کنم و درست کنم تا از شر این سرفه ها راحت بشم .مرسی عزیزم همینطور مادر شما 🤲⚘️⚘️

قربونت لطف داری عزیزم 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از توصیه ات .🥰🥰اسکرین گرفتم هر وقت رفتم بیرون تهیه کنم و درست کنم تا از شر این سرفه ها ...

ای جاااااان کاری نکردم عزیزم

بلا ازت دور باشه دوستم و همیشه خوب باشی و سلامت

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه ها اینکه یه چیزی تو پهلوم سفت میشه نی نی؟

یا اطراف نافم یه چیزی زیر پوست شکم یه چیز نرم حس می کنم که انکار ضربه می زنم از داخل دو سه بار شاید

من اصلا حرکات نی نی نمی شناسم فقط می دونم تو شکمم گاهی یه اتفاقایی می افته

شادی صدام کنید
بچه ها اینکه یه چیزی تو پهلوم سفت میشه نی نی؟ یا اطراف نافم یه چیزی زیر پوست شکم یه چیز نرم حس می ک ...

ای خداااااای من، چقد شیرین و لذت بخشه

آره عزیزم تکونای نی نی مونه

با هر تکونی که احساس می کنی برای همه آرزومندا دعا کن

الان شماها به خدا نزدیکترین و دعاهاتون زودتر بالا میره

بچه ها اینکه یه چیزی تو پهلوم سفت میشه نی نی؟ یا اطراف نافم یه چیزی زیر پوست شکم یه چیز نرم حس می ک ...

الهی به حق امام زمان (عج) این دوران رو به خوشی بگذرونی و به سلامت بیاد بغلت عزیزم

الهی به حق امام زمان (عج) این دوران رو به خوشی بگذرونی و به سلامت بیاد بغلت عزیزم

مرسی از دعایرقشنگت عزیزم.

به خدا دعای شب وروزم همین هیچ زن وشوهری وهیچ پدر ومادر با بچه دار نشدن وبا بچه امتحان نشند

شادی صدام کنید
ای جاااااان کاری نکردم عزیزم بلا ازت دور باشه دوستم و همیشه خوب باشی و سلامت

مرسی عزیزم .شما هم همینطور 🤲🥰⚘️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چند تا تخمکو جنین داشتی کجا رفتید شما؟ منم بعد عیده انتقالم 

عزیزم اینکه انتقال فرش باشه یا فریز با نظر دکتره؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
@فردایی_روشن     سلام عزیزم امیدوارم حال روحیت بهتر شده باشه امشب به نیت حاجت شما ۷ ...

😍😍😍😍

واییییییییییی مرسی عزیز دلم 

نمیدونی چقدر پیامت بهم آرامش داد

از ثمره دعای شما دو روزه حالم خوبه 😍😘

فکر منفی نیومده تو سرم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️