2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
خدا مادر و پدرت رو برات سلامت حفظ کنه. مامان من فوت شده، به خاطر همین خواهرم میخواست بیاد کمکم. &nb ...

نه عزیزم دکتر من گفت تا ۶۵۰گرم نرماله 

منم متاسفانه بابام فوت شدن ی سال بعد دنیا اومدن دخترم ولی خوب مامانم خداروشکر بهش ویزا دادن  

ان شالله همه چی برات به خوبی پیش میره و پرنسس ات به موقع و سلامت میاد بغلت 

نگران نباش اصلا تنهایی سخت نیس تازه به نظرم بعد زایمان ادم تنهایی رو دوست داره منکه حتی دوست داشتم همسرمم بره و فقط با دخترم تنها باشم🤣🤣🤣

حالا من باران جان احتمالا جابه جایی هم داشته باشم تو ماه اخر دارم دیونه میشم🤪🤪🤪

خدا مادر و پدرت رو برات سلامت حفظ کنه. مامان من فوت شده، به خاطر همین خواهرم میخواست بیاد کمکم. &nb ...

عزیزم اگه فضولی نیست و دوست داشتی میگی کجا زندگی میکنی؟

وزن نی نی تم نرماله گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما 😘 ممنون از تبریکای همه انشالله دامن همه سبز بشه🤲  من امروز آزمایشمو دادم بتام 27 ...

مبارکههههه خواهری هزاربارشکر،عالی دوباره 48ساعت بعدتکرارکن،اینقدک ای وی افیابابدبختی وعذاب مثبت میشن دکترام دیگه میترسن طفلیا،خب یکم بیشتراحتیاط کنی بهتره،بالاخره میری بیرون احتمال افتادن هست خدای نکرده،یه عابربرخوردکنه به ادم،یاجنین جاش سغت نشده باشه خونریزی بده خلاصه احتیاط کنی بهتره دیگه عزیزم،همون توخونه قدم بزن پله اگه دارین فعلابالاپایین نکن بهترع

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دخترا امروز من رفتم فندقم رو دیدم دوباره  ۶۰۰گرم بود و دکتر برا هفته ۳۹ وقت سزارین داد بهم&nbs ...

الهییییی بگردم❤️❤️❤️❤️ خدا حفظش کنه برات مامان ژونی مهربون❤️❤️❤️❤️ چرا ۳۹هفته عزیزم؟؟ دیر نیست؟؟ سزارین  آخرش ۳۸هفته هست دیگه 

الهییییی بگردم❤️❤️❤️❤️ خدا حفظش کنه برات مامان ژونی مهربون❤️❤️❤️❤️ چرا ۳۹هفته عزیزم؟؟ دیر نیست؟؟ سزا ...

نه عزیزم اینجا میگن طبیعی ۴۰هفته اس و سزارین فقط ی هفته زودتر بچه رو در میاریم مگر اینکه قبل ۳۹هفته علایم شروع زایمان داشته باشم 

نه دیگه ۶ روز رو هم‌ پایین ‌نمیاد فاطمه جون منتظر باش خودش بگه دیگه چه جوری بخوری ، یکماهه حل میشه غ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم. الان صحبت کردم گفتن نه مشکلی نداره و ب خاطر اون سیکل کنسل نمیشه همون موعد پریود دکتر دارو میدن. توکل ب خدا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش می کنم رادیس عزیزم. نه سرم نداد. ان شاءالله برای شما هم سلامتی باشه و حاجت روایی. آمین من اگ ...

به سلامتی .ان شاالله انتقال بعدیتون نتیجه بخش باشه و مامان بشین 🤲🤲 با توجه به ویزیتی که منم باهاشون شدن فکر کنم  خیلی اعتقادی به سرم و ... ندارن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانما 😘 ممنون از تبریکای همه انشالله دامن همه سبز بشه🤲  من امروز آزمایشمو دادم بتام 27 ...

مبارکههههه خواهری هزاربارشکر،عالی دوباره 48ساعت بعدتکرارکن،اینقدک ای وی افیابابدبختی وعذاب مثبت میشن دکترام دیگه میترسن طفلیا،خب یکم بیشتراحتیاط کنی بهتره،بالاخره میری بیرون احتمال افتادن هست خدای

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره دکتر منم گف اصلا فرقی نداره کی بری. عددش ۴۷ بود رنج آزمایشگاه زیر ۳۰ هس. حالا نمیدونم برا این ک ...

سلام الا جون .عددت خیلی بالاتر از رنج نرمال نیست دکتر برو و دارو مصرف کن ان شاالله خیلی زود پایین بیاد و سیکل انتقالت کنسل نمیشه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربانت عزیزم ممنون خودت خوبی؟ وای تو میخوای شروع کنی؟ من دیگه طاقت اون پروسه طولانی ندارم سنم26ساله ...

شکر منم بد نیست .آره دیگه ای چاره ای نیست تلاش خودم رو میکنم .منم طاقت ندارم و خیلی خسته و دل شکسته هستم ولی بازم گفتم تلاش خودم رو بکنم تا بعدها افسوس نخورم .حقم داری بی انگیزه باشی توی سن کم توی این مسیر سخت افتادی ان شااله بزودی دلت شاد بشه و از همه این  دردسرها آزاد 🤲🤲 منم فقط میرم تو فاز ناامید پرخور میشم من ۶۷ کیلو هستم و اگه خدا بخواد و خودمم همت کنم 🤪🤪 از شنبه کمی توی تغدیه و فعالیتم کار کنم و تلاش کنم وزنم رو کم کنم 

باران جان اقلا نگران نباش ، بعد سزارین فقط یک شبانه روز وقت میخوای تا به خودت بیای ، من از روز دوم سرپا شدم و تمام کارها را هندل میکردم ، انشالله زایمان راحتی داشته باشی ❤️