2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین لطفا من و راهنمایی کنین من خونه مادرم شهرستان هستم هشتم هم وقت انومالی دارم ک میگم ...

بعد انومالي منظورته؟؟؟

من هنو نرفتم ولي بنظر سونو و ازمايشااا و طول سرويكس و شريان رحمي اينارو چك كنه و اوكي بودن ،ازمايش قندسه مرحله  تو٢٢ هفته بنويسن

البته همه نمينويسن ولي روتين مينويسن

حالا ان شالله رفتم بهت ميگم برام دعا كن همه چي خوب باشه  

مورفولوژی و حرکت a ابن سینا صفر بود واریکوسل گرید یک .دکتر اراسته گفت عمل کن شوهرم نکرد .شوهرم هرروز ...

ممنون عزیزدلم،همسر من دوبار عمل کرده!

حالا سعی میکنم داروهاشو دوباره شروع کنم،دیگه هرچی خدا بخواد

سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واس ...

عزیزم خدا رو شکر  ای جان یه دخمل ناز 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بعد انومالي منظورته؟؟؟ من هنو نرفتم ولي بنظر سونو و ازمايشااا و طول سرويكس و شريان رحمي اينارو چك ك ...

ان شاالله که همه چیز برات خوبه چند هفتت شده معجزه جون ؟ اره سونو انومالی رو هشت شهریور برام نوشته میگم همین اصفهان برم  بعدش هم دکترم گفت ببرم نشونش بدم میخوام ببینم اگه یه هفته ده روز دیر برم دکترم مشکلی پیش میاد ؟مثلا ازمایش خاصی میخواد یا داروی خاصی میده یا سونو رو برم اینجا هم دکتر برم دوباره پیش دکتر خودمم برم 🙄 

بعد تا ۲۲هفته چهار هفته وقت دارم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️