2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
خانما ی عزیز من تو عکس رنگی گفت دوتا لوله ات بازه ولی التهاب داره الان به نظرتون لوله ام هیذرو است؟& ...

باران بهاری جون

من هم یکی از لوله هام ملتهب شده بود که دکتر آصف جاه بعد ازعمل گفت هیچ عفونتی نداشته ولی بدلیل التهاب ،ارتباطش رو با رحم قطع کرده بود.

لوله رو برنداشته بود فقط ارتباط قطع شده 

آنا جون این با برداشتن چه فرقی داره؟

یعنی اگر بخوایم می شه مجددا وصلش کرد

نه عزیزم منظور دوستمون این نبود روز و نام مشخص نشه....... البته من اینجوری برداشت کردم....... مثلا ...

بله انا جان منم نظرم همینه...بایدی در کار نیست...نه به عدد چهلش معتقدم و نه ناقص موندن ختم و این حرفا...اون شماره ها هم برای راحتی کار و تاریخ ها هم که برای منظم شدنش هست...مهم دعا کردن در حق هم هست...اگر هر روز بخونیم که چه بهتر

مثلا چند تا از مامانها رو خودم اضافه کردم که برا سلامتی تو راهیشون دعا بشه...در حالی که انلاین نشدن که از ختم مطلع بشن و بخوان برا بقیه بخونن...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من ۳۰ آذر انتقال داشتم جنین ۵ روزه حالا امروز تو سونو زده بود ۴ هفته به نظرت درسته ساک جنین ...

عزیزم تو بهترین حالت میشه سن جنینت این......

۲ هفته +۵روز+۱۶ روز.....

یعنی پنج هفته تمام........

اما اگه یه کم لانه گزینی تاخیر داشته باشه میتونه کمتر باشه یعنی می افته تو ۴ هفته........

پس نگران نباش........

عزیزم ترتیب بتاهات چی بود و چه روزایی بتا انجام دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما به نطرتون عدد بتا واسه یه جنین زیاد نبود ؟ اولی دو هفته بعد انتقال ۱۴۷۳ دومی ۳۴۰۰  و این ...

عزیزم اگه به فاصله دو روز بتات انقدر رشد کرده عالیه.......

عزیزم به علایم فکر نکن......

اون جنینام همونجا میمونن و به مرور جذب میشن......

عزیزم خوب مامان ارغوان از دوستای قدیممون سونوی اولش یه ساک دیده شده بود سونوی بعدی ساک دومم دیده شده بود......

پس خیلینمیشه دقیق الان نظر داد.....

و اما در مورد چند جنین در یه ساک تا جایی که من میدونم همان اگه باشه همچین احتمالیهستاما برا غیر همسان فکر نکنم.....

مثلا همین مامان ارغوان اولین سونو یه ساک دیدن واسش سونوی بعدی ساک دوم با دو جنین همسان هم دیده شد........

اینم بگم کلا براش دو تا جنین انتقال داده بودن و سه قلو باردار شد......

یه ساک با یه جنین و ساک دیگه به دو جنین تقسیم شده بود و دو تا شده بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که یه قلو باردار بودن میشه عدد بتای اول و دومتون رو بگید ممنون از همتون

۶۰۰ و ۱۲۰۰ البته رند کردم اما همین حدودا بودن دقیشو یادم نیست......

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

عزیزم اگه ممکنه ماهی کوچولو هم تو لیست بذار که دوستان برا آرامشش دعا کنن.......

اگه اوایل جا شد که خیلی خوبه نه که جای اسم من بذار.......

عزیزم تو عزیزی چرا نخوان برات دسته جمعی دعا کنن....... تو عشقی........ من جای شوشوت بودم یه نیشگون ...

فدات آنا جون از لطفت. بوووسس

ای کاش نیشگونم گرفته بود، از دیشب هر ده دقیقه یه بار منو نگاه میکنه میگه قیافه ات یه جوریه که انگار میخوای ازم معذرت خواهی کنی بابت حرفات، مردم از بس عذرخواهی کردم ازش خخخخخخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمای عزیز درد تخمدان و تیر کشیدن هر دو سمت طبیعیه ؟  ببخشید خل شدم میگم میشه گز و سوهان عسلی ...

عزیزم اگه دردت کمه جای نگرانی نیست........

برا خوردنم کلا بهتره هله هوله زیاد نخوری اما اگه هوس کردی یه کوچولو ایراد نداره.......

فدات آنا جون از لطفت. بوووسس ای کاش نیشگونم گرفته بود، از دیشب هر ده دقیقه یه بار منو نگاه میکنه می ...

ای جان..خدا برا هم حفظتون کنه...چقدر قشنگه این جور روابط تو زندگی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم خیلی ببخشید اینو اینجا میگم از همه دوستان عذر میخوام اگه میشه اسم داداش منو هم تو لیست بزارید ...

عزیز دلم چرا اینجا جاش نباشه........

اینجا همه از خواهر به هم نزدیکیم........

مطمئنم اکثر دوستان دعاش میکنن........

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

رز عزیز یه پیشنهاد برا محدودیت سطرها.......

لیست هر ماه رو جدا کنی راحتتره.......

هی ویرایش برا سطر نمیخواد........

ضمنا اسم منو هر چه قدر دوست داشتی جابجا کن و دوستان رو تو اولویت بذار.......

عزیز دلم چرا اینجا جاش نباشه........ اینجا همه از خواهر به هم نزدیکیم........ مطمئنم اکثر دوستان د ...

ممنون آنا جون 

یه سوال داشتم داروهای آی وی اف باعث چاقی میشن؟

خدایا شکرت😙
بچه ها یه سوال،ببخشید... من از پریروز لکه بینیم طبق معمول شروع شده ،ببخشید از قهوه ای کم رنگ شروع می ...

اگه خونریزی شروع بشه یعنی شروع پریودیه......

حتی ممکنه فقط یه روز خونریزی داشته باشی.......

من خودم آخرین پریود سیکلی که شروع کردم و مامان شدم فقط یه روز خونریزی داشتم که اون روزم برا سونو رفتم.....

خب مگه با ایمونولوژ مشورت نکردی؟

رز جون بعد از منفی شدن من دیگه پیش دکتر ایمونولوژیم نرفتم
دیروز دکتر گفت از دکتر ایمونولوژم باید نامه ببرم
هنوز نوبت نگرفتم
منتظرم سی دی مارکرا اماده بشن بعد با جواب اون برم پیشش ببینم نظرش چیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو