2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
ممنون آنا جون💋♥️ من نه فیلمی ام نه فعالیت خاصی دارم تمام سرگرمیم گوشیه مخصوصا چندساله کارم با گوش ...

من خودم یه زمانی حساس بودم.... 

اما بعد دیدم تو خونه همیشه وای فای روشنه.... 

همسایه ها وای فای دارن.... 

همه جا پر امواجه.... 

نمیتونیم که خودمون رو ایزوله کنیم.... 

به هر حال تو این دنیا داریم زندگی میکنیم.... 

مجبوریم با شرایط خودمون رو وفق بدیم.... 

روزبروز همه چی داره آنلاین میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جونم ببخشید یه سوال من خیلی تو این چند روز رعایت غذایی کردم بعد میتونم از این به بعد ماکارانی ...

عزیزم ببین هویج و جعفری تو غذا اصلا مشکل ساز نیست.... 

ببین اصلی ترین خورشت تبریزیا خورشت هویجه.... 

اینطوری بود که تبریزیا نسلشون منقرض میشد.... 

عزیزم اگه کلی آب هویج بخوری یا مثلا یه عالمه جعفری اون وقت میتونه مشکل ساز باشه.... 

هیشکی با چند تا دونه جعفری تو سوپ هیچیش نمیشه.... 

بخور نوش جونت.... 

فقط سالم بخور و طبق روال عادی بدنت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوردن ترشی چطور🥺 عاشق ترشی ام

ترشی رو سعی کن کمتر بخوری....

در حدی که هوس کردی بخوری ایراد نداره.... 

دلم روشنه برات 🥰 

😍😍

یه بار دیگه ام همچنین جمله ای بهم گفتی

مرررسی قشنگم 💋🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چراانجام ندی؟ان شاالله انجام بده نی نی بیاد تو بغلت مشکلتون چیه؟

ذخیره تخمدانم خیلی کمه و چند جا بهم گفتن ivf فایده نداره

یه دکتر دیگه رفتم گفت یه بار ivf کن. 

تحمل اینکه این همه دارو استفاده کنم و نتیجه نده رو ندارم. 

میبخشین هی سوال میپرسم موقع انتقال مثانه میگن باید نیمه پر باشه درسته؟

بله عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از شمال چه جوری ببرم تهران از طرفی یادمه یکی اومده بود ببره ،قبول نکردن

عزیزم باید از مبدا و مقصد بپرسی.... 

شرایطش رو بهت میگن... 

اول ببین مرکزی که جنین داری اصلا جنینت رو بهت میدن.... 

یا مرکزی که میخوایی ببری جنینت رو قبول میکنن.... 

بعد اگه اوکی شد یه تانک انتقال جنین میدن باهاش منتقل میکنی.... 

سلام خوبین امیدوارم منتظرا زودی به خاسته ی دلشون برسن تو اینستا میرم زایمانهای فیزیولوژیک میبینم ه ...

عزیزم ببین میفهممت.... 

حتی باورت میشه انقدر مادر شدن برام دور شده بود الان گاها حس میکنم دارم خواب میبینم.... 

پس عزیرم ناامید نشو.... 

تحقق بهترینارو تو بهترین زمان برات آرزو میکنم.... 

ممنون آنا جان به من پودر پروتئین داد با آب یا شیر حل کنم بخورم انشالله که این دو ماه هم به هیر بگذره ...

شک نکن همه چی خوب پیش میره.... 

عزيزم  ممنون ميشم راهنمايي كنين

من دارم داروها قبل تخمك كشي اي وي اف رو مصرف ميكنم روزاي اول كه امپول هاي دورنافي ميزدم هيچ علائم نداشتم الان دو روز هست كه صبه يك امپول به بازو ميزنم عصر يكي به ناف و يكي هم عضلاني

اين دو روز خيلي حالت تهوع منو گرفته

كسي بوده از مصرف امپول ها حالت تهوع گرفته باشه؟؟

شک نکن همه چی خوب پیش میره.... 

ممنون عزیزم انشالله از دعای شما و همه ی دوستان❤❤🌹🌹🌹

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
دردی که با استراحت خوب بشه جای نگرانی نداره....  دردی که نه با استراحت نه تغییر پوزیشن آروم نش ...

انا جون اتفاقا با استراحت خوب میشم

ولی خیلی زود خسته میشم و کمردرد و دل‌درد میشم

من همش دراز کشیده ام😬 اصلا کمرم نمیزاره فعالیتم رو شروع کنم

حتی تو نشستن خسته میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه حالم اونقدر خراب نیس که برم ویزیت بشم از صب فقط درمانهای خانگی کردم فقط نگران کودکم هستم. آمو ...

منظورم این بود اگه حس میکنی نیاز به آنتی بیوتیک داری برو دکتر.....

بعضی دوستان از خوردن آنتی بیوتیک میترسن.... 

اوه بهتری که خدارو شکر اما دیدی ادامه دار داره میشه برو نتزس از خوردن دارو....