2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
نه قربونت برم ربطی به هورمون ها نداره .کلا دیگه صبرمون سر اومده .همش هم خودمون رو با این حرف ها گول ...

استاره جان قربونت برم ب خدا خدا از ما رو برنگردونده. ببین ذااااات این دنیا اینه ک توام با رنجه. تو هیییچ لذتی رو نمیتونی پیدا کنی تو این دنیا که رنجی پشتش نباشه.

هیییچ کسی رو هم نمیتونی پیدا کنی که رنجی تو زندگیش نباشه. حالا برا ما با این مساله اس برا یکی با شوهرشه برا یکی با خانوادشه با رئیسشه با همکارشه با همسایه شه با خودشه اصلا. هر کی ب ی طریقی رنج داره این دنیا. هر کی هم رنج خودش رو خیلی بزرگ تر از رنج دیگری میبینه در حالیکه اگه ادم پای درد دل اون یکی بشینه میگه خدایا بازم شکرت ک درد من فقط اینه و.... خوبی دنیام اینه ک رنجاش همیشگی نیس بالاخره ی جایی تموم میشه. 

اصل رنج دنیارو قبول کنیم خیبیلی از سختیای زندگی برامون راحتتر میشه تحملش. ازونورم خدا هییییچ کدوم این رنجارو بی پاسخ نمیذاره.

این برا من خیییلی تکان دهنده بود که  روایت داریم ک در روز قیامت وقتی پاداش سختی‌کشیده‌های دنیا را جلوی چشم همه‌ی خلایق به آنها می‌دهند و خلایق می‌بینند خدای متعال چه پاداش عظیمی را برای رنج‌کشیده‌ها قرار داده، اهل محشر و حتّی خود اینها آرزو می‌کنند که ای کاش در دنیا گوشت بدنشان را با مقراض(قیچی) تکه‌تکه کرده بودند، برای این‌که این‌جا به این ها می‌رسیدند. 

ی جاییم دیدم ک میگن کاش توی دنیا هییییچ کدوم دعاهامون براورده نمیشد انقد ک خدا ب خاطر رنجی ک کشیدن و باعث و بانیش خودشون نبودن بهشون نعماتی میده که ما تصورشم نمیتونیم بکنیم.

ببخشید خیییلی طولانی شد😅❤️🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من از دل‌درد دارم میمیرم

چرا؟🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم بی تاثیر نیست ناز دخت جان .من الان هفت ساله که ازدواج کردم .هفت ساله که روز مادر بقیه دور هم جم ...

تمام حرفارو با گوشت و استخونم درک کردم منم دقیقا۷ساله همینم با یه تفاوت های جزیی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آخه آدم چقدر احمق و بی حواس باشه  دارم دیونه میشم تا امشب حتی یک لحظه ام استرس نداشتم که گرفته ...

عزیزم اذیت نکن خودتو. هیچی نمیشه . استرس بدتره برات. بسپارشون ب خدا طوری شون نمیشه

فردا میخوام برم تا سونو بشم الان درد اومد دوباره ،گفتم پیام بدم ببینم بچه ها تجربه ی مشابه داشتن😔 ...

ن قربونت برم این فکرارو نکن وقتی میگی ازمایش منفی بوده ینی قطعا خارج رحمی هم نیس. من دو بار تجربشو داشتم بتامم خوب بالا رفته بود

قربونت خودت خوبی؟ آره منم شنیدم ی مرحله زدن اما من 3 هفته ای 6 تا میزنم حالمم خیلی بد میکنه

ممنون عزیزم خداروشکر.نمیشه بری از یه دکتر دیگه مشورت بگیری؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
چرا؟🥺

سلام فاطمه صبح قشنگت بخیر پریودی آخرش باز زود اومد اما شرمنده خیلی رنگش تیره هست قهوه ای اصلا به پریودی نمیخوره نمی‌دونم چرا اینجوری شده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر 

دخترا چه دمنوشهایی برای پریودی خوبه منظور پریودی و روان می‌کنه

۱___بومادران

۲____آویشن

۳___بابونه

۴____پولک

ممنون میشم جواب بدین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه صبح قشنگت بخیر پریودی آخرش باز زود اومد اما شرمنده خیلی رنگش تیره هست قهوه ای اصلا به پری ...

اله جانینااان. خودتو گرم نگه دار. برا منم اولش خیلی وقتا تیره اس بعد عوض میشه. 

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر  دخترا چه دمنوشهایی برای پریودی خوبه منظور پریودی و روان می‌کنه ۱ ...

سلام عزیزم خوبی؟؟من خودمم پریودی اولش تیره هست میومدم سیاه دونه با آویشن وگل بابونه وگل زرد دم میدام میخوردم خوب بود روان می‌کرد پریودی رو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
استاره جان قربونت برم ب خدا خدا از ما رو برنگردونده. ببین ذااااات این دنیا اینه ک توام با رنجه. تو ه ...

ممنون که وقت گذاشتی و تایپ کردی عزیزم

درسته منم میدونم که هر کسی داخل زندگیش یه مشکلی داره 

ولی ماها تا یه حدی میتونیم برای حل مشکلمون بجنگیم 

مهم اون توان برای ادامه دادن هست که دیگه کم کم ته میکشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...