2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام رز عزیزم دیروز با توجه به نگرانی که از ترشح داشتم بلاخره ساعت 10:30دقیقه شب موفق شدم با دکترم ص ...

مامان ثمین گل انشاا که ترشح لانه گزینی عزیزم،میگم شما سینه هاتون هم تغییر کردن یا درد زیر شکم هم داری؟ من هیچ علایمی ندارم جز اینکه سینه هام گاهی سفت میشن گاهی شل که فک کنم عوارض داروهاست،فقط همین 

مامان ثمین گل انشاا که ترشح لانه گزینی عزیزم،میگم شما سینه هاتون هم تغییر کردن یا درد زیر شکم هم دار ...

سینه هام شل شده بجایه سفت شدن من خودم سینه هام همیشه سفت و سربالا بود الان افتاده اصلا ی وضعی.انشالله ترشح لانه گزینی باشه .زیر شکمم گاهی میدرده اره ولی فکر کنم از عوارض شیاف باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رز عزیزم دیروز با توجه به نگرانی که از ترشح داشتم بلاخره ساعت 10:30دقیقه شب موفق شدم با دکترم ص ...

نگران نباش انشالله تا اون موفع بتا عالی بالا رفته...پس دعای شما رو بذارم بیستم خوبه؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
نگران نباش انشالله تا اون موفع بتا عالی بالا رفته...پس دعای شما رو بذارم بیستم خوبه؟

اره عزیزم خوبه ممنون .ان شا ءالله که واقعا بتام بالا باشه و کلی ذوق کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

جالبه دستم به بیبی چک گذاشتنم نمیره

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       2.آتریسا جون17 دی✅

3.برادر nadi63 به نیت سلامتیشون 18 دی 

4.مامان سبحان عزیز19 دی    5.ثمین جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز 21 دی        7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29 دی 

15.مامان ati عزیز 30 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن   18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن 

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن     23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   25.efsibi عزیز 10 بهمن

26 .امید زندگی 11 بهمن  27.ماهی کوچولو12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.دریا دل( بهار عزیز) اواخر بهمن

32. تورک آنای عزیر

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
جالبه دستم به بیبی چک گذاشتنم نمیره

نذاری بهتره...منم قول دادم نذارم...ولی فک کنم زیر ابی برم بذارم...😁

Yasealmas

Kiana-goli

شما رو هم اضافه کنم به لیست دعای توسل؟یکی از پستهای رو لایک کرده بودید الان دیدم.اگر خواستید بگید

بچه ها من خل شدم...وسواس بدی به داروهام پیدا کردم...همش درگیرم با درست و غلطشون...

نخندین بهما.هپارین میزنم کبود نمیشه میگم نکنه تقلبیه...🙊اخه سری پیش همش کبود میشد!!!

ثمین جون خوبی عزیرم ؟میخواستم بپرسم ثمین امروز در چه حالی نی نی چطوره ک خودت اومدی خبر دادی ...عزیزم من دلم برات خیلی روشنه اون ترشحاتو بزار ب پای اینکه مامان شدی انشالله شما و یسنا و رز عزیزم همگی مثبت بشین و شاد ما هم کلی ذوق کنیم براتون