2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
سلام مهتاب جون. ممنون از احوالپرسیت❤ شکر خدا هفته ۱۰ هستم. چهارشنبه دکتر بودم، بهم گفت ان تی انجام ...

الحمدلله که خوبین

ان شاء الله سلفری هم خوبه و همه چیز عالی پیش میره

هم دکتر و هم همسرت درست میگن

گشت و گذار در نت رو رها کن🥰 

بسپار به خدایی که بهت هدیه داده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شااله خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه. نتیجه بارداریت هر چی باشه به این فکر کن که خدا حتما ب ...

مرسی عزیزم فدای محبتت   انشاله نی نی شما هم سالم بیاد بغلت ، ممنون از دلگرمیت 

قبل از انتقال طبیعی باردار شدم انشاله برام بمونه دیگه سختیهای انتقال رو نکشم  

ان شاء الله هرچی خیر هست نصیبت بشه و به آرزوهات برسی الهی آمین

الحمدلله که خوبین ان شاء الله سلفری هم خوبه و همه چیز عالی پیش میره هم دکتر و هم همسرت درست میگن ...

ممنون مهتاب مهربون. واقعا سپردم به خدا و نگران نیستم. ولی واقعا میخوام هر کاری که از دستم بر میاد انجام بدم که بعدا غصه نخورم چرا میتونستم و انجام ندادم.

من هر چی به دکتر میگم، دکتر یه چیز دیگه میگه. کلا بیخیاله و فقط میگه نرو مطالعه نکن. مثلا میگم آزمایش تیروئید بگیر، میگه اصلا آزمایش تیروئید الان جوابش قابل اعتماد نیست چون تغییرات هورمونی بالاست. بعد میگه تا عدد ۸ هم بره بالا موردی نداره. بعد میگه خیلی از دکترها ازمایش تیروئید اصلا نمیگیرند. میگم من دست و پام توی کل روز سرده و واقعا با لباس و پتو گرم نمیشه ممکنه به خاطر تیروئید باشه، باز میگه نه نرماله، هوا سرد شده، من هم همین جوری ام. بهش میگم حالم عصرها خیلی بده، میگه نرماله. میگم خوب من که هر دو هفته سرم اینترالیپید میزنم هیچ آزمایشی و کنترلی نباید داشته باشم، میگه نه مثل بقیه باردارها. یعنی خل شدم از دستش.

سلام مهتاب جون. ممنون از احوالپرسیت❤ شکر خدا هفته ۱۰ هستم. چهارشنبه دکتر بودم، بهم گفت ان تی انجام ...

خب خداروشکر  الهی قلب کوچولوش🤤🤤🤤😍😍 خدا حفظش کنه راست گفته خو پی دردسر نگرد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
قبل از انتقال طبیعی باردار شدم انشاله برام بمونه دیگه سختیهای انتقال رو نکشم 

اگر هم خدای نکرده رشدش پیشرفتی نداشت و زبونم لال موندگار نبود غصه نخور

میدونم سخته خیلی هم سخته چون خودمم دوبار این برزخ رو تجربه کردم ولی همین که باردار شدی جای امیدواری داره که بازم میشی

ان شاء الله خدا بهترین هدیه هاشو برات در نظر گرفته 

ممنون مهتاب مهربون. واقعا سپردم به خدا و نگران نیستم. ولی واقعا میخوام هر کاری که از دستم بر میاد ان ...

دیگه باید با بگومگو بازی های دکترت کنار بیای وگرنه استرس روز و شبت رو خراب میکنه.

ان شاء الله خیر باشه و مشکلی پیش نیاد. 

نمیدونم اینهمه غربالگری و سلفری و امینو و اکو قلب و ازمایشات و سونوی فراوان ایران رو باور کنم یا بیخیالی سیستم درمان اونجا رو!!!!

همینکه حالت عصرا بده یعنی نی نی حالش خوبه

سردی رو هم خیلی ها تو بارداری دارن

همه رو مثبت ببین 

توکل بر خدا

دیگه باید با بگومگو بازی های دکترت کنار بیای وگرنه استرس روز و شبت رو خراب میکنه. ان شاء الله خیر ب ...

توکل به خدا مهتاب مهربون. من فقط مطالعه میکنم که آزمایشات و کارهای روتین بارداری در طول بارداری چی هست. یا چه کارهایی کنم که حالم بهتر بشه.

همین ان تی رو به دکتر گفتم، گفت ما انجام نمیدیم بی معنی هست و بعد هم گفت اینقدر مطالعه نکن. بعد یه سری آزمایشهای دیگه هست مثل سیتومگالی، تاکسوپلاسموز و این جور چیزها بهش گفتم ، گفت انجام نمیدیم، حالا انجام هم بدیم و مشکل هم باشه کاری که نمیشه کرد. بعد میگه اینقدر پیگیر نباش و مطالعه نکن. من میگم خوب من ۴۱ سالمه با یه باردار ۲۰ ساله فرق دارم. هی منو میپیچونه، خیلی بیخیاله ولی من هم سعی میکنم کلا حساسیتم رو کم کنم، اون بالایی که خودش یهو غافلگیرم کرده، خودش هم نگهدارشه. البته دکترم دکتر با ادبی هست و مهربونه.

توکل به خدا مهتاب مهربون. من فقط مطالعه میکنم که آزمایشات و کارهای روتین بارداری در طول بارداری چی ه ...

شرایط اومدن به ایران هم نداری که بگی میای اینجا چکاپ میشی چون اگر هم بیای باز یه طور دیگه دلتنگ و نگران همسر و زندگی و ... هستی. 

به امید خدا امیدوارم به سلامتی نی نی تو بغل کنی

برای همه دعا کن

بچه ها من شبا آلپرازولام میخورم برا راحت خوابیدن. این برا آزمایش پرولاکتین مشکلی ایجاد نمی کنه؟ فردا میخوام آز بدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شرایط اومدن به ایران هم نداری که بگی میای اینجا چکاپ میشی چون اگر هم بیای باز یه طور دیگه دلتنگ و نگ ...

نه متاسفانه شرایط امدن ندارم. یعنی بخوام بیام هم همسرم و خانواده اش مخالفت شدید میکنند. همسرم هم که واقعا احساسم رو درک نمیکنه فقط حرف دکتر رو تکرار میکنه. سعی میکنم خیلی باهاش بحث نکنم چون فقط اعصاب خودم بهم میریزه. توکل به خدا، همش میگم من که بزور از خدا نخواستم، خودش داد و خودش هم ان شااله سالم و صالح میذاره بغلم.