2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
دکتر گفت اینو فولیکم بخوری من فقط دوتا اوابوست خوردم منم اگه تیروییدم بازی در نیاره احتمالا این پریو ...

ب سلامتی عزیزم مگه تیرویبد قبل از تخمک کشی مهمه 

پس چرا برای من ازمایششو نوشت اخرین بار ازمایش دادم تیروییدم ۳ بود 

فردایی تو هم دنبال علائمی هااا🤣

😂😂

من کلا لوس هستم نمیشه گفت علایمم اینه 

همیشه همینجوری ام

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من دیروز از دکتر میومدم برا خودم از ب کمپلکس هایی که همیشه مصرف میکردم خریدم الان خواستم استفاده کنم دیدم توش انگاری خیس هستش انگار مایع داخلش ریخته بیرون بازش نکردم تاریخ انقضاش هنوز مونده به نظرتون ببرم عوض کنم احساس میکنم خراب شده کاغذ رسیدش هم دارم ؟؟؟⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😍😍😍 ممنون مهربون همش داری نینی مو جمع میبندی ها😍 انشالله خودش دوتا شده

عزیزمی که وای شرمنده ام نمی‌دونم چرا اینجوری تایپ میشه 😅😅😅😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان من از صبح گلو درد دارم خیلی نگرانم😩😭

منم زیر فکم یه گردالی در اومده بود

انقد آب پرتقال خوردم تا رفع شد

پیشگیری کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=268115820]عزیزم نمیتونم هفته رو به ماه دربیارم هر سایتی یه چیزی زده میدونی چه جوریه؟🧐 من الا ...

هفته ۷ روز هست 

ماه ۳۰ روز 

شما تعداد هفته ها را × ۷ میکنی 

عدد بدست آمده را تقسیم بر ۳۰ کنی تعداد ماه بدست میاد و باقی مانده تعداد روز .

ماه اول =۳۰ روز = ۴ هفته و ۲ روز

ماه دوم =۶۰ روز = ۸ هفته و ۴ روز 

ماه سوم = ۹۰ روز = ۱۲ هفته و ۶ روز 

ماه چهارم = ۱۲۰ روز = ۱۷ هفته و ۱ روز 

ماه پنجم = ۱۵۰ روز = ۲۱ هفته و ۳روز 

ماه ششم = ۱۸۰ روز = ۲۵ هفته و ۵ روز 

ماه هفتم = ۲۱۰ روز = ۳۰ هفته 

ماه هشتم = ۲۴۰ روز = ۳۴ هفته و ۲ روز 

ماه نهم =۲۷۰ روز = ۳۸ هفته و ۴ روز 

۹ ماه و ۱۰ روز = ۴۰ هفته 

هر ماه ۴ هفته و ۲ روز هست 

جواب آزمایشم اینه ؟ منفیه

دیروز سرچ کردم ببینم جوابت چیه 

هیچ حرفی نمیتونی ناراحتیتو برطرف کنه و فقط دعا میتونم بکنم که ان شاءالله این دفعه مثبت بشه و صحیح و سالم هم بقل بگیری(یشون). آمین یا رب العالمین 

عزیزم ، سونو هیستروسکوپی، من انجام دادم 

با دوربین و یک مایع داخل رحم چک میکنند تا بررسی بشه .

ب سلامتی عزیزم مگه تیرویبد قبل از تخمک کشی مهمه  پس چرا برای من ازمایششو نوشت اخرین بار ازمایش ...

اخه من  کم کاری داشتم گلم برایه همین بررسی میکنن قبلش که بازم کم کار نشده باشه شما سابقه نداری دیگه نمیخواد

تولدت مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله سال دیگه تولدت رو با فندقت جشن می گیری 🙏🏻🙏🏻

مرررررسی عزیز دلم

خدا تو دلی شمارو هم حفظ کنه💋🍬♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مامان قوی  با یک روز تاخیر، تولدت هزاران بار مبارک و ان شاءالله سال بعد ۳ نفری با فرزند ق ...

سلام پانیذ جوونم😍

مرسی مهربون

اتفاقا دیشب بیادت بودم 

نبودی تو سایت اخه

انشالله خدا تو دلیلتو حفظ کنه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40