2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
سلام فاطمه جان خوبی اره توکل بخدا اینماه وسعمون نمیرسه اما برا چکاب میرم حتما

سلام گلم❤️ان شاالله ب سلامتی و موفقیت عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم 😘

حتما حکمتی بوده ان شاالله خدا بزودی ی فرشته کوچولو بهت میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر 😍😍😍 تنش سلامت باشه 

فدات شم ان شاالله شما هم گل پسریو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اوه اوه خیلی درد داشت ؟

راستش موقع درد اصلی یه چیزی بهم تزریق کرد سرگیجه وحشتناک گرفتم خیلی عجیب بود

منم کلا درگیر اون سرگیجه بودم 

وقتی اثرش رفت عمل منم آخراش بود

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حالا برام دعام کن هم سالم باشن هم اروم ☺️

ان شاالله 

خودت خیلی دعا کن مستجاب میشه دعا کن غذاخور هم باشن اذیتت نکنن☺من دیوونه شدم از بس بچم هیچی نمیخوره

بیهوشیش سبکه زود بهوش میای

اخه دیگه انقد زود 

بیمارستان دولتی اینجوری نبودم تو اتاق بستریه چیه اونجا بهوش اومدم 

ولی ابن سینا همون لحظه ای ک میخواستن منو ببرن ریکاوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=256979759]انشالله مرسی از همدردیت فدات شم  بسته چی جنین؟؟ ۴ تا دیگه دارم گفت سومین بسته یعنی همون جنین خوب خدا رو شکر انشالله دفعه بعد چشم به هم بزنی ۳ ماه اومده

منم ۲۰ روز منفی شدم همون ۳ ماه دیگه میرم

داروهای بیهوشیش خیلی قوی نیست بیشتر حالت خواب اور دارن خیلی اثر نمیزاره نگران نباش .من که یک درصدم ح ...

منم🥲

عاشق اون لحظه ای هستم که بیهوشم میکنن خیلی باحاله واقعا خیلی دوسش دارم میری تو حالت یغما🤪😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دفعه اول که پانکچر کردم بعدبهوش اومدن وحشتناک درد داشتم ، تو اتاق عمل نمیدونم حرفی زدم یا نه ولی ...

😔 من تو ۲ تاش تجربه ی تلخ دارم 

خدا برای هیچ کس نخواد 

انشالله همه و نسل های آینده به راحتی باردار بشن 

خیلی تجربه ی تلخیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی برام کامل توضیح دادی . والا من خودمو کشتم ۲ بار رفتم مشاوره ژنتیک مرکز نا ...

خیلی سخته سقط، متاسفم که باز داری تجربه ش میکنی. امیدوارم اخرین بار باشه😞😞😞😞😞😞 امیدوارم بهترینها توی این مسیر براتون پیش بیاد❤️❤️😞😞😞 راستش در مورد تست ژنتیک جنین من نمیدونم اونجا چطوریه، ولی تو همین نینی سایت خوندم که بعضی مراکز وقتی جنینها به ۵ تا برسه انجام میدن، البته بازم نمیدونم چه نوعی از ازمایش رو میکنن:( امیدوارم بهترینها پیش بیاد براتون و بچه هامون رو به زودی بغل بگیریم😞

سلام عزیزم خوبین؟؟؟؟ خیییییلی دلم برات تنگ شده بود همش یادت میفتادم و دعا میکردم برات. خوشحالم ک پی ...

سلام بروی ماهت عزیزمممم، ممنون که یادم بودی منم همیشه بیادت و دعاگوت هستم گلم ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم دکتر ژنتیک برای ما هم نوشت اینو  آزمایشگاه دولتی دادم که هزینش کمتر بشه گفت ۳ ماه دیکه ...

سلام‌عزیزم به سلامتی انشاالله که جنینات همشون کیفیت عالی داشته باشن، 

فکر کنم خدایی نکرده مثلا اگر کسی ازمایش کاریوتایپش هم مشکل داشته باشه دیگه فرقی نداره جنین تشکیل داده یا نه چون مشکل برمیگرده به کروموزمهای پدر و‌مادر و ژنتیکی هست و درمان نداره فقط بعد از تشکیل جنین با آزمایشهای pgd و pgs روی جنین ها اونایی که سالم هستن رو انتقال میدن

ولی اگر مشکل از dfi اسپرم باشه چون درمان داره اگر تا قبل از تشکیل جنین اول مشکل حل بشه بهتره

متاسفانه دکترا تا مشکل سقط مکرر یا شکست مکرر ivf نداشته باشی این ازمایشهارو نمینویسن

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
من خودم (مامان بابام دختر خاله پسرخاله، دختر عمو پسر عمو هستن ولی خداروشکر تا الان مشکلی نبوده کل خا ...

من زیاد از بحثای ژنتیکی سر در نمیارم خیلی پیچیده هست ولی یه جا خوندم نوشته بود که اگر پدر و‌مادر هردو مشکل ژنتیکی داشته باشن یعنی مثلا هردو اون ژن معیوب توی بدنشون باشه همه جنین هاشون هم اون ژن معیوب دارن و اون جنین مشکل داره ولی اگر فقط یکی از پدر یا مادر ازمایش کاریوتایپشون مشکل داشته باشه یعنی اون مشکل کروموزومی فقط یکیشون داشته باشن اونوقت ۵۰ درصد جنین ها اون مشکل دارن و ۵۰ درصد اون مشکل ندارن و سالمن که همونا رو انتقال میدن، این آزمایش کاریوتایپ واسه این میدن که بدونن حالا جنین ها مشکل دارن یا نه و سالمهارو انتقال بدن چون خدایی نکرده هر جنینی که مشکل ژنتیکی داشته باشه یا لانه گزینی نمیکنه یا سقط میشه

سلام دوست خوبم ممنون عزیزم خوبم فعلا خبری نیست ، هر لحظه منتظرم . از یکشنبه شیاف پروژسترون رو قطع کر ...

سلام عزیزم انشاالله که براحتی انجام بشه، اره بخور تا کارت به قرص و این چیزا نکشه ولی زیاده روی نکن مثه من که خودمو پکوندم😄