2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
از دکتر قدیری راضی هستی؟ شنیدم میگن سرش خیلی شلوغه و اهمیت خیلی نمیده دکتر اولیا پناهم میشناسین؟ خو ...

دوجلسه بیشتر نرفتم ولی قطعا بهتر از اینه که بری مرکز اونجا خیلی بی نظم‌وشلوغه 

قدیری هم‌سرش شلوغه من خیلی دلم میخواست پیش یه دکتر که خیلی معروف نباشه و سرش خلوت باشه تا به بیمار رسیدگی کنه برم و‌لی نتونستم‌کسی ر اپیدا کنم 

اولیا پناه را هم نمیشناسم.

به نظرت من اول راهم چیکار کنم؟ دکتر انتخاب کنم که برم مطبش برا ویزیت که کارای انتقال و اینارو تو مرک ...

عزیزم من اول رفتم‌مرکز از راه نرسیده۲۳۰گرفتن وبدون‌اینکه من بخام‌برام‌تشکیل پرونده دادن صبح‌که‌رفتم ساعت۴ برگشتم خونه شلوغ بی نظم و تیمی هم کار میکنم هر بار به دکتر ولی مطب که باشی فقط پانکچر و انتقال با نوبت قبلی تو مرکز هست وبقیه کارها تو مطبه 

ولی دکتر دلسوز وباوجدان واقعیتش نمیشناسم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابااااااا،گریدجنین اوناچی بودبراشماچیربود؟؟اوناعلایم خاصی داشتن؟؟

عزیزم بمن گفتن جنینات ۱۳ سلولی هستن سر در نمیارم بنظرتون خوبه  

فکر کنم گفتن ۳روزه هستن

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
من از دکتر قدیری اصفهان مرکز مشتاق اصلا راضی نبودم وقت تلف کردنه

دختر خوب پس زودتر خبرم کن 

میشه بگی چیکار کرد؟ 

پس چرا اینقدر از شهرکرد و شهرستان پیشش میان؟

خانم حامله هم تومطبش زیاد بود 

من قرار این پریود برم پیشش داروی پانکچر بگیرم 

گفته از۲۰ پریود استرادیول بخورم 

تو‌اصفهان کدوم دکتر کارش خوبه؟

کلانتر و احمدی خیلی خوبن

خوب اونا که فقط موارد خاص را ویزیت می‌کنند وگرنه همه می‌خوان پیش همین دوتا برن 

تازه به خانمه مطب قدیری می‌گفت دکتری که قدیری را معرفی کرده گفته این از احمدی وکلانتر بهتره از شهرستان اومده بود

عزیزم بهش فکر نکن چی بوده و چی شده ، هرچی بوده گذشته ، الان فقط باید برای مرحله بعدی آماده بشی ، به ...

مرسی خانمی  فعلا که بنظرم خیلی سخته تا ادم برگرده به قبل و رو پا شه .من سنم هم دیگه تو مرز  هس 

مرسی خانمی  فعلا که بنظرم خیلی سخته تا ادم برگرده به قبل و رو پا شه .من سنم هم دیگه تو مرز  ...

واقعا به سن و اینا فکر نکن ، به هدفت فکر کن ببین چقدر برات مهمه ، براش سماجت داشته باش ، بالاخره به نتیجه میرسی کسی که بعد ۲۰ سال بچه دار میشه هیچوقت به سن و سالش فکر نمیکنه ، اما به عنوان یه انسان برای هدفش جنگیده ، شاید بگین چه فایده داره دیگه آدم تو سن بالا حوصله و ذوق بچه نداره ، ولی واقعا اینطور نیست ، ببینید چطور یه مادر بزرگ و پدر بزرگ ذوق نوه هاشون و میکنن . الان تو این دوره زمونه که اکثرا خانمها شاغل هستن پدر بزرگ و مادر بزرگ جور بچه بزرگ کردن و میکشن . اتفاقا تو سن بالاتر آدم صبور تر هم هست . 

واقعا به سن و اینا فکر نکن ، به هدفت فکر کن ببین چقدر برات مهمه ، براش سماجت داشته باش ، بالاخره به ...

اره بازم الحمدالله 

من توکلم به خدا بوده وهست وگرنه خودم خیلی ضعیفتر  از اونیم که تصور بشه بازم توکل به خودش 

دوستان من واقعا حالم بده 😔

پانکچر انجام دادم دیروز ، لک بینی دارم ، توی رحم درد دارم .انگار رحمم ورم کرده( بعید میدونم هایپر شده باشم چون فقط دو تا تخمک بود ) . امروز زنگ زدن شنبه بیا برای انتقال ، اصلا شوکه شدم ، گفتم جنین تشکیل شده ؟ گفتن هنوز معلوم نیست . من احساس میکنم شرایطم اصلا برا انتقال خوب نیست . ولی بیشتر از این بی برنامگی مرکز اعصابم خورده ، اصلا کسی توضیح نداد که روند چطوره و ... منم فکر میکردم جنین تشکیل بشه بعدش فریز میشه و یه چند ماه به خودم میرسم و یه هیسترو میکنم بعد انتقال میدن . همسرم هم امروز صبح پرواز داشت  رفت تک و تنها هیچکس خبر نداره  نمیدونم چیکار کنم . برعکس شنبه باید برم یه قرار داد مهم دارم که خودش کلی بحث و استرس داره برام . موندم چیکار کنم . از طرفی میگم بهشون بگم فریز کنن ولی از اونجایی که شنیدم بعد از فریز احتمالا کیفیت میاد پایین میترسم همینجوری هم دو تا بیشتر نیست اگه تازه  هردوتا هم جنین بشه . میترسم ریسک کنم همین دو تا هم از دست بدم 😐😐😐 . 

سلام بچه ها کسی بوده با آمپول نوروبیون تپش قلب و تنگی نفس و لرز بگیره؟ تقریبا چهار هفته اس هر هفته ی دونه میزنم و مشکلی نداشتم. الان ک تزریق کردم حالم بد شد. اومدم دراز بکشم بخوابم پهلو راستم شدید تیر کشید و درد گرفت. نگران شدم یکم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱