2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048427 بازدید | 684655 پست
اونجا چقدرهمه چی روآسون میگیرن پس استرست کمتربوده گلم درمورداستفاده ازموبایل محدودیت نداشتی؟ یع ...

اره اینجا دکتر به من گفت مثل ی دونه ذره بینی که میوفته تو ژله اس اگه جنین خوب باشه رحم هم اماده با فعالیت و اینجور کارا دفع نمیشه مگه تو بارداری طبیعی مادر خبر داره جنین داره لانه گزینی میکنه؟؟ زندگی عادیشم میکنه کلا اینجا همه چی در جهت عدم استرس بیماره 

امپول تو سیکل پانکچرم داشتم ولی تو انتقالام نه 

نه امپول پروژسترون داشتم نه انوکساپارین نه اسپیرین نه پردنیزولون نه مکمل خاصی خوردم فقط ویتامین دی و مولتی ویتامین مخصوص بارداری رو از ماه قبل سیکل پانکچرم شروع کردم تو این انتقالمم فقط از ماه قبل انتقال مولتی بارداری و ویتامین دی خوردم 

من خودم سالم بودم ما مشکلمون همسرم بود که تقریبا ازواسپرمه 

نه برا محدودیت موبایل چیزی نگفتن بهم 

بعد ازمایش ذخیره تخمدان رو هم پرسیدم گفتن از نظر علمی رد شده فقط تو سونو دکتر نظرش رو با توجه به فولیکول ها میگه که اونم صد در صدی نیس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اینجا دکتر به من گفت مثل ی دونه ذره بینی که میوفته تو ژله اس اگه جنین خوب باشه رحم هم اماده با ف ...

ممنون که پاسخ دادی گلم🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
اره اینجا دکتر به من گفت مثل ی دونه ذره بینی که میوفته تو ژله اس اگه جنین خوب باشه رحم هم اماده با ف ...

وااای چقدر خوبه آمپولا رو نداری🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
[QUOTE=272590322]به به، مبااارکه🥰🥰🥰[/QUOTE.   ممنون گلم خدا کنه خوب پش بره  ای وی اف هف ...

دقیقا. تا نی نی نیاد بغلت خیالت راحت نمیشه. هر مرحله اش کلی استرسه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دقیقا. تا نی نی نیاد بغلت خیالت راحت نمیشه. هر مرحله اش کلی استرسه

نه عزیزم نی نی بیاد خیلی خیلی استرس ات بیشتر میشه منم فکر میکردم بچم بیاد بغلم خیالم راحت تر میشه ولی دیدم استرس های بارداری در برابر استرس های بچه داری ی سوتفاهم بیش نیس🤣🤣🤣🤣

ببخشید عزیزم منم مثل شما خیلی وقته نی نی سایت نمیام  من نی نیم اون موقع نموند عزیزم ولی منظورم ...

سلام عزیزم خوبی؟ آره دارم گلم یک سال و نیمه است بفال نیک گرفتم و طبیعی باردارشدم.

عزیز دلم... قربون دل شکسته ت برم امیدوارم خدا یه راهی جلوی روت بذاره که همه مشکلات حل بشه ان شاء ا ...

فدات شم چقد شما حرفات آرامبخشه.

چشم خیلی حواسم هست انشالله خدا خودش کمکم میکنه. راضیم به رضاش 

خیلی ممنونم از دعاهای خیرتون انشالله هزار برابرش به خودتون برگرده❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی بگردم خوب اون بخاطر دل تو میگه شگا هم سعی کن بهش بفهمونی در درجه اول اون برات مهمه بهش این باور ...

همه اینا رو بهش گفتم دوستم فعلا زمان بهش دادم انشالله که آروم بشه و همه چی مثله قبل بشه. شما هم دعام کنید عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان من یه کم لکه بینی داشتم امروز 

و بخاطر لکه بینی حمام نمیخوام برم 

سوالم اینه میتونم نمازمو بخونم ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان من یه کم لکه بینی داشتم امروز  و بخاطر لکه بینی حمام نمیخوام برم  سوالم اینه میتو ...

تیمم بدل از غسل انجام بده،وضو بگیر با لباس پاک بخون،برای ما هم دعا کن 🌷🌷

الهی و ربی من لی غیرک 🍃