2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
عزیزم توبزرگترین هدیه روازخداگرفتی،هدیه بالاترازمادرشدنتم هست برات؟؟؟الان ماهاحاضریم تااخرعمرهیچ هدی ...

بله ، حق با شماست، اصلا نمیتونستم تمرکز کنم. 

خسته شدم از این همه نقشه ای که میکشه، مشاورها گفتند خیلی واضح هست قصدش فاصله انداختن بین شماست و حتی یکی گفت مادرش مشخصه میخواد پسرش طلاق بگیره و این زندگی رو خیلی گفتند مراقبت میخواد، ما دو نفری تصمیم گرفتیم با توکل بر خدا و توسل به ائمه و درست رفتار کردن خودمون زندگیمون بسازیم . 

اما به قول نازدخت جان، تجربه زندگیش بیشتر از ماست و میدونه چکار کنه، و فقط و فقط و فقط از خدا خواستم خودش انتقام منو بگیره . شرش از زندگی من و خودم و همسرم دور باشه. از دستشون باورت میشه کارم به روانپزشک کشید که دارو مصرف کنم، بخاطر بچه دار شدن نخوردم .

روانشناس سن بالایی داشت وقتی چند نمونه معمولی رو گفتم چشماش بزرگ شد از تعجب، فکر کنم تو سال های مشاورش با این موارد بر نخورده بود. حتی یک نفر گفت متأسفانه ایشون مریضن، و باید دوری جست. 

اما دیدم خدا رو خوش نمیاد دور باشیم، نادیده گرفتم روابط بیشتر کردم، اما متأسفانه مجدد ضربه خوردم ازش. 

دیشب خیلی گریه کردم. شوهرمم فکر میکنه این چیزا پیش پا افتاده هست، صبح گفت اگر میخوای دائم ببینی مامانم چکار میکنه برو بچرو بنداز، اینقدر این حرفش سنگین بود و خطرناک. 

گفت مامان من دست از کارهاش بر نمیداره، به فکر خودت و بچه باش. ولی خییییییلی سخته ، با روانت بازی کنه 

فقط دیشب گریه کردم گفتم خدایا نقشه هاشو به خودش برگردون. 

این ها کارشون از یک حرف گذشته، خییییییییلی پرو هستند. تا حالا هر مشاوری رفتیم گفته به شدت روابط کم، اما شوهرم نمیتونه، میگه اره 

اما حال روحیش بد میشه و ... 

سلام پروانه جان از تجربه ای که با مرکز مام داشتی متاسفم  درسته حرفاش نابجا بوده و همه ما مثل ...

ممنونم عزیزم اره منم فکر میکنم امارشون برایه همیناس یکی از فامیلامون ۳۸ سالشه دیروز رفته تازه ازدواج کرده گفت به خاطره سنم نمیخوام عقب بیوفته کارام نه خودش نه همسرش مشکل ندارن به خاطره سنش گفته تخمک اهدایی و تازه رحم اجاره ای حتی اگه شده صدبارم منفی بشم اونجا نمیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانیذ جانم، قربونت بشم میفهمم، ولی بدون که فقط تو نیستی که این شرایطو داری ، عزیزم همسرم برای من حتی ...

ممنون نازدخت جان 

سلامت باشید 

بله ان شاءالله سال بعد بچم تو بغلم باشه، خودش حس خوب بده. 

برای زندگی من خیییییییییلی دعا کن .

ان شاءالله سال بعد هم شما و هم همه اعضای تاپیک و خودم بچه تو بغل با عشق در کنار همسر باشیم 

عزیزم همسر منم روز زن چیزی برام نمیخره دستش تنگه نمی‌رسه اما دیروز گفت میرم کل بخرم بیچاره برا اولین ...

عزیزم خندم گرفت، چقدر شوهرت ساده هست و مشخصه تو خونشون یاد نگرفته . 

ممنون صحبت کردید و پیام دادید. 

اصلا خواب در آزمایش تاثیری نداره، استرس بیشتر اثر میذاره و اینکه قبل از آزمایش ۳ ساعت باید بیدار باشی . و رابطه هم از ۲۴ ساعت قبل نداشته باشی، سینه هم تحریک نشه 

عزیزم منم جدیدا پیش فروتن میرم مطبش به شدت شلوغه ولی دکتر خوش اخلاق و کاربلدی بنظرم اومد من تازه باه ...

ان شاء الله که نتیجه میگیری

بله دکتر خوب و مهربونیه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره عزیزم میگفت چون کورتاژداشتی حجم  پریودت کم شده بعد جالبه همه چیمم خوب بود دارو هیچی نداد وی ...

پروانه جون دکتر که حرف بدی نزده نهایتش ی ماه عقب میوفته کارت میخواسته تو این ی ماه وضعیت رحمت و پاسخ به دارو رو بررسی کنه بعدش پانکچر رو شروع کنه انقدر فکرت رو درگیر نکن تو که مشکل ضخامت نداری خودت میدونی که 

ببین عزیزم حق هر زنی هست که ازش قدردانی بشه و روزشو بهش تبریک بگن ولی به این فک کن که خدا بهترین هدی ...

ممنون عزیزم 

خیلی لطف کردید. 

خداروشکر شوهر شما و خواهرت بازم خوبن، همراهی میکنند. کسانی هستند که تا فهمیدند زنشون بچه دار نمیشه، سریع زن دیگه گرفتند. 

حتی یک نفر تا زن سوم پیش رفته. 

یگ نفر هم زبانا پدرشوهرش بهش گفته زنی که بچه نیاره باید از ریشه قطع کرد مثل درخت بی بار. زندگی اون هم تو تنش هست. 

میگن چرا خرج درمان کنیم ، زن دیگه میگیریم اینقدر وقیح هستند بعضی ها متاسفانه. 

میدونم که خودت میدونی ، اما به ذهنم اومد بگم. 

همان لحظه ای که خوندم پیامتو از ته قلبم برای تو و خواهرت .

ان شاءالله به حق آبروی فاطمه زهرا س سال بعد هم شما و هم خواهرت، نی نی هاتون بغلتون باشه. الهی آمین یا رب العالمین 

حس میکنم منم دیگه نباید اهمیت بدم  نه  رفته بودیم اونجا برای روز مادر، همیشه اول جهت احت ...

اره بابا بی اهمیت باش..منم اوایل کادو میگرفتم برا مامانم و مادرشوهرم..والا مامانم خیلی تشکر میکرد ولی مادر شوهرم گله  میکرد ک چجور پارچه یا لباسیه..یا میگفت کدوم مغازه و متری چقد خریدیش.یا میگفت پیش حراجیا گرفتیش..

منم ناراحت میشدم..

شوهرم میگفت اشکال نداره مادره..

گفتم اگه بمیرمم دیگه چیزی نمیخرم..

ن تبریک میگم ن چیزی میخرم دیکه..

دیگه عادی شده..خودم هروقت بخوام خربد میکنم و کاری ب سوپرایز اینا ندارم..

جالبه باشوهرم اصلا خرید نمیرم.یاخودم تنها یا باخواهرشوهرم

بخدا باشوهرم ک میرفتم انگار دنبالش بودن ایقد تند میرفت.درمغازه های لباس زنانه سریع میگذشت ونمیموند..

دل‌درد خیلی بدی دارم که میزنه به واژنم🥺 انگار یه پریود خیلی سنگین رو پیش رو دارم😭 نمیخوام منفی ف ...

آخه عزیزم اینا چیه بهش فکر میکنی اونم در این شرایط ، همسرت هم بجای دلداری میگه میشم آدم بده😳!!!  دختر جون چرا ناشکری میکنی ، چرا قصاص قبل از جنایت میکنی!! 

ایشالله که حتما مثبتی ، ولی مگه تو میدونی دنیا برات چی در نظر داره ؟ تازه تو که سنت هم زیر سی ساله عزیزم… 

والله بخدا من راضی بودم اصلا حامله نمی‌شدم تا خدا اون بچه مریض را بمن بده و من هنوز بعد یکسال از تصور نفس نفس زدنهاش قلبم تیر میکشه و با اون فضاحت از دست دادمش. نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم ولی میگم چرا اینقدر فاز منفی برمیداری!! چرا اینقدر ناامیدی 

اگر باردار بودی که ایشالله هستی دنیات کامل میشه اگر هم خدای نکرده نبودی یعنی حکمتی توشه ، به همسرت هم بگو استرس نده بهت با این حرف‌ها عزیزم ، قوی باش و محکم به همه بگو شد شد نشد هم سنی ندارم که ، وقت زیاده