2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
دوستان شما چه مدل آزمایش کاریوتایپ  دادید؟؟ به من گفتن یک نوع معمولی هستش که ارزون تره  ...

عزیزم یه نوعش زیادی گرونه ها 

به ما گفتن (حالا دقیق یادم نیست ) نزدیک ۴۰ . ۵۰ میلیون فقط یه آزمایش 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وهمزمان امپول تحریک تخمدان هم میزدید؟

وای نه🫢🤦🏻‍♀️

من همین ماه پیش قبل انتقال اینجوری شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها..تب و لرز گرفتم.چکار کنم..؟ نمیدونم چرا از موقعی ک انتقال دادم باید مریضیا سراغم بیان.. ...

سلام من رفتم دکتر داخلی دارو داد و مصرف کردم 

یک سرم با سیتریزین 

سفیکسیم ، آزیترومایسین و کپوسول که تو نت سرچ کردم دیدم کلسیم هست. و اسپری تنفس چون نفسم بند میامد روزی ۳ بار میزدم گاهی هم بیشتر 

من هر چی به دکترم میگم قبول نمیکنه میخواد سینال بده  البته ظاهراً الان النوا گیر نمیاد. توکل ...

ممنون قشنگم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام من امروز روز پنجم انتقالم بوده...صبح ترشحات آبکی داشتم‌‌‌....الانم یکمی کمر درد دارم و کمی هم ح ...

سلام دلسا شما هنوز باردار نشدی انشالله که الان مامان شده باشی من قبلا که عضو نی نی سایت نبودم همینجور در حد خواننده میومدم تاپیک ها رو که میخوندم شما فعال بودی تو همش انشالله دوقلو بگیره واست 

سلام دخترا خوبین من الان از دکتر اومدم اینقد سرش شلوغ بود که گفت برا چکاب اومدی گفتم ن اومدم برا هیسترو وقت بگیرم اونم سونو نکرد سه شنبه وقت داد عصبانی شد بهم که چرا آزمایش پرولاکتین و ندادی منم گفتم برا سوم پریودی گذاشتم گفت کی گفته همچین حرفی گفتم من نمیدونستم یکم ناراحت شدم 

الان میگم عکس رنگی با هیسترو تشخیصی فرق داره 

هزینه اضافی نباشه برام 

برا همسرم هم دکتر موتیلتی بوست و الکارنتین تجویز کرد 

برا خاطر پیامم نظر بدین خواهش میکنم🙏🙏🙏🙏🙏⛔⛔⛔⛔⛔🤕🤕🤕🤕

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دخترا خوبین من الان از دکتر اومدم اینقد سرش شلوغ بود که گفت برا چکاب اومدی گفتم ن اومدم برا هیس ...

توکل کن به خدا. هرچی خیره براتون پیش بیاره. دکترم خیلی حاذق بودباسونومتوجه میشدمشکلی هست یانه. بدون عکس وهیسترو. اصفهان بود

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
توکل کن به خدا. هرچی خیره براتون پیش بیاره. دکترم خیلی حاذق بودباسونومتوجه میشدمشکلی هست یانه. بدون ...

یعنی هزینه اضافی هستش آخه همه دخترا رفتن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بارداری حتما. منم انتقال دادم پادردولرزداشتم. یادش بخیر

گلو درد هم گرفتم.گوشام همدرد میکنن..پاهام چ دردمیکنن خواستم قرص بخورم.ترسیدم 

قرصی ک خاستم بخورم ترکیب استامینفن و هیدروکلرید هست.میترسم بخورم و ضرری داشته باشه..

منم داغون

میگم الان خودسربخورم و خوب نباشه..

از اینورم شکم درد..از اینورم حالم بد میشه مث گیج رفتن.زود دراز میکشم ک نیفتم

یعنی هزینه اضافی هستش آخه همه دخترا رفتن 

نه هرچی دکترت میگه انجام بده نگران نباش توکلت بخدا. ماکه قدم میزاریم تواین راه باید ل به خدا بسپاریم. امام زمان رازیادیادکن. هرکاری میکنی ازش کمک بخاه

.اللهم صل علی محمدوال محمد.