2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست

سلام دوستان آز دادم منفی شدم تعیین جنسیت بودم مام بودم میخواستم دفعه بعد برم ابن سینا با دکتر کریمی خوبه یا همون برم مام؟ چون نام بعد انتقال نمیزارن بیشتر از 10 دقیقه دارز بکشیم فکر میکنم این خیلی تاثیر داره میشه یکم روال ابن سینا رو برام توضیح بدین ممنون میشم ازتون 🙏🏻

بخاطر اینکه چندبار دیدم داری میپرسی بهت گفتم عزیزم❤️❤️❤️

فدای شماشم،ممنونم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز پروژسترون قابل تحمله. من آنوکسا خیییلی اذیتم میکنه😩 همش میگم کی ۹ماه تموم میشه🤪

خواهر ۹ ماه چیه؟!!!! 

بعدبدنیااومدن بچه،دکترمیگه باید۴۰روز هم باز انوکسا بزنی😂😭😂😭برای سزارین ها که اینطوری😱😱😱😂😂😂😂😭😭😭😭😭

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بله تازه سونو کرد دو تا ساک بارداری هم داشت من فعلا مثبت شدم گفتم دیروز هم سونو انجام دادم خوب بود

به به🤩🤩 مبارکه . خدا حفظشون کنه دوقلو ها رو . 

اولین انتقال بود؟ نزدیک موعدتون درد پریود داشتین؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام دوستان آز دادم منفی شدم تعیین جنسیت بودم مام بودم میخواستم دفعه بعد برم ابن سینا با دکتر کریمی ...

عزیزم انشالله دفعه بعد مثبت بشید ؛ چندتا جنین و چندتا جنس مورد نظر داشتین؟ من تهران نیستم اما از نظرات بیشتر گروه ها از مام راضی بودن 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
خواهر ۹ ماه چیه؟!!!!  بعدبدنیااومدن بچه،دکترمیگه باید۴۰روز هم باز انوکسا بزنی😂😭😂😭برای سزار ...

یاااا خدااااا

بعد زایمان برای چی؟!!!

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
برای من جلسه ای دویست تومن شد ولی اگه بیمه تکمیلی داری هزینه برمیگردونن بده دکتر ارتوپد توی دفترچه س ...

ممنونم عزیزم🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان این برنامه اصلاح سبک خانم تاجیک هست در کنار درمانتون اینا رو هم رعایت کنید بد نیست خیلی ...

سلام عزیزم شما امپول دکاپتیل رو زدید پریود شدید من برام نوشته همرا سینافکت نمیدونم چرا هاش سی جی نداد مگه ۳۶ ساعت قبل عمل هاش سی جی نمیدن به شما نداد؟

سلام عزیزم شما امپول دکاپتیل رو زدید پریود شدید من برام نوشته همرا سینافکت نمیدونم چرا هاش سی جی ندا ...

پروانه به شماهم دکاپتتیل دادن؟؟به منم دکاپپتیل همراه با اچ سی جی بود زدم همزمان باهم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پروانه به شماهم دکاپتتیل دادن؟؟به منم دکاپپتیل همراه با اچ سی جی بود زدم همزمان باهم

اره به من دادن اشتباه تگ کردم من هاش سی جی نداد سینال فکت داده چرا ندادو نمیدونم ساعتشم خیییلی تایید کرد کمی نگرانم میگم یادش نرفته باشه شما پریود شدید

اره به من دادن اشتباه تگ کردم من هاش سی جی نداد سینال فکت داده چرا ندادو نمیدونم ساعتشم خیییلی تایید ...

منم علتش نفهمیدم چرا بهم دادن از کسایی دیگه که همزمان با من تخمک کشی داشتن پرسیدم گفتن همچین چیزی دکتر نداده بهشون.من هنوز پریود نشدم حالتاش هم که داشتم دیگه اونم ندارم.کاشکی سوال میکردی باز از دکترت

۳۶ساعت قبل عمل داد درسته ؟ چرا هاش سی جی نداد خدایا از دست دکترا

اره درسته ۳۶ ساعت قبل.میگم شاید کار اچ سی جی رو انجام میده بنظرم یجا توی اینترنت دیدم گفتم قبلی حالا از دکترت بپرس حتما مطمئن شو.حالا من کنارش اچ سی جی داشتم

منم علتش نفهمیدم چرا بهم دادن از کسایی دیگه که همزمان با من تخمک کشی داشتن پرسیدم گفتن همچین چیزی دک ...

وایی دکتر من با پیک بزن تو کلش حرف نمیزنه من نگران هاش سی جیم نداده میشه قبل تخمک کشی ندن ؟ قشنگ اونو تو برگه خط زده سینال فکتو داده یه دونه ۸۰ واحدی خدا به خیر بگزرونه بعضی هام میگن برایه کسانیه که هایپر میشن من که هیییییچی نگفت از تعداد تخمکام