2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

خدایا شکرت. چقدر برات خوشحال شدم عزیزم. الان پستتو دیدم. البته من خیلی دلم روشن بود. چه خوب کردی امروز آزمایش دادی. دعای امروز باسم شما بود. ان شالله خدا جنیناتو برات حفظ کنه و بارداری و زایمان راحتی در پیش داشته باشی. برای ماهم دعاکن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

ثمین جان تبریک میگم...من چون خودم هنوز وارد سیکل نشدم تجربه ای نداشتم که بخوام تو نظرها شرکت کنم ولی تمام مدت خواننده خاموش بودم و از صمیم قلبم برات دعا کردم...امروز از صبح استرس داشتم و مدام منتظر خبرت بودم....خیلی خوشحالم که نتیجه صبرتو دیدی...انشالله یه بارداری راحت داشته باشه و خیلی زود کوچولوهای نازت بیانبغلت...

د 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جون من تازه واردم تو این تاپیک تبریک میگم خداروشکر  از ذوق هیجان متحد بودن بچه ها خوشم اومد امیدوارم همیشه این تاپیک پر خبرهای خوب باشه وانرژی مثبت واسه منم دعا کنید انتظار واقعا سخته خدا امید هیچکسو ناامید نکنه🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پنجشنبه بعدی....وای دق میکنم تا اون موقع... استرسم شروع شده😢

استرس نداشته باش قشنگم. ما منتظر مثبتیم. اونم دوقلو 😃😃😃😂😂😃😃😃😂😂

دوقلو باشه همه بچه ها یه روز ناهار مهمون من.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام آنای مهربونم و همه ی خواهرای عزیزم .خواهریا همتون دعوت شدید شمال .آزمایشم مثبت شد.انقدر گریه کر ...

وااای خدایا شکررررت خیلی خوشحالمون کردین ثمین جان مبااااارکه عزیزم😘😘😍😍

خداجونم شکرت       

هوووراااااااااا. تبرررررررریک عزیزم. من همش دنبالت میکردم گلم. خونه مادرشوهرم هستم. یهو بغض کردم. اومدم تو اتاق. خدااااااا را شکرررررر. وای نمیدونم چی بگم از خوشحالی

مرسیعزیزم منم خیلی خوشحالی.من باردار شدم اطمینان دارم طلسم همه ی منتظرا شکسته میشه .من همیشه امیدوار ...

عزیزم هول شدم یادم رفت بگم: مببباررررککککتتت باشه جیگرطلا😙😙😙😙😙 اتفاقا به همسرم هم گفته بودم ماجرای بی بی چک شمارو.الان بهش گفتم اون دوستم بهت گفتم جواب آز بتاش مثبت شده، چشماش برق زد از خوشحالی! خیلی جلوی خودمو گرفتم پیش همسرم گریه نکنم. اما کل سلولهای بدنم ذوق زده شده!! امیدورام خدا این لحظه رو نصیب همه منتظرای این تاپیک کنه. 

واااااای ثمین جونم اشکمو در آوردی دختررررر

عالیه، خدا رو شکر، خیلی خوشحالم

مامان ثمین تو این حالت برای ما هم دعا کن خواهری

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
استرس نداشته باش قشنگم. ما منتظر مثبتیم. اونم دوقلو 😃😃😃😂😂 😃😃😃😂😂 دوقلو باشه همه بچه ها ...

ای جونم، خدا برام بخواد همون حرف شما بشه دو قلو بشه...😉😉

خودم با اتوبوسم همه رو میارم خونتون😁😁

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ای جونم، خدا برام بخواد همون حرف شما بشه دو قلو بشه...😉😉 خودم با اتوبوسم همه رو میارم خونتون😁😁

الهی که خدا دلت رو شاد کنه. هرچند تا که صلاحته. من قسمت دوقلوش رو شوخی کردم. اما قسمت ناهارش جدیه. همه تشریف بیارید قدمتون رو چشم خوشحال میشم. ناهار مامان شدن رز جونم خوردن داره. هرکی نیاد ضرر کرده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

ثمین قلبم همینطور داره تلاپ و تولوپ میکوبه،انگار خودم مثبت شدم، خیلی وقت بود از شادی گریه نکرده بودم، خدایا شکرت

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

خدایا شکررررررررررررر

از خوشحالی اشکم درومدددد 

تبریک هرار بار🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بهار جون ببخشیدا میخواستم بپرسم هیسترو چیه؟!!! خیلی اینو تو تاپیک دیدم اما نمیدونم چیه و برای چی انج ...

عزیزم هیسترو معمولا با بیهوشیه دوربین میفرستن از طریق واژن اگه مشکلی باشه درمان لازمم میکنن.....

معمولا خیلیا خراش با هیسترو انجام میدن ولی کلا هیسترو برای بررسی دقیقتر رحم و متعلقاتشه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی که خدا دلت رو شاد کنه. هرچند تا که صلاحته. من قسمت دوقلوش رو شوخی کردم. اما قسمت ناهارش جدیه. ه ...

نه دیگه عشقم چرا شما زحمت بکشی تشریف بیارید خونه خودمون قدم همه تون رو چشم....😍😍😍😍

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
الهی که خدا دلت رو شاد کنه. هرچند تا که صلاحته. من قسمت دوقلوش رو شوخی کردم. اما قسمت ناهارش جدیه. ه ...

لی لای مهربون ان شالله جشن مامان شدن خودت عزیزم. وای قلبم هنوز تاپ تاپ میکنه!! چقدر شاد شدیم!