2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
عزیزم چرا ناراحت شم اتفاقا با گفتن این حرفا خوشحال میشم چون اینجا همه هم دردیمو حرف همو میفهمیم  ...

الهی آمین،الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها من مریض شدم گلودرد وسوزش سینه شدید

تو این هفته هم انشاالله انتقال دارم دیشب رفتم بیمارستان شرایطم رو بهشون گفتم   سه تا امپول که یکیش نوروبیون بود برام زد گفت خیالت راحت هم مطمئنه هم خوب میشی

لطفا میشه بگید کسی تو این شرایط بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی آمین،الهی آمین

عزیزم ان شاالله خدا بهمون کمک کنه دامن هممون به اولاد سالم و صالح سبز بشه ،منم ۳تا انتقال منفی داشتم الان انتقال چهارمم رو انجام دادم امروز ۱۴ انتقالمه اما دل ندارم برم ازمایش بدم😞

عزیزم ان شاالله خدا بهمون کمک کنه دامن هممون به اولاد سالم و صالح سبز بشه ،منم ۳تا انتقال منفی داشتم ...

ای جان دلم!!!! میفهممت چی میگی!!!! اما ان شاالله حتما خوش خبر هستی این بار

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

[QUOTE=265499404]منم بیماری خودایمنی دارم . خداروشکر که بقیه آزمایشاتتون مشکلی نداشته ان شاالله لوپوس هم با دارو برای ...

چشم عزیزم همه تلاشمو می کنم که بتونم کنترلش کنم

امیدوارم بهترینا در انتظارت باشه عزیزم

اینکه دکتر بیماری رو بتونه تشخیص بده خودش ی نعمته، امیدوارم خدا خودش ی نظر به همه مریضا بندازه و هیچ کسی رو ناامید از رحمتش نکنه. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ببخشید انجا نتونستم ویرایش کنم که بپرسم برای ویزیت باهاشون رفتین مرکز روماتیسم یا مطب خودشون 

خواهش می کنم دوست خوبم، مطبش روبروی مرکز روماتیسم امیرآباد بودش

به نظرم خواستی بری صبح ساعت 9 برو خیلی از بعدازظهر بهتره

ولی اگه براتون آزمایش نوشت ب نظرم اصلا آزمایشگاه روبرو نرید خیلی بی نظم و به هم ریخته بود. جواب آزمایش رو هم با تاخیر و حضوری دادن

بچه ها دیروز جلو آینه سرویس بهداشتی داشتم با خدا حرف میزدم گفتم اصلا من بدترین بنده خدا ، تو معامله ای که با بنده های بدت میکنی با من بکن ، بهشون ثروت و مقام و بچه !!!حتی بچه دادی صحیح و سالم و…. با منم همونکارو بکن من بدم ، والله دیگه خسته شدم بعد از اونهمه عذاب با اون بچه، الانم این ماجرای بچه دار نشدن، خلاصه بعدش خنده ام گرفت که الحمدلله قاطی کردم 

اینو گفتم که بدونید همه مثل هم حسامون این روزا خوب نیست بویژه با نزدیک شدن به عید😔 

ولی باید قوی باشیم و تلاش کنیم الهی که خدا بزودی همه ما رو خوشحال کنه و یکی یکی خبر مثبت شدنمون را بزاریم اول هم از بچه های نقد شروع کنیم😂 یعنی ژیان و طلاخانوم و بقیییییه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

هیچ تو فکر نباش..منم وقتی انتقال دومم مثبت شد و سقط شد فهمیدم لوپوس دارم..خیلی نگران بودم از این بیم ...

ای جااااااااااااااااانم   

الحمدلله رب العالمین، چقد انرژی گرفتم

احساس می کردم قرار نیست هیچ وقت دیگه طعم مادری رو بچشم

ممنون عزیزم امیدوارم فرشته کوچولوت زیر سایه پدر و مادر و اهل بیت (ع) بزرگ بشه. آمین

عزیزم شما الان هم هیچ علائمی ندارید؟ مثلا زانوها یا مفاصل تون درد نمی کنه؟

یا اینکه ریزش مو داشته باشین؟ یا توی آفتاب صورتتون گل بندازه؟

ممنون عزیزم. من نمیدونم ازمایشت به چه صورتی بوده، اصلا ممکنه ازمایشت نشون بده که لوپوس داری ولی این ...

یک دنیا ممنون از وقتی که برام گذاشتی، امیدوارم هر آنچه که توی دلت آرزومندی به طرفه العینی برآورده بشه. آمین

فاکتور Anti ds DNA  باید زیر 16 باشه برای من 46 هست و

فاکتور Anti SSB-LA  باید زیر 25 باشه 28.1 هستش

[QUOTE=265499404]منم بیماری خودایمنی دارم . خداروشکر که بقیه آزمایشاتتون مشکلی نداشته ان شاالله لوپو ...

الهی آمین 🤲🤲مرسی عزیزم .به همچنین ان شاالله بهترینها براتون رقم بخوره به زودی زود طعم شیرین مادر شدن رو بچشی ❤❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...