2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048221 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه  من سال ۹۸ پاکنچر شدم و دو بسته برام تشکیل شد یکیشو ...

عزیزم اون رضایت نامه ای که روز تشکیل پرونده امضا میکنیم اینارو توش توضیح دادن حالا چون چند سال از روش گذشته یادتون رفته البته ‌من‌ مراکز مشهد رو‌ نمیشناسم ولی توی شهر خودم رفتم اینجوری بود

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم لطفا اصلا به حرکاتش فکر نکن، چرا میشمری🙄😳 هروقت بیدار باشه بویژه بعد خوردن شیرینی یه وول میخ ...

واقعا ؟ 

چقد من اذیتش میکنم نمیذارم بخوابه 😃 

فک کردم باید بشماری دیگه حرکاتشو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امپول ب کمپلکس و ب دوازده هفته ای یکی،قرص کیوتن ، قرص ب۶، قرص روفولیک که حاوی ب۱۲، کپسول رویال ژل ،ک ...

مرسی عزیزم ممنونم 

کپسول رویال زل رو از داروخونه گرفتی ؟ یا عطاری ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سارا جان عرفان هزینه ی جنین فریز رو سالیانه میگیره ؟ من اسفند هزینه ی فریزشونو دادم

من اون سال که دادم یه سال گذشته بود ازش زنگ زدم گفتم چه جوری پرداخت کنم گفت اگه تا چند ماه دیگه میای انتقال همون موقعه ازتون میگیریم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چقد حرفات بهم آرامش میده خیلی تنهام خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم فدا ...

خدانکنه عزیزدلم به خدا خیلی دوس دارم باهات حرف بزنم به خدا قسم من چه شبایی‌ که تنها تنها زجه میزدم تا صبح و هیچکس خبر از دلم نداشت این حرفا رو که میگی امامشون رو من تجربه کردم شاید خیلی بدتر فقط به خدا میگفتم دلت برام نمیسوزه من مگه جز تو کی رو دارم که نگام نمیکنی ولی بعد از چندوقت بهتر شد و کم کم خوب شد الان خیلی بهتر شده فقط باید صبر کنی مثل من فقط صبر کن که خدا پاداش صبرتتو‌ میده فقط جا نزن خاهرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدا کنم منم آخرش مثل مال تو بشه خواهرم ❤❤

شک نکن میشه سارا شک نکن بهش بگو ما یک بار باردار شدیم پس خیلی باید امید‌داشته باشین منکه یک بار انتقال دادم اونم منفی یک بار ایوای منفی هم‌داشتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭