2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
یعنی شمابدون بی حسی وبیهوشی انتقال دادین؟ چی حس کردین؟

آره عزیزم. من ۳ بار بدون بیهوشی و بی حسی. خودت رو سفت نکنی و نفس عمیق بکشی درد نداره. حیفه اون لحظه ای که دارن نی نیها رو میذارن تو دلت رو حس نکنی و براشون صلوات نفرستی😊

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلینیک به من گفت ۱۳ام آزمایش بدم ،که من ۱۲ام دادم،دیروز زنگ زدم منشی گفت بتا رو اس ام اس کن برای دکت ...

اگر که به مشکل خوردین یک سایتی هست به اسم اسنپ دکتر پزشک متخصص دارن .پول که پرداختین خودشون سریع زنگ میزنن .من زمان هایی که کار واجب برای پزشکی داشته باشم زنگ میزنم .اگر دوست داشتین به نظرم بد نیست متخصص نازایی هم داره 

من pgd تعیین جنسیت انجام دادم ولی تو همین کار دو تا جنین که هم پنج روزه بودن و هم گرید a بخاطر اختلا ...

هزینه pgd چنده؟ فقط برا تعیین جنسیته یا سلامت ژنتیکی جنین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره ادامه میدم بچه ها هم گفتن ادامه بده،فقط الان آزمایشم رو موندم چی کار کنم ،اشکال نداره یکشنبه آزم ...

بیمارستان ها آزمایشگاه دارن بازه زنگ بزن بپرس ، اگه نه صبر کن همون جایی که بار اول آز دادی برو . چون هر آزمایشگاه رنجش فرق میکنه 

عزیزم بیشتر سوزش داره من چون مثانه ام خیلی پر بود خانم دکترم قربونش تا اومد نشست اون دستگاهشو فرو کر ...

الهی

باهمین روندی که انجام دادن مثبت شدین؟یعنی بامثانه پر؟

خدایابه امیدخودت🌺