2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خااااارج خیلی پیشرفت کرده باباااا 🤣🤣🤣 اگر نیاز باشه بعد از ان تی خودش میگه بهت. معمولا هفته ۱۴ ا ...

اره بخدا همچین توخونه راحت زایمان میکنن اونوقت ایران از هشت جا بخیه میشی 😁😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید تو سیکل پانکچر قبل عمل نیاز نیس ک استراحت خاصی باشه نه؟

من  امروز خیلی زیاد سر پا بودم برا آشپزی و... زیر دلم و پهلوم درد دارن  نگران شدم یکم . کار و .‌ ک باعث آزادشدن زودتر فولیکولا ک نمیشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام

ديدين گفتن تا يهفته بايد خواسم بهش بااااشه يچيز جديد بيارم يجوري به غلط كردن منو ميندازه خدا ميدونه

ساعت دو نيم بود گفتم ناهارتو بيااارم برنج قرمز كه دوست داري يهوووووو بالا اورد كل اشپزخونه رو پر كرد😒😒😒

اعصابم خرابه ميدونم خداروشكر سالمه ولي خوب كلا خيلي گند ميزنه تو اعصابم سر غذاش دعاش كنين درست بشه😥

بله درد که داره وحشتنااااک اما فقط چند ساعته، سزارین حداقل تا دو هفته قششششنگ درگیری داره. حالا چند ...

من نزدیک ی ماه درد داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ببخشید تو سیکل پانکچر قبل عمل نیاز نیس ک استراحت خاصی باشه نه؟ من  امروز خیلی زیاد سر پ ...

نه عزیزم نگران نباش، من تا شب قبل عمل یسره سرپا بودم، فقط دکترم گفت اصلا سنگین بلند نکن همین.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

منم از طبيعي ميترسم حتي بهتريناااا دكتراهم  سر زايمان طبيعي به باد داشتن داشتن

يا خود مادر شرايطشووو نداره اونم ما كه همش شياف و استراحت بدون امادگي و كلاس رفتن توقع چي دارين از خودمون

خواهرم رفت سزارين يا چندتا از دوستام بند ناف ميفتاد دور گردن بچه يهوو ضربان قلبش كم ميشد ميبردن  سزااااارين

ياااخودم تو مطب ديدم دكتر به يخانم ميگفت دخترتو خدااا بهت بخشيد داشته خفه ميشده

يا نوه داييم دستش در رفته بود تو طبيعي

يااا تو اينستا نميدونم يه پسر بود بخاطر اون دستگاه كه وكيوم ميگن موقع زايمان طبيعي كه بچه گير كرده بود به مغزش اسيب رسيده بووود بعد چندماهم از دستش دادن واقعااا قصور توش زياده

من حاضرم تا اخر عمر درد بكشم ولي طبيعي نرم 

شماهم نرين😂😂

سلام ديدين گفتن تا يهفته بايد خواسم بهش بااااشه يچيز جديد بيارم يجوري به غلط كردن منو ميندازه ...

سلام عزیزم، آخی الهی، خیلییی سخته اینجوری هم خود بچه اذیت میشه هم مامانش، خدا خودش کمکتون کنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم نگران نباش، من تا شب قبل عمل یسره سرپا بودم، فقط دکترم گفت اصلا سنگین بلند نکن همین.

ممنون عزیزم خیالم راحت شد❤️❤️